Συνταγή θεραπεία για το ώριμο κουρασμένο  δέρμα.

Συνταγή θεραπεία για το ώριμο κουρασμένο δέρμα.

Αναπλαστικά αιθέρια έλαια και έλαια «συνεργάζονται» για να ενεργοποιήσουν τα κύτταρα του δέρματος σε αυτή την  συνταγή. Για λείο λαιμό και πρόσωπο μπορείτε να την εφαρμόζετε βράδυ παρά βράδυ, σε καθαρό δέρμα.

Αντιμετωπίζει και προλαμβάνει τις φθορές του χρόνου γι αυτό απευθύνεται σε όσες γυναίκες θέλουν να κάνουν ισχυρή πρόληψη γήρανσης καθώς και στις ηλικίες που θέλουν εντατική φροντίδα όπως αυτή των σαράντα και των πενήντα. Είναι απίστευτα γρήγορη στην παρασκευή της και δημιουργεί μαγικά αποτελέσματα.

Κατά την εφαρμογή του καλλυντικού σας, θα σας ενθουσιάσει επίσης το βαθύ ιαματικό άρωμα του. Είναι ξυλώδες και θυμίζει Ανατολή. Η αίσθηση που προσφέρει, αποτελεί μέρος της απόλαυσης που θα έχετε, καθώς θα το απλώνετε στο πρόσωπο σας. Προσφέρει βαθιά και ισορροπημένη ενυδάτωση στην επιδερμίδα ενώ στοχεύει πολύ έντονα στην περιοχή του λαιμού. Για όλες τις ώριμες αλλά και απαιτητικές επιδερμίδες.

Τα υλικά που θα χρησιμοποιήσετε:

-Σε 15 ml λάδι βάσης (μία κουταλιά της σούπας)

ΙΔΑΝΙΚΟ ΛΑΔΙ ΒΑΣΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ:

-βερικοκέλαιο,ή αμυγδαλέλαιο,ή αβοκάντο (ή μαύρη πεύκη για έντονη ανόρθωση σύσφιξη)-

θα στάξετε,
-3 σταγόνες αιθέριο έλαιο ροδόξυλο
-3 σταγόνες αιθέριο έλαιο πατσουλί

Απλώνετε σε όλο το πρόσωπο εκτός απο τα μάτια. Ιδανικά εφαρμόζετε το λάδι σας με μασάζ προσώπου. Οι κινήσεις πρέπει να γίνονται με φορά, απο κάτω προς τα πάνω ή απο μέσα προς τα έξω. Επιμείνετε στην περιοχή του λαιμού με κινήσεις απο κάτω προς τα πάνω.

Δοσολογία: Εφαρμόζετε 5 σταγόνες του μείγματος στο πρόσωπο και τον λαιμό βράδυ παρά βράδυ (κάθε δεύτερη νύχτα) .

Μυστικό:

η συνταγή αυτή λόγω της μίξης των συγκεκριμένων αιθέριων ελαίων, έχει και άλλες παράλληλες ιδιότητες. Ανακουφίζει από το τζετ λαγκ, βοηθάει στην αυτοσυγκέντρωση και το διαλογισμό, δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και έχει αφροδισιακές ιδιότητες. .

Αιθέριο έλαιο ροδόξυλο. Το αναπλαστικό.

Πατσουλί-ομορφιά- ισορροπία-αφροδισιακό

Έλαιο βερίκοκου ή βερικοκουκουτσέλαιο Καταπληκτική επιλογή για αντιγήρανση.

Ενισχυμένη Μαύρη Πεύκη. Ισχυρότερη σύσφιξη και ανόρθωση!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr