Η Ιδανική Γραμμή  “eyeliner” για Καθοδικά Μάτια ή Πεσμένα Βλέφαρα

Η Ιδανική Γραμμή “eyeliner” για Καθοδικά Μάτια ή Πεσμένα Βλέφαρα

Για καθοδικά μάτια, ο ιδανικός σχεδιασμός μακιγιάζ με eyeliner μπορεί να βασιστεί σε ορισμένες τεχνικές για να δώσει την εντύπωση ενός πιο ανοιχτού βλέμματος. 

Εφαρμογή στην Άνω Γραμμή των Βλεφάρων:

Αντί να τονίσετε την κάτω γραμμή των βλεφάρων, εστιάστε στην άνω γραμμή. Αυτό μπορεί να δώσει ένα αίσθημα ανοίγματος στο βλέμμα.

Λεπτή Γραμμή: Επιλέξτε ένα λεπτό eyeliner και δημιουργήστε μια λεπτή γραμμή κατά μήκος της άνω βλεφαρίδας. Αυτό θα βοηθήσει να φαίνονται τα μάτια σας πιο μεγάλα.

Φυσικές Αποχρώσεις: Επιλέξτε μαύρο, καφέ ή μπλε eyeliner για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Αποφύγετε τις πολύ έντονες αποχρώσεις που μπορεί να κλέψουν την προσοχή από την φυσική σας ομορφιά.

Διασταύρωση στην Εξωτερική Γωνία: Αν θέλετε να προσθέσετε λίγη ένταση, μπορείτε να διασταυρώσετε ελαφρώς τη γραμμή eyeliner στην εξωτερική γωνία του ματιού για ένα διακριτικό και φυσικό αποτέλεσμα.

Καλά Καθαρισμένα Βλέφαρα: Πριν εφαρμόσετε το eyeliner, βεβαιωθείτε ότι τα βλέφαρά σας είναι καλά καθαρισμένα και στεγνά. Αυτό θα βοηθήσει το eyeliner να παραμείνει στη θέση του και να μην ξεθωριάσει.

Δείτε στο βίντεο την ιδανική γραμμή eyeliner

 

@deborahruizglam

Applying eyeliner on hooded eyes 💗 #MacysGiftTok #delineado #eyelinertutorial #hoodedeyes #hoodedeyesmakeuptips #makeupviral #delineador #maquillaje

♬ original sound – Tik Toker

Σέρουμ Ματιών Λίφτινγκ Άμεσης Δράσης. Τιμή προσφοράς.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr