Οι δερματολόγοι ξέρουν! Το μυστικό των ειδικών για πιο όμορφο δέρμα

Οι δερματολόγοι ξέρουν! Το μυστικό των ειδικών για πιο όμορφο δέρμα

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!

Νίνα Μουσούρη

Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

Όταν το δέρμα μας είναι υγιές είναι και πιο όμορφο. Απόλυτα λογικό. Κάπως έτσι, είναι σημαντικό να ακολουθούμε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, αλλά και μια αποτελεσματική ρουτίνα περιποίησης για την επιδερμίδα μας. Όσον αφορά την περιποίηση, λοιπόν, υπάρχει ένας κανόνας που ακολουθούν όλοι οι δερματολόγοι για πιο όμορφο δέρμα.

Ο κανόνας “Less is More”

Κι όμως, σύμφωνα με τους ειδικούς, όταν στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης που ακολουθούμε για το δέρμα μας, αρχίζουμε να προσθέτουμε πολλά και διαφορετικά προϊόντα τόσο πιο πολύ επιβαρύνουμε το δέρμα μας και είναι πιθανότερο να καταλήξουμε σε κάποιον ερεθισμό. Επιλέγοντας, σύμφωνα με τις ανάγκες της επιδερμίδας μας, να μείνουμε σταθερές σε μερικά κλασικά και αγαπημένα συστατικά που ευνοούν το δέρμα μας, είναι καλό. Για παράδειγμα ένα απαλό προϊόν καθαρισμού για το πρόσωπο, οι βιταμίνες C και E,το υαλουρονικό οξύ και μια ενυδατική κρέμα πλούσια σε λιπίδια, συνθέτουν μια αποτελεσματική ρουτίνα για τη φροντίδα της επιδερμίδας μας, δίχως να διαταράσσουμε τον δερματικό μας φραγμό.

Πώς αποφασίζει κάποιος για τα προϊόντα που πρέπει να εντάξει στη ρουτίνα του;

Λάδι ελίχρυσος. Ισχυρό αναπλαστικό αντιρυτιδικό.

Η κύρια συμβουλή, λοιπόν, είναι να μην υπερφορτώνουμε με πολλά και διαφορετικά προϊόντα τη ρουτίνα ομορφιάς μας. Πώς αποφασίζουμε, όμως, για το ποιοι είναι οι ιδανικοί σύμμαχοι για εμάς; Με τη βοήθεια του δερματολόγου μας εντοπίζουμε τις πραγματικές ανάγκες που έχει το δέρμα μας τη δεδομένη στιγμή και έτσι αποφασίζουμε ανάλογα.

elle.gr

Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

Αλλεργίες Ξηρός Βήχας και δερματικός Κνησμός: Ολα όσα προκαλούν τα ακάρεα στο στρώμα και πως να τα εξαφανίσεις

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr