Πώς θα χάσετε εγγυημένα 4-5 κιλά σε 7 μέρες με αυτή την θαυματουργή δίαιτα λαχανόσουπας

Πώς θα χάσετε εγγυημένα 4-5 κιλά σε 7 μέρες με αυτή την θαυματουργή δίαιτα λαχανόσουπας

Χάσετε εύκολα τα κιλά των γιορτών με την παγκοσμίως γνωστή θαυματουργή δίαιτα της λαχανόσουπας ακα The Military diet!

Αυτή η θαυματουργή δίαιτα είναι παγκοσμίως γνωστή για να χάσεις εύκολα 4-5 κιλά σε 7 μέρες. Την έχω κάνει, ισχύει και δεν πεινάς.

Είναι σούπερ healthy, εύκολη και νόστιμη.

Η δίαιτα δεν είναι ΜΟΝΟ η σούπα αλλά η σούπα είναι η βάση.

Για αρχή πρέπει κάθε μέρα να πίνουμε 8 ποτήρια γεμάτα νερό.

Για την σούπα που θα την φτιάχνετε κάθε μέρα για 7 ημέρες θα χρειαστείτε

Μια μεγάλη κατσαρόλα

2 κουταλιάς ελαιόλαδο, 1 λευκό ή κίτρινο μεγάλο κρεμμύδι, 1 κούπα celery κομμένο, 1 κούπα καρότα κομμένα, 1 κούπα πράσινη ή κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη, 3 σκελίδες σκόρδο, τα σοτάρετε καλά και μετά από λίγα λεπτά ρίχνετε 4 κούπες βρασμένο νερό με έναν κύβο κοτόπουλο, ( έβαλα λαχανικών ), 1 Ντομάτα μεγάλη ή μια κονσέρβα ντομάτα, έριξα αρκετό φρέσκο βασιλικό, ρίγανη αλάτι και πιπέρι και λίγο μπούκοβο και μετά μισό λάχανο κομμένο σε κομματάκια. Σιγοβράζετε για κανένα 15 λέπτο και είναι τόσο νόστιμη σερβίρετε μαζί με λίγο πιπέρι καγιέν ( βοηθάει στο να χάσεις καλύτερα).

Τρώτε όλη μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ όση σούπα θέλετε. Και την επαναλαμβάνετε για 7 μέρες.

Τώρα το υπόλοιπο κομμάτι του Detox είναι το εξής :

Day 1

Τρώτε μόνο φρούτα εκτός μπανάνες. 8 ποτήρια νερό και όλη τη σούπα.

Day 2

Ξεκινήστε την ημέρα σας με μια ψητή πατάτα στον φούρνο μπορείτε να βάλετε ελάχιστο βούτυρο, ρίγανη αλάτι και πιπέρι. Μετά μπορείτε να φάτε ότι λαχανικά θέλετε εκτός των Αμυλώδων λαχανικών σαν καλαμπόκι γλυκοπατάτες παντζάρια κλπ. 8 ποτήρια νερό και όλη την σούπα.

Day 3

Τρώτε μόνο φρούτα και λαχανικά εκτός των αμυλώδων λαχανικών. 8 ποτήρια νερό και όλη την σούπα.

Day 4

Τρώτε μόνο μπανάνες , γάλα, γιαούρτι, 8 ποτήρια νερό και όλη τη σούπα.

Day 5

Τρώτε μόνο ντομάτες 6-8 και πρωτεΐνη σαν ψάρι, κοτόπουλο η γαλοπούλα, 8 ποτήρια νερό και όλη τη σούπα

Day 6

Τρώτε μόνο πρωτεΐνη και λαχανικά τα πάντα εκτός των αμυλώδων, 8 ποτήρια νερό και όλη τη σούπα.

Day 7

Τρώτε μόνο φρούτα, λαχανικά και χυμούς εκτός μπανάνας και αμυλώδων λαχανικών. 8 ποτήρια νερό και όλη τη σούπα.

Δείτε τo tiktok για λεπτομέρειες :

@majenco

#CabbageDiet #Detox #Diet #EasyDiet #Lose5Kilos #Lose10PoundsIn7Days check #recipe on my #Blog Majenco’s point of view on www.queen.gr #Foodie #Blogger #FoodBlogger #Fy #ForYou #LiveLoveLaughAndBeHappy #January2024 #Majenco

♬ original sound – Fearless Mentality

Το μυστικό είναι να κάνετε μια συντήρηση μετά για να μην τα πάρετε πίσω.

Ακολουθούν μερικές συχνές ερωτήσεις σχετικά με τη δίαιτα της λαχανόσουπας 7 ημερών:

1.Δεν τρώω ό,τι προτείνεται. Μπορώ να το αντικαταστήσω με άλλα τρόφιμα; Δεν ξέρω γιατί έχω αντικαταστήσει μόνο το νερό στη λαχανόσουπα για ζωμό κοτόπουλου. Εκτός από αυτό, ακολουθώ το σχέδιο με μερικές απάτες εδώ και εκεί. 🙂 Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να μάθετε. δοκιμάστε το και δείτε!! Και φροντίστε να επιστρέψετε και να μας ενημερώσετε όλους πώς λειτούργησε!

2.Μπορείτε να πιείτε καφέ στη δίαιτα της λαχανόσουπας; Υποτίθεται ότι πρέπει να πίνετε μόνο νερό, μαύρο καφέ ή τσάι από βότανα χωρίς ζάχαρη.

3.Μου άρεσαν τα αποτελέσματά μου. Μπορώ να το κάνω αυτό πέρα από επτά ημέρες; Δεν συνιστάται. Το σώμα σας θα αρχίσει να συγκρατεί το βάρος του εάν μειώσετε τις θερμίδες του πάρα πολύ για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα απώλειας βάρους εάν ολοκληρώσετε αυτήν τη δίαιτα και στη συνέχεια ξεκινήσετε μια ισορροπημένη, υγιεινή διατροφή για το μέγεθός σας, ενώ εξαλείφετε τους κακούς υδατάνθρακες και τα επεξεργασμένα σάκχαρα.

4.Μπορώ να ασκηθώ στη δίαιτα της λαχανόσουπας; Δεν προτείνεται. Οι θερμίδες σας είναι ελάχιστες στη δίαιτα της λαχανόσουπας. Μην γυμνάζεστε για τις επτά ημέρες όσο βρίσκεστε σε αυτό το πρόγραμμα ή λίγες μέρες μετά. Επικοινωνήστε με το γιατρό σας πριν και μετά την έναρξη αυτής της δίαιτας εάν χρειάζεστε βοήθεια για να βρείτε το καλύτερο σχέδιο για εσάς.

5.Νιώθω πολύ κουρασμένη από αυτή τη δίαιτα, βοήθεια! Αυτή η δίαιτα μπορεί να μην είναι για εσάς, ειδικά αν οι μέρες σας είναι υψηλής ενέργειας. Η δίαιτα της λαχανόσουπας έχει λίγες θερμίδες. Φάτε όση λαχανόσουπα θέλετε για να διατηρήσετε την αντοχή σας και πίνετε άφθονο νερό. Αν αρχίσω να αισθάνομαι νωθρός, απατώ και τρώω μια ψητή γλυκοπατάτα, ένα σέικ πρωτεΐνης ή λίγο χυμό.

6.Κέρδισα όλο μου το βάρος λίγο μετά την ολοκλήρωση αυτής της δίαιτας; Οι δίαιτες 7 ημερών λειτουργούν για την εξάλειψη κυρίως του βάρους του νερού, γι’ αυτό και τα αποτελέσματα είναι τόσο γρήγορα. Φροντίστε να συνεχίσετε να πίνετε πολύ νερό μετά τη δίαιτα. Εάν σταματήσετε με την πρόσληψη νερού, το σώμα σας θα αρχίσει να συγκρατεί και πάλι τα υγρά.

Βοηθήστε τον εαυτό σας μετά τη δίαιτα και τρώτε μικρές, συχνές μερίδες φρούτων, λαχανικών και πρωτεϊνών: χωρίς επεξεργασμένα σάκχαρα και κακούς υδατάνθρακες. Μην γεμίζεις με πολύ φαγητό. Ξεκινήστε με ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής ή τρόπο ζωής που θα υποστηρίξει τη μέση απώλεια βάρους μαζί με την άσκηση. Οι δίαιτες 7 ημερών είναι κυρίως χρήσιμες για καθαρισμούς, γρήγορη απώλεια βάρους με νερό και ενισχύσεις πριν από τη δίαιτα.

Καλή επιτυχία

www.onmed.gr

www.pexels.com

Αιθέριο Έλαιο Μύρο. Για την αποκατάσταση φθοράς.

Πώς Να Ξεπιαστώ; Μάθε Τα 7 Βήματα Για Να Ανακουφίσεις Τους Πιασμένους Μυς!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr