Πως θα επιλέξουμε τα τελειότερα γυαλιά για εμάς. Σύμφωνα με το χρώμα του δέρματος μας. Εσείς τι δερματικό τόνο έχετε;

Πως θα επιλέξουμε τα τελειότερα γυαλιά για εμάς. Σύμφωνα με το χρώμα του δέρματος μας. Εσείς τι δερματικό τόνο έχετε;

Επιλέγοντας τα σωστά γυαλιά ηλίου για εμάς.

Πολύ σπάνια σκεφτόμαστε να αγοράσουμε γυαλιά ηλίου με χρωματισμένο σκελετό. Φοβόμαστε την οπτική σύγχυση και το μπέρδεμα καθώς μπορούμε να παρασυρθούμε σε λάθος επιλογές. Αν όμως ξεκινήσουμε απο την γενική αρχή ότι δεν είναι όλα για όλους και μάθουμε τον χρωματικό μας τόνο, τότε σε κμία περίπτωση δεν πρόκειται να κάνουμε λάθος επιλογή

Εσείς λοιπόν τι χρωματικό τόνο έχετε; Δείτε παρακάτω και αναβαθμίστε το στυλ σας!

Γιατί παίζει ρόλο ο τόνος του δέρματος όταν επιλέγετε γυαλιά ηλίου;

Υπάρχει μια κοινή παρανόηση ότι ο καθένας μπορεί να φορέσει οποιοδήποτε ζευγάρι αποχρώσεις και να δείχνει φανταστικός. Αν και υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτό, για να τραβήξετε πραγματικά την προσοχή όλων, τα γυαλιά ηλίου σας πρέπει να ταιριάζουν σωστά με τον τόνο του δέρματός σας. Οι αποχρώσεις των σκελετών και των φακών σας θα πρέπει να ταιριάζουν με τον τόνο του δέρματός σας, διαφορετικά ολόκληρη η εμφάνισή σας θα μπορούσε ενδεχομένως να χαλάσει.

Γυαλιά ηλίου για τον τόνο της επιδερμίδας σας

Πρέπει να χρησιμοποιείτε γυαλιά ηλίου ως αξεσουάρ για να τονίσετε σωστά τα χαρακτηριστικά σας και για να το κάνετε αυτό, πρέπει να διαλέξετε με το χέρι σύμφωνα με ορισμένα πρότυπα. Αυτό θα σας βοηθήσει να κολακεύσετε το πρόσωπό σας, ώστε να πετύχετε μια άψογη εμφάνιση. Θυμηθείτε ότι ο τόνος του δέρματός σας καθορίζει τον καμβά για το πρόσωπό σας και τα χρώματα των γυαλιών ηλίου σας θα πρέπει να έρχονται σε αντίθεση ή να το συμπληρώνουν τέλεια.

Ακούγεται περίπλοκο, αλλά μην ανησυχείτε, καθώς εδώ είναι μια συλλογή από μερικές απλές συμβουλές και κόλπα που πρέπει να έχετε κατά νου όταν επιλέγετε σωστά τα καλύτερα γυαλιά ηλίου για εσάς.

Ποιοι είναι οι διάφοροι τόνοι δέρματος;
Πριν επιλέξετε το αγαπημένο σας ζευγάρι αποχρώσεων, πρέπει να έχετε μια ιδέα για τον τόνο της επιδερμίδας σας. Συνήθως, χωρίζουμε τους τόνους δέρματος σε δύο μεγάλες κατηγορίες – ζεστούς τόνους δέρματος και ψυχρούς τόνους δέρματος. Ωστόσο, μπορούν επίσης να ταξινομηθούν ανά χροιά, ως ανοιχτόχρωμες, σταρένιες, ροδακινί ή σκούρες αποχρώσεις.

Πώς μπορώ να ξέρω ποιό τόνο δέρματος έχω;
Ο απλούστερος τρόπος για να προσδιορίσετε τον τόνο του δέρματός σας είναι να κρατήσετε ένα κομμάτι απλό λευκό χαρτί στο πρόσωπό σας και να συγκρίνετε την εμφάνιση του δέρματός σας σε αντίθεση με το χαρτί. Εάν το δέρμα σας είναι κιτρινωπό, πρασινωπό ή ανοιχτό καφέ, τότε πιθανότατα έχετε ζεστό τόνο δέρματος. Εάν το δέρμα σας φαίνεται ροζ, ροζ ή κάπως σε μπλε απόχρωση, τότε έχετε έναν ψυχρό τόνο δέρματος.

Εναλλακτικά, μπορείτε να ελέγξετε τον τόνο του δέρματός σας ρίχνοντας μια ματιά στη βάση του χεριού σας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι ζεστοί τόνοι δέρματος θα παρατηρήσουν έναν κίτρινο τόνο με πρασινωπές φλέβες, ενώ οι ψυχροί τόνοι του δέρματος θα εμφανιστούν ως ροδαλός με γαλαζωπές φλέβες.

Μια άλλη μέθοδος είναι να δώσετε προσοχή στο πώς αντιδρά το δέρμα σας στον ήλιο. Τα άτομα που μαυρίζουν εύκολα αντί να καίγονται έχουν συνήθως ζεστούς τόνους δέρματος, ενώ εκείνοι που καίγονται αντί να μαυρίζουν έχουν συνήθως ψυχρούς τόνους δέρματος.

Αν και συνήθως έτσι ταξινομούνται οι τόνοι του δέρματος, εάν δυσκολεύεστε να προσδιορίσετε τον δικό σας τόνο δέρματος, μπορείτε απλώς να ταξινομήσετε την επιδερμίδα του προσώπου σας είτε σε ανοιχτόχρωμη, σταρένια, ροδακινί ή σκούρα απόχρωση. Αυτός είναι ένας πολύ πιο απλός τρόπος για να κατηγοριοποιήσετε το δέρμα σας και θα εξετάσουμε επίσης πώς να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο για να ταιριάξετε ανάλογα τα γυαλιά ηλίου σας, ώστε να μην χαθείτε.

Ποια γυαλιά ηλίου πρέπει να φοράω με βάση τον τόνο του δέρματός μου;
Εντάξει, τώρα που προσδιορίσατε τον τόνο του δέρματός σας, μπορείτε εύκολα να ταιριάξετε και να διαλέξετε το σωστό ζευγάρι γυαλιών ηλίου ακολουθώντας τον παρακάτω οδηγό.

Γυαλιά ηλίου για ζεστούς τόνους δέρματος
Εάν έχετε ζεστό τόνο δέρματος, μπορείτε να συμπληρώσετε το δέρμα σας επιλέγοντας σκελετούς με χρυσή βάση. Το κίτρινο, το καφέ, το κόκκινο, το ιβουάρ, το πορτοκαλί και το λαδί θα ήταν επίσης εξαιρετικές επιλογές για εσάς, καθώς ενισχύουν τον ζεστό τόνο του προσώπου σας.

Γυαλιά ηλίου για ζεστούς τόνους δέρματος
Γυαλιά ηλίου για ψυχρούς τόνους δέρματος
Τα γυαλιά ηλίου με σκελετό σε μπλε βάση είναι τα καλύτερα αν έχετε ψυχρό τόνο δέρματος. Μερικές άλλες αποχρώσεις που θα λειτουργούσαν υπέροχα για εσάς περιλαμβάνουν το πράσινο, το μαύρο, το γκρι, το ροζ, το ασημί και το μωβ.

Γυαλιά ηλίου για ψυχρούς τόνους δέρματος
Γυαλιά ηλίου που ταιριάζουν με την επιδερμίδα σας
Εάν δυσκολευτήκατε να προσδιορίσετε τον τόνο του δέρματός σας, χρησιμοποιήστε τον παρακάτω οδηγό με βάση την επιδερμίδα σας για να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα τέλεια γυαλιά ηλίου σας.

Γυαλιά ηλίου για άτομα με ανοιχτό τόνο δέρματος
Έχετε έναν φυσικά φωτεινό τόνο δέρματος και είναι τέλειος για αθλητικά φωτεινά και υπέροχα χρώματα. Διαλέξτε μερικά δροσερά σχέδια γυαλιών σε έντονες αποχρώσεις όπως κόκκινο, πορτοκαλί, πράσινο, μπλε, κίτρινο κ.λπ. Αυτά θα σας κάνουν να φαίνεστε μοντέρνα, ενώ ταυτόχρονα θα ελκύουν την ουσία του φυσικού σας τόνου, δίνοντάς σας μια εμφάνιση που αξίζει να μπείτε σε ένα περιοδικό κάλυμμα.

Γυαλιά ηλίου για άτομα με σιταρένιο τόνο δέρματος
Εάν έχετε σταρένια επιδερμίδα, τότε είστε πραγματικά τυχεροί, γιατί τα μάτια σας μπορούν να διαμορφωθούν σε σχεδόν κάθε τύπο γυαλιών ηλίου. Από τις σοβαρές σκούρες αποχρώσεις έως τις ζωηρές φωτεινές αποχρώσεις, μπορείτε να επιλέξετε βασικά κάθε είδους πλαίσιο ή φακό. Ωστόσο, σας συνιστούμε να επιλέξετε μια πιο σκούρα απόχρωση, όπως κάτι από μαύρο, βαθύ μπλε, μοβ, σκούρο κόκκινο, καφέ κ.λπ.

Γυαλιά ηλίου για άτομα με ροδακινί τόνο δέρματος
Αυτός είναι ένας άλλος τόνος δέρματος που είναι απολύτως απίστευτος για τους λάτρεις των γυαλιών ηλίου. Αν έχετε ροδακινί τόνο δέρματος, τότε μπορείτε να φορέσετε ελεύθερα μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων και να λικνίσετε την εμφάνισή σας σε όλες. Ωστόσο, τα παστέλ και οι παστέλ ποικιλίες σας ταιριάζουν περισσότερο. Μερικές υπέροχες επιλογές που πρέπει να έχετε κατά νου περιλαμβάνουν το γκρι, το καφέ σοκολάτας, το μπεζ και το πράσινο της ελιάς.

Γυαλιά ηλίου για άτομα με σκούρο τόνο δέρματος
Εάν έχετε σκούρο τόνο δέρματος, συνιστούμε να μείνετε μακριά από βαθιές φωτεινές αποχρώσεις που δεν ταιριάζουν καλά με την επιδερμίδα σας και μπορεί να τραβήξουν υπερβολική προσοχή στο πρόσωπό σας. Αντίθετα, επιλέξτε ανοιχτόχρωμους σκελετούς και φακούς για να τονίσετε τα χαρακτηριστικά σας και να τονίσετε πολύ την εμφάνισή σας. Επιμείνετε σε ένα ζευγάρι ημιδιάφανα μαύρα, καφέ ή χρυσαφί γυαλιά ηλίου για να φαίνεστε πάντα καλύτερα όπου κι αν πάτε.

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

φωτό: /www.pexels.com

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr