4 δοκιμασμένα γιατροσόφια για το ζάχαρο που θα σε καταπλήξουν.   

4 δοκιμασμένα γιατροσόφια για το ζάχαρο που θα σε καταπλήξουν.  

 

 

Πιστεύω πολύ στα γιατροσόφια για το ζάχαρο αφού είμαι κι εγώ πολύ γλυκιά όπως πιθανότητα κι εσείς που αυτή τη στιγμή διαβάζετε το κείμενο μου. Έχω δοκιμάσει όλα τα γιατροσόφια που προτείνω και ομολογώ ότι δουλεύουν αν δεν το είχα διαπιστώσει αυτό δεν θα έμπαινα στον κόπο να τα γράψω απλά για να γεμίσω σελίδα.

Αλλά να είμαστε ξεκάθαροι. Τα γιατροσόφια δεν θεραπεύουν το ζάχαρο όμως υποβοηθούν πολύ σημαντικά και διευκολύνουν την ποιότητα ζωής. Κάποια στιγμή μάλιστα είναι σωτήρια και μας δίνουν μεγάλη χαρά μια και παιδευόμαστε τόσο πολύ κάποιες στιγμές! Όμως ισχύουν μόνο όταν ακολουθούμε τις ιατρικές συστάσεις σχετικά με το ζάχαρο. Αν τρώμε όλη τη μέρα γλυκά ή λιπαρά κανένα βότανο δεν μπορεί να μας σώσει. Το ζάχαρο δοκιμάζει την πειθαρχία μας και μας βάζει σε όρια. Αυτή είναι η ιδιαιτερότητα του και αν την ακολουθήσουμε χωρίς γκρίνιες  (είμαστε λίγο γκρινιάρηδες εμείς οι διαβητικοί και με το δίκιο μας ώρες ώρες) τότε η ζωή μας είναι υπέροχη! Πιστεύω πάντα ότι το ισχυρότερο βότανο είναι το μυαλό. Δεν θα μας χειριστεί το βότανο εμείς θα το χειριστούμε. Δεν θα μας βάλει κάτω το ζάχαρο εμείς θα το βάλουμε και θα το πατήσουμε. Το πρώτο και ισχυρότερο γιατροσόφι λοιπόν είναι το μυαλό.

 

2ο γιατροσόφι.

Φτιάχνεται 1 κούπα πράσινο τσάι και προσθέτετε ένα δαφνόφυλλο, ένα μοσχοκάρφι και κουρκουμά με πιπέρι. Μπορείτε να πίνεται από αυτό το ρόφημα τρεις φορές την ημέρα. Για την ιστορία αυτό το γιατροσόφι το ανακάλυψε Αμερικανός γιατρός και ερευνητής.  (Αυτό το γιατροσόφι δίνει και ενέργεια-σε ξυπνάει από την υπνηλία του διαβήτη) Σε ένα μήνα μάλιστα εαν είστε τυπικοί με την διατροφή σας και τις οδηγίες του γιατρού σας θα δείτε εκπληκτικά αποτελέσματα.

 

3ο γιατροσόφι.

Εάν το ζάχαρο σας ανέβει και σας παιδεύει ακολουθείστε σαν στρατιώτης τις οδηγίες που δίνουν οι γιατροί και ενισχύστε με την παρακάτω συνταγή

Πίνετε κάθε πρωί νηστικοί 1 κουταλιά της σούπας λεμόνι. Συνεχίστε επί τρεις ημέρες (κάθε πρωί νηστικοί.)

Την τέταρτη ημέρα το πρωί θα δείτε το ζάχαρο σας κατεβασμένο.

 

4η συνταγή:

Βράστε νερό και αφού το αποσύρετε από τη φωτιά ρίξτε μια χούφτα φρέσκο μαϊντανό. Αφήστε να μουσκέψει 7 λεπτά και πιείτε το ξαναμετρηθείτε μετά από 1-2 ώρες.

 

Ποιο είναι το μαγικό όπλο που θα βρείτε στην λαϊκή; 

Θα εκπλαγείτε αν συνηθίσετε να τρώτε ένα μαγικό χορταρικό που όσοι γνωρίζουν από καλή και ποιοτική διατροφή το τρώνε σαν τρελοί! Ποιο είναι αυτό; Η γλιστρίδα! Συνδυασμένο με την τυπική διατροφή των διατροφολόγων που απευθύνεται στους διαβητικούς, λειτουργεί στη κυριολεξία σαν ινσουλίνη! Θα δείτε θαύματα! Επίσης κάνει καλό σε ολόκληρο τον οργανισμό και πρέπει να το τρώμε όλοι! Τώρα που μπαίνει το καλοκαίρι το νου σας! Θα βρείτε άφθονη. Εκμεταλλευτείτε την! (φτιάχνει και υπέροχη επιδερμίδα.. θα  λάμπετε!)

ΠΡΟΣΟΧΗ.

Όλα αυτά τα γιατροσόφια που προτείνονται είναι από αθώα υλικά μεν που μπορεί όμως κάποιους πάσχοντες να τους επηρεάζουν στον οργανισμό γιατί ίσως να πάσχουν και απο άλλα παράλληλα νοσήματα. Ενημερώστε τον γιατρό σας και ξεκινήστε μόνο με την σύμφωνη γνώμη του.

 Ζωή Κυροπούλου

www.egoismos.gr

Βότανο Πικρόξυλο σε Δισκία για την ρύθμιση ζαχάρου-αδυνάτισμα.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr