Δημιουργία φυσικού lift για κουκουλωτά ή χαλαρά μάτια: Ο οδηγός του επαγγελματία

Δημιουργία φυσικού lift για κουκουλωτά ή χαλαρά μάτια: Ο οδηγός του επαγγελματία

Τεχνική για την εφαρμογή eyeliner που θα αναδείξει τα κουκουλωτά μάτια στο  σχήμα των ματιών  της γάτας.

Ακολούθησε αυτά τα βήματα:

Επιλογή κατάλληλου eyeliner: Επίλεξε ένα eyeliner που σου είναι άνετο να χρησιμοποιείς και που έχει μια λεπτή μύτη ή μια γραμμή σε μορφή μολυβιού για πιο εύκολη εφαρμογή.

Προετοιμασία των ματιών: Πριν ξεκινήσεις την εφαρμογή, βεβαιώσου ότι τα μάτια σου είναι καθαρά και ξηρά. Αν θες να χρησιμοποιήσεις και κρέμα ματιών, αφήσε τη να απορροφηθεί πλήρως πριν αρχίσεις.
Σχεδίαση της γραμμής: Ξεκίνα από την εξωτερική γωνία του ματιού και σχεδίασε μια λεπτή γραμμή κατά μήκος της βλεφαρίδας σου, προς την εσωτερική γωνία. Αν θέλεις μια πιο διακριτική γραμμή, ξεκίνα με μια λεπτή γραμμή και αυξήστε το πάχος ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δημιουργία φυσικού lift:

Ένα καλό κόλπο για τα κουκουλωτά μάτια είναι να ανυψώσεις ελαφρά τη γραμμή eyeliner προς το τέλος της βλεφαρίδας, προσφέροντας ένα φυσικό “lift” στο μάτι.

Ασφαλής και καθαρή εφαρμογή: Κράτα το χέρι σου σταθερό καθώς εφαρμόζεις το eyeliner και κάνε μικρές κινήσεις για να αποφευχθούν τραντάγματα. Εάν κάνεις λάθος, μπορείς να δοκιμάσεις ένα q-tip με λίγο makeup remover για να διορθώσεις τη γραμμή.
Ολοκλήρωση με mascara: Ολοκλήρωσε το look με μια στρώση mascara για να δώσεις έμφαση στις βλεφαρίδες σου και να ολοκληρώσεις το στυλ.
Το κύριο είναι να ασκείς, να εξερευνήσεις τις τεχνικές που λειτουργούν καλύτερα για τα μάτια σου και να μην φοβάσαι να δοκιμάσεις καινούρια πράγματα!

Δείτε το βίντεο για το τέλειο μακιγιάζ χαλαρωμένων ή κουκουλωτών ματιών.

 

@mahshid.shirazi

Easy beginner-friendly eyeliner tutorial for hooded eyes

♬ original sound – Mahshidbeautyblog

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

 

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr