Νεανικό Ντεκολτέ Χωρίς Ρυτίδες: Τα Μυστικά

Νεανικό Ντεκολτέ Χωρίς Ρυτίδες: Τα Μυστικά

Το ντεκολτέ είναι μια περιοχή του σώματος που συχνά παραμελείται, αλλά μπορεί να δείξει πρώτο τα σημάδια γήρανσης με ρυτίδες και χαλάρωση. Πριν λοιπόν να είναι αργά καλό είναι να υιοθετήσουμε τις ακόλουθες συνήθειες καθημερινά .

Γιατί υπάρχουν δοκιμασμένες συνήθειες που μπορούν να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το ντεκολτέ σας νεανικό και απαλό. Ας δούμε μερικές από αυτές:

Εφαρμογή αντηλιακού: Η προστασία από τον ήλιο είναι κρίσιμη για τη διατήρηση νεανικής εμφάνισης του ντεκολτέ. Χρησιμοποιήστε πάντα αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας και επαναλαμβάνετε την εφαρμογή κάθε δύο ώρες, ιδίως κατά τη διάρκεια των ηλιόλουστων ημερών.
Ενυδάτωση: Εφαρμόζοντας ενυδατική κρέμα στο ντεκολτέ καθημερινά μπορείτε να διατηρήσετε το δέρμα ενυδατωμένο και ελαστικό.
Αποφυγή καπνίσματος: Το κάπνισμα μπορεί να προκαλέσει πρόωρη γήρανση του δέρματος, συμπεριλαμβανομένου του ντεκολτέ. Αποφύγετε το κάπνισμα ή την έκθεση σε καπνό.
Ασκήσεις: Κάντε ασκήσεις που εστιάζουν στους μύες του ντεκολτέ για να διατηρήσετε την τόνωση και την ελαστικότητα του δέρματος. Μια καλή άσκηση είναι η ανύψωση βαρών.
Υγιεινή διατροφή: Μια ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε αντιοξειδωτικά και ωμέγα-3 λιπαρά οξέα μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της υγείας του δέρματος.
Καθαρισμός: Καθαρίστε το ντεκολτέ σας καθημερινά για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ και τους ρύπους που μπορούν να προκαλέσουν φραγμούς στους πόρους και αφυδάτωση.
Μασάζ: Το μασάζ με ενυδατική κρέμα μπορεί να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος και να βοηθήσει στην αναγέννηση του δέρματος.
Ακολουθώντας αυτές τις συνήθειες και ενσωματώνοντάς τις στην καθημερινή σας ρουτίνα θα βοηθήσετε στη διατήρηση ενός νεανικού και απαλού ντεκολτέ χωρίς ρυτίδες.

Εφαρμογή΄΄ κρέμας ρετινόλης: συστημένη από δερματολόγο

 

@shereeneidriss

♬ original sound – ShereeneIdriss

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr