Μυστικά για να Μοσχοβολάς Πάντα Όμορφα και Ιδιαίτερα Μόνο με το Δικό σου Προσωπικό Στυλ

Μυστικά για να Μοσχοβολάς Πάντα Όμορφα και Ιδιαίτερα Μόνο με το Δικό σου Προσωπικό Στυλ

 

ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΠΟΥ ΓΟΗΤΕΥΕΙ

Υπάρχουν μερικοί απλοί τρόποι για να κρατάς τα ρούχα σου μυρωδάτα, ακόμα και χωρίς τη χρήση μαλακτικού:

Σαπούνι με άρωμα: Πάρε ένα σαπούνι με άρωμα λεβάντας ή οποιοδήποτε άλλο άρωμα σου αρέσει. Βγάλε το από τη συσκευασία του και ακούμπησε το πάνω σε ένα κομμάτι τούλι μέσα στη ντουλάπα σου. Τα ρούχα σου θα απορροφήσουν το άρωμα του σαπουνιού και θα μυρίζουν υπέροχα.

Κόκκοι καφέ: Βάλε κόκκους καφέ σε ένα μικρό δοχείο και τοποθέτησέ το μέσα στη ντουλάπα. Ο καφές θα απορροφήσει τις δυσάρεστες μυρωδιές και τα ρούχα σου θα μοσχοβολούν φρεσκάδα.

Βότανο Λουίζα μέσα σε Γάζα: Το βότανο της Λουΐζας έχει ένα χαρακτηριστικό άρωμα φρεσκοκομμένου λεμονιού περισσότερο μάλιστα και από το βότανο του λεμονιού! Αν τυλίξεις μια γερή χούφτα του βοτάνου με μια γάζα και αφήσεις το πουγκί σου μέσα στην ντουλάπα ή σε ένα συρτάρι της, τα ρούχα σου θα μυρίζουν συνέχεια φρεσκάδα.

Το άρωμα σου:

Αν αγαπάς βαθιά το άρωμα σου μπορείς να εμποτίσεις με αυτό όλα σου τα ρούχα ώστε να σε ακολουθεί πάντα το δικό σου προσωπικό αεράκι ευωδιάς που θα χαρακτηρίζει Πάντα και μόνο Εσένα. Το κόλπο είναι απλό. Ανοίγεις την ντουλάπας σου, ψεκάζεις με το άρωμα σου και αμέσως μετά κλείνεις την πόρτα της ντουλάπας σου.

Με αυτό τον τρόπο, εμποτίζουν οι ίνες των ρούχων σου και όταν έρθουν σε επαφή με το δέρμα σου, το άρωμα σου τελικά θυμίζει μόνο εσένα. Προαναγγέλλει επίσης την εμφάνιση σου σε έναν χώρο δευτερόλεπτα πριν εμφανιστείς ενώ το κάνεις αναντικατάστατο!. 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr