Κάνε τα μαλλιά σου να μυρίζουν μοναδικά με το πιο απλό «μυστικό»

Κάνε τα μαλλιά σου να μυρίζουν μοναδικά με το πιο απλό «μυστικό»

 

Κάνε τα μαλλιά σου να μυρίζουν μοναδικά με το πιο απλό «μυστικό»
Πόσες φορές παραπονέθηκες ότι τα μαλλιά σου πήραν τη μυρωδιά του αποπνικτικού περιβάλλοντος στο οποίο βρίσκεσαι;

Το τσιγάρο και η τσίκνα είναι δύο από τις πιο ενοχλητικές μυρωδιές που μπορούν να καταστρέψουν τη φρεσκάδα των μαλλιών σου, με όλες εμάς να παραπονιόμαστε πως κάθε φορά που ερχόμαστε αντιμέτωπες με την «καταστροφή» της όμορφης essence των μαλλιών μας καταλήγουμε να θυμώνουμε με τον εαυτό μας!

Μία από τις πιο σίγουρες λύσεις είναι το dry shampoo που οι περισσότερες γυναίκες πλέον έχουν επί μονίμου βάσεως στην τσάντα τους.

Γιατί, όμως, να ταλαιπωρείς τα μαλλιά σου με χημικά προϊόντα όταν εσύ η ίδια μπορείς να δημιουργήσεις το πιο δροσερό hair mist που θα σε σώσει ακόμα και στις δυσκολότερες περιπτώσεις;

Πρόκειται για ένα φυσικό spray που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου χρησιμοποιώντας μόλις δύο υλικά! Ποια είναι αυτά; Λίγο νερό και ένα εσπεριδοειδές φρούτο (για πιο έντονο άρωμα προτίμησε το lime ή το γκρέιπφρουτ).

Τι πρέπει να κάνεις

Χρησιμοποίησε το ξύσμα από τη φλούδα του φρούτου που θα επιλέξεις και τοποθέτησε το μέσα στο ειδικό γι’ αυτές τις δουλειές μπουκαλάκι ψεκασμού που θα βρεις στο εμπόριο. Γέμισε το μπουκαλάκι με νερό και τοποθέτησε στο ψυγείο.

Σε μερικές ώρες το νερό θα έχει «κλέψει» τη μυρωδιά του φρούτου.

Τα μαλλιά σου θα μυρίζουν υπέροχα καθώς τα οξέα των εσπεριδοειδών απορροφούν τις ενοχλητικές μυρωδιές που στερούν από το τριχωτό της κεφαλής τη φρεσκάδα που του αξίζει.

Αυτό το άρωμα θα γίνει ο καλύτερός σου σύμμαχος…

www.womenonly.gr

Αιθέριο έλαιο WHITE MUSK. Λευκός μόσχος. Το άρωμα του έρωτα!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr