Μωρομάντηλα: 5 πράγματα που μπορείς να καθαρίσεις στην κουζίνα με αυτά

Μωρομάντηλα: 5 πράγματα που μπορείς να καθαρίσεις στην κουζίνα με αυτά

Τα μωρομάντηλα είναι ειδικά σχεδιασμένα για το ευαίσθητο δέρμα των μωρών, αλλά έχει αποδειχθεί ότι είναι χρήσιμα για τον καθαρισμό διάφορων αντικειμένων -εντός και εκτός σπιτιού και θα το διαπιστώσεις και σε αυτό το άρθρο. Ήρθε η ώρα να ανοίξουμε το κεφάλαιο κουζίνα.

Τα μωρομάντηλα, λοιπόν, μπορούν να φανούν χρήσιμα στον καθαρισμό πολλών αντικειμένων μέσα στην κουζίνα και μαθαίνεις ποια είναι αυτά κάνοντας scroll παρακάτω.

Μαρία Πετροπούλου

Πάγκος κουζίνας: Τα μωρομάντηλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον γρήγορο καθαρισμό του πάγκου έπειτα από ένα μαγειρικό session. Ωστόσο, για πιο σκληρούς λεκέδες ή αν έχεις λερώσει πολύ την επιφάνειά του, καλύτερα να επιλέξεις ένα ειδικό καθαριστικό για κουζίνα.

Συσκευές μαγειρικής: Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μωρομάντηλα για να καθαρίσεις το εξωτερικό μέρος των συσκευών όπως τον φούρνο μικροκυμάτων, το ψυγείο, την τοστιέρα και το μπλέντερ. Απέφυγε να καθαρίσεις με μωρομάντηλα συσκευές που είναι ευαίσθητες στην υγρασία, το εσωτερικό μαγειρικών σκευών καθώς και τα ηλεκτρικά εξαρτήματα.

Συρτάρια και λαβές ντουλαπιών: Τα δακτυλικά αποτυπώματα και η ελαφριά βρωμιά φεύγουν εύκολα από τα συρτάρια, τις λαβές των ντουλαπιών και τα πόμολα με ένα μωρομάντηλο.

Επιφάνεια τραπεζιού: Έστρωσες να φας και πάλι κάπως τα κατάφερες να λερώσεις την επιφάνεια της τραπεζαρίας ή της κουζίνας σου με ψίχουλα και σάλτσες. Ένα μωρομάντηλο φέρνει τη λύση.

Πάτωμα κουζίνας: Τα μωρομάντηλα είναι η εύκολη λύση για τον λεκέ που έκανες στο πάτωμα της κουζίνας καταλάθος -καθώς μασούλαγες τη φρυγανιά, έκοβες λαχανικά στον πάγκο κοπής ή μαγείρευες σούπα και πήγες να δοκιμάσεις με την κουτάλα. Κάπως αστόχησες κάνοντας αεροπλανάκι.

www.ladylike.gr

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr