Θες αληθινό λίφτινγκ προσώπου; Κάνε αυτό το θεραπευτικό μασαζ. Καλύτερο απο κάθε ιατρική πράξη!

Θες αληθινό λίφτινγκ προσώπου; Κάνε αυτό το θεραπευτικό μασαζ. Καλύτερο απο κάθε ιατρική πράξη!

 Κρατάει λίγο και ειλικρινά είναι η καλύτερη ρουτίνα μου απο τότε που το άρχισα. Τίποτε δεν συγκρίνεται με αυτό το μασαζ που όχι μόνο ανορθώνει αλλά δίνει τέτοια φωτεινότητα στην επιδερμίδα, που δεν θα την δείτε ποτέ ξανά κουρασμένη!

Θα πρότεινα να μην βαριέστε καθώς εγώ δυσκολευτηκα να πειστώ γι αυτό το θαύμα αλλά κάποια στιγμή πέρασα ένα στρες και το έκανα για πρώτη φορά σαν  πράξη αγάπης για τον εαυτό μου. Ήθελα στην κυριολεξία να με χαιδεψω και να με παρηγορίσω και  δοκίμασα το συγκεκριμένο μασαζ.

Δίνει παράλληλα έναν εξαιρετικό πνευματικό διαλογισμό και υπέροχη αποτοξίνωση πέρα απο την ανόρθωση. Όλοι μου λένε ότι φαίνομαι 10 χρόνια μικρότερη. Θα χαρώ πολύ να γεμίσετε κι εσείς πνευματική και ψυχολογική ευεξία όπως κι εγώ. Σας εγγυώμαι ότι είναι πολύ καλύτερο το αποτέλεσμα του απο λέιζερ ή άλλη ιατρική πράξη! Κι αυτό το υπογράφω διανύοντας την εμμηνόπαυση.

Γεγονός που μας δίνει αυτονομία καθώς το εξασκούμε όποτε εμείς επιθυμούμε.

Υπόψιν ότι φέρνει τέλεια αποτελέσματα εαν το κάνεις μια φορά την ημέρα (μερικές φορές έκανα το μασαζ αυτό και δύο φορές την μέρα -μια το πρωί και μια το βράδυ) αλλά ήταν τότε που ένιωθα αυτή την πνευματική συγχυση την οποία σας περιέγραψα πιο πάνω και επιθυμούσα αυτη την συγκέντρωση.

Συνήθως κλείνω τα πάντα γύρω μου μακριά απο εξωτερικούς θορύβους και βάζω μια μουσική που με κάνει να το απολαμβάνω ακόμη περισσότερο. Αυτή είναι η δική μου προσωπική στιγμή.

Καλύτερη υγεία!

Επιπλέον αξίζει να σας γράψω ότι λόγω της λεμφικής αυτής αποτοξίνωσης η υγεία μου είναι πολύ καλύτερη! Εύχομαι να το κάνετε θα χαρείτε πραγματικά. Παρακάτω είναι το βίντεο μασαζ και πιο κάτω η μουσική που μου το συνοδευει.

Σας το προτείνω κι αυτό αλλά δεν είναι υποχρεωτικό. Μέσα στην μουσική που ακούω υπάρχει και νερό. Εγώ το αγαπώ αλλά δεν είναι απαραίτητο να προκαλεί σε εσάς τα ίδια αποτελέσματα.

Μπορείτε και χωρίς την μουσική απλώς χωρίς την μουσική, στερείται η πρακτική ιεροτελεστίας και ολοκληρωμένης πνευματικής γαλήνης. Μπορείτε να βρείτε μια δική σας μουσική ζεν ή και να μην ακούτε τίποτα.

Αυτά λοιπόν. Ελπίζω να γίνει και το δικό σας αγαπημένο μασαζ. Καλή θέαση!

Ζωή Κυροπούλου.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr