Το πήλινγκ που ισιώνει άμεσα τις ρυτίδες και τα σπασίματα στο ντεκολτέ και το λαιμό με τα πιο απλά υλικά της κουζίνας!

Το πήλινγκ που ισιώνει άμεσα τις ρυτίδες και τα σπασίματα στο ντεκολτέ και το λαιμό με τα πιο απλά υλικά της κουζίνας!

Η συνταγή:

-1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη.

-2 κουταλιές της σούπας νες καφέ

-1 κουταλιά της σούπας αλάτι

-1 κουταλάκι του γλυκού μέλι

-Ελαιόλαδο όσο πάρει μέχρι να γίνει μια εύχρηστη πάστα που θα μπορείτε να την δουλέψετε άνετα με το χέρι πάνω στην περιοχή του μπούστου.

 

Είναι καλύτερα να κάνετε το πήλινγκ σας μέσα στην μπανιέρα κατά την διάρκεια του ντους. Χρησιμοποιείστε μια παλιά πετσέτα που θα την έχετε για να πατάτε μέσα στην μπανιέρα για να μην γλιστρήσετε εξαιτίας του ελαιολάδου. (δεν κάνει να είμαστε όμοερφες με κάταγμα 😉 )

Τώρα εφόσον έχετε προνοήσει για όλα αυτά τα διαδικαστικά, θα πάρετε με το χέρι σας ένα μέρος από το το υλικό σας και θα το τρίψετε κυκλικά στο στέρνο, δεξιά και αριστερά. Στο λαιμό θα τρίψετε απαλά με ανοδικές κινήσεις.

 

Οι ρυτίδες στην περιοχή εξαφανίζονται το δέρμα μένει απίστευτα λαμπερό και ίσιο χωρίς ραβδώσεις από τον ύπνο ή τις ρυτίδες ηλικίας. Μπορείτε να κάνετε αυτό το πήλινκ μια φορά την εβδομάδα. Θα διατηρήσει το μπούστο σας για πάντα νέο εάν το συνδυάσετε μετά, με μια καλή ενυδάτωση. Πολύ όμορφο το αποτέλεσμα και στα μπράτσα και στους ώμους που μετά δείχνουν λαμπεροί και τονωμένοι. Πολλές κυρίες το ίδιο πήλινγκ το χρησιμοποιούν και για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και δεν έχουν και άδικο! Κάνει θαύματα και εκεί!

Έξτρα μυστικό. Εάν έχετε στην διάθεση σας αιθέριο έλαιο μέντας μην το παραλείψετε ρίξετε μέσα στα υλικά σας  3 σταγόνες. Ενισχύει ακόμη περισσότερο το αποτέλεσμα.

Καλή επιτυχία.

Ζωή Κυροπούλου

Πηγή: www.egoismos .gr

Αιθέριο έλαιο μέντας. Σύσφιξη σε πρόσωπο και σώμα.

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

 

 

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr