Η viral τεχνική στην εφαρμογή του ρουζ για να δείχνει το πρόσωπό μας πιο φρέσκο από ποτέ

Η viral τεχνική στην εφαρμογή του ρουζ για να δείχνει το πρόσωπό μας πιο φρέσκο από ποτέ

Με αυτό το viral tip εξασφαλίζουμε face lift μόνο με το μακιγιάζ μας.

Νίνα Μουσούρη

Η viral τεχνική στην εφαρμογή του ρουζ για να δείχνει το πρόσωπό μας πιο φρέσκο από ποτέ
×
Ξέρουμε καλά ότι η δύναμη του μακιγιάζ είναι απεριόριστη. Πραγματικά, επιλέγοντας τα κατάλληλα προϊόντα έχουμε τη δυνατότητα να αναδείξουμε τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας, να φωτίσουμε την επιδερμίδα μας, αλλά και να της δώσουμε φρεσκάδα δίχως ιδιαίτερη προσπάθεια. Το μόνο που χρειαζόμαστε απλά είναι οι κατάλληλοι σύμμαχοι στο μακιγιάζ, αλλά και η σωστή τεχνική στην εφαρμογή τους. Κάπως έτσι, λοιπόν, καθώς γνωρίζουμε ότι ένα multi use ρουζ σε stick μορφή είναι ένα από τα must have προϊόντα για να ανανεώνουμε την εμφάνισή μας στη στιγμή, βρήκαμε την τεχνική εφαρμογής που πρέπει να γνωρίζουμε για να αναδεικνύουμε πάντα με τον καλύτερο τρόπο τα beauty looks μας.

 

Η viral τεχνική για την εφαρμογή του ρουζ

@glambythegram

the only way ill apply my blush is to add more lift #Lblush #blushplacementmatters #blushlift #blushhack

♬ west coast apollo353 remix – uiitraviolence

Συγκεκριμένα πρόκειται γα την “τεχνική L”, η οποία έχει γίνει viral στα socia media και όχι αδίκως αφού με αυτό το τρόπο κάνουμε το πρόσωπό μας να δείχνει πιο φρέσκο και πιο νεανικό. Τι πρέπει, λοιπόν, να κάνουμε για να την πετύχουμε; Σχηματίζουμε απλώς τα δάχτυλά μας σε ένα L και τα τοποθετούμε στο πρόσωπό μας, κρατώντας την άκρη της μύτης ως σημείο αναφοράς για τον αντίχειρά μας, στη συνέχεια αγγίζοντας τον κρόταφο μας με τον δείκτη: σε αυτό το τμήμα που έχουμε, θα εφαρμόσουμε το ρουζ απλώνοντας το με ένα απαλό πινέλο. Σε αντίθεση με την κλασική εφαρμογή στα μάγουλα, με αυτή τη μέθοδο ανασηκώνουμε τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας, δημιουργώντας έτσι ένα face lift εφέ.

Beauty Note: Για να σταθεροποιήσουμε το αποτέλεσμα, αν επιθυμούμε χρησιμοποιούμε μια setting powder. Αν, όμως, έχουμε ξηρή επιδερμίδα, δεν χρειάζεται να το κάνουμε αυτό.

Cover Photo:unsplash.com

elle.gr

 

5 Συμβουλές για να αντιμετωπίσεις το φούσκωμα στην κοιλιά!

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr