15 Μυστικά Σημεία Από Επαγγελματίες Που Κάνουν Το Σπίτι Σας Να Δείχνει Πεντακάθαρο.

15 Μυστικά Σημεία Από Επαγγελματίες Που Κάνουν Το Σπίτι Σας Να Δείχνει Πεντακάθαρο.

Όταν το καθάρισμα του σπιτιού βρίσκεται σε άλλο επίπεδο!

15 μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι το σπίτι σας είναι πεντακάθαρο και κλέβει τις εντυπώσεις

1. Καθαρίστε τα σοβατεπιά
 Αν μισείτε να πέφτετε στα γόνατά σας, ένα υγρό πανί από μικροΐνες συνδεδεμένο σε μια σκούπα, μπορεί να είναι ένας ανώδυνος τρόπος για να τα καθαρίσετε  .

2. Χειρολαβές πορτών και διακόπτες φωτός χωρίς βρωμιά 
Για  να γίνει το σαλόνι σας  φρέσκο ​​σε 15 λεπτά, εστιάστε στα καλύμματα των διακοπτών φώτων και στις πόρτες. Οι διακόπτες φώτων και οι τοίχοι γύρω τους δείχνουν πολύ έντονα όταν είναι καθαροί. Επίσης τα χερούλια των θυρών και οι ίδιες οι πόρτες.

3. Μεντεσέδες καθισμάτων τουαλέτας
Οι τουαλέτες βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με τα δύσκολα μέρη για καθάρισμα — και πρέπει να προχωρήσετε πέρα ​​από την λεκάνη και το στεφάνι της. Σύμφωνα με πολλούς Redditors, οι άψογοι μεντεσέδες των καθισμάτων σηματοδοτούν ότι είστε καταξιωμένος καθαριστής. Για να “ξεκλειδώσετε” αυτό το επίπεδο υγιεινής, θα πρέπει να ξεβιδώσετε και να αφαιρέσετε το κάθισμα .

4. Χωρίς σκόνη στο επάνω μέρος του ψυγείου
Οι περισσότεροι από εμάς ξεχνάμε ότι υπάρχουν οι κορυφές των ψυγείων μας — αλλά πολλοί ψηλοί  υπενθυμίζουν ότι αυτή η επιφάνεια είναι σε πλήρη θέα σε οποιονδήποτε άνω των 6 ποδιών. 

5. Ένα σπίτι με ωραία μυρωδιά
 Επιπλέον πόντοι αν έχετε κατοικίδια και το σπίτι σας  μυρίζει υπέροχα. Μπορείτε να ψεκάσετε στις γωνίες λίγο μαλακτικό ρούχων ανακατεμένο με νερό ή ελάχιστο πάνω στο πατάκι της κουζίνας. Εάν έχετε κατοικίδιο μπορείτε να βράσετε φλούδες πορτοκαλιού με κανέλα και να αφήσετε τους υδρατμούς να μοσχομυρίσουν τον χώρο.

6. Ένα καθαρό εσωτερικό φούρνο μικροκυμάτων
Ένα άψογο εσωτερικό φούρνου παντα τραβάει μεγαλειωδώς την προσοχή  .

7. Καθρέφτες πεντακάθαροι, χωρίς ραβδώσεις
Αν μπείτε σε ένα μπάνιο και ο καθρέφτης είναι πεντακάθαρος, ξέρετε ότι έχετε μπει στον τομέα του πραγματικά καθαρού. Αν έχετε κατακτήσει τον τρόπο καθαρισμού για καθρέφτη χωρίς ραβδώσεις , τότε συγχαρητήρια.

8. Καθαρίστε βρύσες
Οι αστραφτερές βρύσες είναι μια άλλη ένδειξη ότι κάποιος είναι εξαιρετικά καθαρός, σύμφωνα με πολλούς σχολιαστές. Ειδικά εάν δεν υπάρχει βρωμιά πίσω από τη βρύση του νεροχύτη της κουζίνας . Τρομερό καθαριστικό που λαμποκοπά τις βρύσες είναι το καθαρό  οινόπνευμα.

9. Μάκτρο ντουζιέρας
Το μάκτρο στηρίζεται αθώα στο τζάμι του ντους. Είναι ένα μυστικό όπλο που χρησιμοποιούν οι κύριοι της καθαριότητας για να διατηρήσουν ένα πεντακάθαρο μπάνιο.

10. Ένας  γυαλιστερός νεροχύτης
Ένας γυαλιστερός καθαρός νεροχύτης. Συγκεκριμένα ένας «καθαρός και στεγνός» νεροχύτης.

11. Καθαρά Δάπεδα
Τα καθαρά πατώματα ..η πολιτική χωρίς παπούτσια μέσα στο σπίτι σας, δείχνει δέσμευση επόμενου επιπέδου στη διατήρηση της καθαριότητας.

12. Κουφώματα πόρτας χωρίς βρωμιά
Η απουσία σκόνης “πάνω από μια πόρτα” είναι επίσης ένα μυστικό σήμα .

13. Καθαρίστε πετσέτες και σφουγγάρια
Εάν θέλετε οι επισκέπτες να υποθέσουν ότι ο καθαρισμός είναι η υπερδύναμή σας, αφαιρέστε αυτά τα σφουγγάρια και τα πανιά που συνήθως μένουν ξεχασμένα . Η αποθήκευση σαπουνιού και απορρυπαντικού πλυντηρίων πιάτων μακριά από το οπτικό σας πεδίο μπορεί να σας δώσει επιπλέον πόντους.

14. Λεπίδες ανεμιστήρα οροφής χωρίς σκόνη

Οι άνθρωποι παρατηρούν οπωσδήποτε σκονισμένους ανεμιστήρες οροφής και  οι άψογες λεπίδες δείχνουν ότι είστε ένας ολοκληρωμένος καθαριστής – ειδικά εάν υπάρχει “καθαρή άκρη και στα πέντε πτερύγια ανεμιστήρα οροφής”, σύμφωνα με το dypledocus .

15. Ένας καθαρός κάδος απορριμμάτων (και περιβάλλοντα)
Αν «ανοίξετε τον κάδο απορριμμάτων της κουζίνας και μυρίζει σαν Lysol αντί για δείπνο δύο ημερών,  δείχνει  ότι ο νοικοκύρης είναι κάποιος που νοιάζεται». Μια καθαρή γύρω περιοχή μπορεί επίσης να στείλει το μήνυμα ότι χειρίζεστε τις επιχειρήσεις σαν εξολοθρευτής μικροβίων.

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr