ΒΟΤΑΝΑ ΠΟΥ ΜΑΚΡΑΙΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

ΒΟΤΑΝΑ ΠΟΥ ΜΑΚΡΑΙΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

Κάποια βότανα είναι μαγικά στην ανάπτυξη μαλλιών.

Υπάρχουν βότανα που μπορούν να υποστηρίξουν την υγεία των μαλλιών σου και να εντατικοποιήσουν το μάκρος τους και την πυκνότητα τους με μαγικό τρόπο. Ανεξάρτητα από τον τύπο των μαλλιών σου, τα μακραίνουν γρήγορα και τα κάνουν πιο δυνατά και πλούσια. Εδώ είναι μερικά από αυτά τα ελιξίρια:

Βασιλικός: Ο βασιλικός είναι κατάλληλος για ενυδάτωση, λάμψη και ανάπτυξη των μαλλιών.

Άμλα. (Αγιουρβεδικό) Πλούσιο σε βιταμίνη C και αντιοξειδωτικά, ενισχύει τους θύλακες της τρίχας, προάγει την ανάπτυξη των μαλλιών και βοηθά στην πρόληψη του πρόωρου γκριζαρίσματος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες μορφές – ως λάδι, σκόνη ή σε τσάι

Ιβίσκος Τα άνθη και τα φύλλα του ιβίσκου είναι πλούσια σε βιταμίνες και αμινοξέα που θρέφουν τα μαλλιά, διεγείρουν την ανάπτυξη και εμποδίζουν την τριχόπτωση. Κάνει τα μαλλιά απαλά . Ο ιβίσκος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μάσκες μαλλιών, λάδια ή ξεβγάλματα για να ενθαρρύνει την ταχεία ανάπτυξη των μαλλιών.

Καλέντουλα: Προσθέτει λάμψη στις ξανθές ή κόκκινες ανταύγειες.

Χαμομήλι: Κατάλληλο για ξηρά μαλλιά και ξηρό τριχωτό της κεφαλής. Μαλακώνει τα μαλλιά και προσθέτει φως στις ξανθές ανταύγειες αλλά και στις σκούρες.
Πικραλίδα: Χρησιμοποιείται για πιτυρίδα και ξηρά μαλλιά, προσθέτοντας λάμψη.
Τζίντζερ: Συμβάλλει στην ανάπτυξη των μαλλιών και αντιμετωπίζει την πιτυρίδα.

Λεβάντα: Ενισχύει την ανάπτυξη των μαλλιών και εξισορροπεί την παραγωγή λιπαρότητας (κατάλληλη για ξηρά ή λιπαρά μαλλιά).
Λεμονόχορτο: Κατάλληλο για λιπαρά μαλλιά, βοηθά στην πιτυρίδα και προσθέτει λάμψη. Επίσης, προστατεύει και δυναμώνει τα μαλλιά.

Τσουκνίδα: Χρησιμοποιείται για την ταχύτατη ανάπτυξη των μαλλιών, δίνοντας σώμα στην τρίχα και κάνοντας τα μαλλιά απαλά και λαμπερά. Επίσης πίνοντας την ως τσάι θα αυξήσετε και πάλι με θεαματικό τρόπο αρκετούς πόντους απο τα μαλλιά σας μέσα σε δύο μήνες! Η τσουκνίδα είναι επίσης καλή για λιπαρά μαλλιά και για την αντιμετώπιση της πιτυρίδας. Αγαπάει όμως όλα τα μαλλιά.

Ρίγανη: Ξεμπερδεύει τα μαλλιά, βοηθάει στην γρήγορη ανάπτυξη τους και σκοτώνει τα μικρόβια.

Τρόπος χρήσης: Χρησιμοποιείστε το τσάι τους ως ξέβγαλα. Κρατάτε το προϊόν σας τουλάχιστον μια ώρα στο κεφάλι ή αν προτιμάτε τα αφήνετε μέχρι το επόμενο λούσιμο για να εντατικοποιήσετε το αποτέλεσμα στα μαλλιά.

Εάν υπάρχει κάποια ιατρική πάθηση, είναι καλύτερο να συμβουλευτείτε τον δερματολόγο σας για σωστή διάγνωση και θεραπεία. Πριν χρησιμοποιήσετε αυτά τα βότανα εκτενώς, είναι σκόπιμο να κάνετε ένα τεστ επίθεμα για να ελέγξετε για τυχόν αλλεργικές αντιδράσεις.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr