Ενισχυμένη μάσκα σύσφιξης  για τόνωση και ανόρθωση περιγράμματος σε πρόσωπο λαιμό χέρια.

Ενισχυμένη μάσκα σύσφιξης  για τόνωση και ανόρθωση περιγράμματος σε πρόσωπο λαιμό χέρια.

 

 

Η πτώση είναι κάτι που δεν επιθυμεί καμιά γυναίκα. Το πρόσωπο δείχνει θλιμμένο και η έκφραση του δεν κολακεύει. Αυτό που χρειάζεται ένα πρόσωπο που βρίσκεται σε κατάσταση καθόδου είναι η βιταμίνη Α η οποία αποτελεί ένα ισχυρό δώρο νεότητας στις γυναίκες.

Η παρακάτω μάσκα έχει άφθονη βιταμίνη Α η οποία, έχει την τάση να ανανεώνει και να αναπλάθει το δέρμα με τον πιο μαγικό και αποτελεσματικό τρόπο καθώς πετάει τα παλιά κύτταρα και φέρνει στην επιφάνεια νέα. Αποτελεί μια εξαιρετική λύση για την διαγραφή αλλά και την πρόληψη των ρυτίδων ώστε να έχουμε πάντα ένα δέρμα νέο χωρίς ίχνος φθοράς και παραίτησης. Η μάσκα αυτή, έχει εκπληκτικά αποτελέσματα και στην περιοχή του λαιμού αλλά και του στήθους (εκτός από την περίοδο του θηλασμού).

Μια έξυπνη λύση είναι αφού την απλώσετε σε πρόσωπο λαιμό και ντεκολτέ να την εφαρμόσετε και στα χέρια καθώς αυτή η μάσκα ξανανιώνει την γερασμένη ή ταλαιπωρημένη επιδερμίδα. Δημιουργεί επίσης άμυνες στο δέρμα ώστε να μπορεί να αντισταθεί στις κηλίδες και τη φωτογήρανση.

Τα υλικά.

-1 κουταλιά της σούπας κολοκύθα πολτός.

-1 κρόκος αβγού

-1 κουταλιά της σούπας αλόε βέρα

-1 κουταλάκι του γλυκού λάδι νυχτολούλουδου.

Χρήση

Κάνετε μίξη των υλικών σας και εφαρμόζετε σε καθαρή επιδερμίδα, πρόσωπο, στέρνο και λαιμό για 20 λεπτά. Ξεβγάζετε με χλιαρό νερό και απολαμβάνετε τα αποτελέσματα.

Έλαιο κολοκύθας για φυσικό μπότοξ απο τα μυστικά ομορφιάς..

Τζελ αλόης.

Αιθέριο έλαιο Νυχτολούλουδου. Το έλαιο των ρυτίδων.

Θέματα για να δεις και να ενημερωθείς!

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr