Μην βάζεις ψεύτικες! 7 μυστικά για πιο πυκνές και μακριές βλεφαρίδες

Μην βάζεις ψεύτικες! 7 μυστικά για πιο πυκνές και μακριές βλεφαρίδες

Οι πυκνές και μακριές βλεφαρίδες δημιουργούν ένα εκθαμβωτικό και σαγηνευτικό βλέμμα, ωστόσο η απόκτηση τους δεν είναι για όλες τις γυναίκες εύκολη. Κάποιες είναι τυχερές και η φύση τους τις χάρισε απλόχερα, ενώ άλλες προσπαθούν να τις αποκτήσουν με την εφαρμογή ειδικών μάσκαρα, ψεύτικων βλεφαρίδων ή και αισθητικών επεμβάσεων. Η λύση όμως πολλές φορές βρίσκεται σε πολύ πιο απλά πράγματα, τα οποία έχουμε μπροστά στα μάτια μας και τα βλέπουμε καθημερινά, αλλά δεν γνωρίζουμε όλες τους τις ευεργετικές χρήσεις. Διαβάστε παρακάτω

Αν λοιπόν αναρωτιέστε για το πως θα κάνετε τις βλεφαρίδες σας να γίνουν τόσο μακριές όσο ποτέ άλλοτε, δείτε τα παρακάτω απλά μυστικά που θα σας δώσουν την λύση!

1. Έλαια Εφαρμόζοντας μια μικρή ποσότητα από ελαιόλαδο ή καστορέλαιο στις βλεφαρίδες σας πριν πάτε για ύπνο μπορεί να τις βοηθήσει να αναπτυχθούν.

2. Φλούδα λεμονιού Κόψτε ένα κομμάτι από φλούδα λεμονιού και τοποθετήστε τη σε λίγο ελαιόλαδο ή καστορέλαιο. Περιμένετε 4-5 μέρες και στην συνέχεια εφαρμόστε την εμποτισμένη σε έλαιο φλούδα λεμονιού στα βλέφαρα σας.

3. Βαζελίνη Βάλτε λίγη βαζελίνη σε ένα στρογγυλό βαμβάκι και κοιμηθείτε με αυτό πάνω στις βλεφαρίδες σας. Το πρωί μόλις ξυπνήσετε, ξεπλυθείτε πολύ καλά.

4. Κρύο πράσινο τσάι Εφαρμόζοντας κρύο πράσινο τσάι στις βλεφαρίδες με την βοήθεια ενός βαμβακιού.

5. Μασάζ στα βλέφαρα Κάνοντας απαλό μασάζ στα βλέφαρα βελτιώνετε την κυκλοφορία του αίματος στους θύλακες των τριχών και μπορεί να τονωθεί η ανάπτυξη των βλεφαρίδων σας.

6. Κατάλληλη δίαιτα Καταναλώνοντας τα σωστά θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες μπορείτε επίσης να ενισχύσετε την ανάπτυξη των βλεφαρίδων σας.

7. Αποφύγετε την χρήση του ψαλιδιού για βλεφαρίδες Δώστε στις βλεφαρίδες σας τον κατάλληλο χρόνο για να αναρρώσουν. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μην χρησιμοποιήσετε το ψαλίδι των βλεφαρίδων σας για τουλάχιστον ένα μήνα.

myportal.gr

Το μαγικό καστορέλαιο μεγαλώνει τις βλεφαρίδες και μακραίνει τα μαλλιά!

Καστορέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς!

Καστορέλαιο των 100 ml απο τα μυστικά ομορφιάς.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr