Τρώγε καθημερινά αυτούς τους υδατάνθρακες για σταθερό σάκχαρο στο αίμα και ταχύτερο μεταβολισμό

Τρώγε καθημερινά αυτούς τους υδατάνθρακες για σταθερό σάκχαρο στο αίμα και ταχύτερο μεταβολισμό

Οι σύνθετοι υδατάνθρακες μπορούν να σε βοηθήσουν να διατηρήσεις τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σου σταθερά, τον μεταβολισμό σου να τρέχει με 1000 και το πεπτικό σου σύστημα πάντα υγιές.

Οι υδατάνθρακες μπορεί να έχουν κακή φήμη στον κόσμο της δίαιτας, αλλά η αλήθεια είναι ότι όταν τρώμε τους σωστούς υδατάνθρακες, μπορούν να κάνουν θαύματα στο σώμα μας. Ναι, η μείωση της πρόσληψης επεξεργασμένων υδατανθράκων όπως το άσπρο ψωμί, το λευκό ρύζι και τα ζαχαρούχα αρτοποιήματα είναι ένα καλό βήμα για την υγεία μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κόψεουμε όλους τους υδατάνθρακες. Αντίθετα, οι σύνθετοι υδατάνθρακες είναι ένα κρίσιμο μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής και θα μπορούσαν ακόμη και να σε βοηθήσουν να διατηρήσεις τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σου σταθερά, τον μεταβολισμό σου να τρέχει με 1000 και το πεπτικό σου σύστημα πάντα υγιές.

Τα οφέλη των σύνθετων υδατανθράκων
Οι σύνθετοι υδατάνθρακες προσφέρουν μια σταθερή και διαρκή απελευθέρωση γλυκόζης στην κυκλοφορία του αίματος. Σε αντίθεση με τους απλούς υδατάνθρακες που βρίσκονται στα επεξεργασμένα τρόφιμα, οι σύνθετοι υδατάνθρακες, όπως αυτοί που υπάρχουν στα δημητριακά ολικής αλέσεως, τα όσπρια και τα λαχανικά, αφομοιώνονται αργά. Αυτή η αργή πέψη βοηθά στη σταθεροποίηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα, αποτρέποντας γρήγορες αιχμές και συντριβές. Επιπλέον, η σταδιακή απελευθέρωση ενέργειας από σύνθετους υδατάνθρακες υποστηρίζει έναν πιο σταθερό μεταβολικό ρυθμό, βοηθώντας στη διαχείριση του βάρους. Η περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες σε αυτούς τους υδατάνθρακες είναι καθοριστική για τη βελτίωση της πέψης προάγοντας ένα υγιές περιβάλλον στο έντερο.

Τρώγε καλημερινά αυτούς τους υδατάνθρακες για σταθερό σάκχαρο στο αίμα και ταχύτερο μεταβολισμό.

1. Ψωμί από φύτρα σιταριού

Το ψωμί είναι βασικό στοιχείο στις περισσότερες δίαιτες. Ωστόσο, δεν είναι όλα τα ψωμιά ίσα όταν πρόκειται για οφέλη για την υγεία. Στην πραγματικότητα, πολλές από τις πιο δημοφιλείς επιλογές μπορούν πραγματικά να επηρεάσουν την υγεία σας όταν καταναλώνεις υπερβολική ποσότητα. Το λευκό ψωμί, ειδικότερα, θα πρέπει να αποφεύγεται όσο το δυνατόν περισσότερο για την επιδίωξη ενός πιο υγιούς σώματος. Αλλά ευτυχώς, υπάρχουν πολλές υγιεινές επιλογές εκεί έξω για να το αντικαταστήσεις.
Το ψωμί από φύτρα σιταριού, σύμφωνα με το Shefinds, είναι ιδανική επιλογή αν θέλεις να σταθεροποιήσεις το σάκχαρό σου και να χάσεις βάρος. Επιπλέον, όταν προσθέτεις αβοκάντο, έχεις ένα τέλειο, υγιεινό πρωινό.

2. Πλιγούρι βρώμης
Μιλώντας για υγιεινά πρωινά… δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το πλιγούρι βρώμης. Η βρώμη είναι γεμάτη με οφέλη για την υγεία για ολόκληρο το σώμα μας καθώς είναι μια ιδιαίτερα εξαιρετική τροφή για όποιον θέλει να σταθεροποιήσει το σάκχαρό του, να βελτιώσει την πέψη και να χάσει βάρος.

www.theissue.gr

unsplash.com

Σέρουμ Ματιών Λίφτινγκ Άμεσης Δράσης. Τιμή προσφοράς.

Αυτήν την άσκηση προτείνει καρδιολόγος του Κλίβελαντ για δυνατή καρδιά μετά τα 50

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr