Eyeliner: Το απλό trick για να κάνεις το τέλειο cat-eye σαν επαγγελματίας

Eyeliner: Το απλό trick για να κάνεις το τέλειο cat-eye σαν επαγγελματίας

Η ικανότητα εφαρμογής eyeliner με μία κίνηση είναι κάτι που για πολλές γυναίκες μοιάζει mission impossible.

Οσα χρόνια και αν περάσουν η γραμμή του eyeliner θα παραμένει πάντα ο πιο θηλυκός τρόπος να τονίσουμε το βλέμμα μας. Αυτό το προϊόν δεν μπορεί να λείπει ποτέ από το νεσεσέρ μας, ιδίως για τις νυχτερινές μας εξόδους.

Aν το χέρι δεν είναι σταθερό, τόσο πιο δύσκολο είναι να επιτευχθεί το επίπεδο ακρίβειας που απαιτείται για να σχεδιάσουμε μια ομοιόμορφη γραμμή του eyeliner στα μάτια μας. Πολλές γυναίκες μάλιστα καταλήγουν να μην απολαμβάνουν το μακιγιάζ και να εγκαταλείπουν την προσπάθεια να πετύχουν την πολυπόθητη γραμμή στις ρίζες των βλεφάρων.

 

Φυσικά, η τέλεια εφαρμογή του eyeliner έχει τα κόλπα της και απαιτεί και λίγο εξάσκηση. Εμείς βρήκαμε ένα απλό κόλπο στο Instagram όπου το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα τσιμπιδάκι μαλλιών. Ναι, σωστά διάβασες!

Eyeliner: Το πιο απλό κόλπο για να κάνεις το τέλειο cat-eye σαν επαγγελματίας
Το βλέμμα ήταν πάντα ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία του προσώπου μας. Το ενδιαφέρον μας στρέφεται λοιπόν στο διαχρονικό και σαγηνευτικό eyeliner. Πώς μπορούμε όμως άραγε να κάνουμε την τέλεια γραμμή σαν επαγγελματίες;

Για να κάνουμε λοιπόν την τέλεια γραμμή του eyeliner θα χρειαστούμε ένα απλό τσιμπιδάκι μαλλιών. Οπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο που βρήκαμε στο Instagram θα πάρεις το eyeliner και θα χρωμάτισεις την άκρη από το τσιμπιδάκι που σχηματίζει γωνία με το μάτι σου.

Ουσιαστικά το τσιμπιδάκι μαλλιών λειτουργεί σαν καλούπι. Τώρα το μόνο που σου μένει είναι να τραβήξεις με το eyeliner σου μια γραμμή πάνω από τις βλεφαρίδες και να την ενώσεις με το τρίγωνο που δημιούργησες.

Μην ξεχνάς ότι χρειάζεσαι ένα καλό eyeliner με λεπτό και μυτερό πινελάκι που θα σου επιτρέψει να έχεις ακρίβεια όταν τραβάς τη γραμμή. Επίσης για να έχεις ένα συμμετρικό eyeliner και στα δύο μάτια μπορείς να πάρεις το τσιμπιδάκι μαλλιών και να κάνεις το ίδιο στο άλλο σου μάτι. Το τελικό βήμα είναι να προσθέσεις όγκο στο βλέμμα σου με μάσκαρα. Ready to go!

www.bovary.gr

Με αυτό το smoothie έχετε άμεση απώλεια πόντων

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr