Βάλτε μια φέτα ντομάτας στο πρόσωπό σας και περιμένετε για 1 ώρα. Εκπληκτικό!

Βάλτε μια φέτα ντομάτας στο πρόσωπό σας και περιμένετε για 1 ώρα. Εκπληκτικό!

 

Δυστυχώς αυτή η εκπληκτική μάσκα δεν είναι κατάλληλη για άτομα με πολύ ευαίσθητο δέρμα η σε όσους είναι επιρρεπείς σε αλλεργίες. Οι Ντομάτες είναι ένα ειδικό προϊόν που γρήγορα και αποτελεσματικά αναπλάθει και αναδιαμορφώνει το δέρμα. Προκαλεί άμεση τόνωση, λάμψη και σύσφιξη  ενώ μαραίνει άμεσα τα σπυράκια.

Διευρυμένοι πόροι, φλεγμονή, ερυθρότητα, δυσάρεστες ουλές: η ντομάτα είναι σε θέση να διορθώσει πολλές αδυναμίες του δέρματος και να το ανανεώσει …

Αυτή  η μέθοδος θα βελτιώσει γρήγορα την εμφάνιση σας.

Μάσκα ντομάτας
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια φέτα ως πολτό ντομάτας αφού πρώτα την λιώσετε με το πιρούνι ή να προσθέσετε όση ποσότητα επιθυμείτε.

Διαδικασία:

Αφήστε την πάστα της ντομάτας στο πρόσωπο σας και στην συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Ακολούθως, χρησιμοποιήστε την καλλυντική σας ρουτίνα που ταιριάζει στον τύπο της επιδερμίδας σας.

Διάρκεια:

Μπορείτε να κρατήσετε τη μάσκα πάνω στο πρόσωπο σας για περίπου μια ώρα, αλλά ακόμη και 15 λεπτά διάρκειας, είναι αρκετά για να δείτε φωτεινή διαφορά!

Μια πολύ καλή μάσκα για λιπαρό δέρμα :

ανακουφίζει από τη φλεγμονή πάρα πολύ σύντομα! Το μυστικό είναι ότι η οξύτητα της ντομάτας βοηθά στο να καθοριστεί το σωστό pH-ισορροπίας του δέρματος. Επίσης προσφέρει βιταμίνες Α, C, Ε και Β6. Οι ντομάτες σαν μάσκα,  βελτιώνουν τον τόνο του δέρματος, προκαλούν λείανση των ρυτίδων, βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος αλλά και τη χροιά.

Επιμέλεια: mystikaomorfias.gr

www.hallocy.com

Κρέμα σώματος για σατινένια λάμψη! Body Cream Gold.

Βούτυρο καριτέ. Ανάπλαση, προστασία. Για δέρμα χωρίς ραγάδες.

Λάδι Φραμπουαζ ή Σμέουρο. Το λάδι με τον υψηλότερο δείκτη προστασίας και ισχυρή αντιρυτιδική δράση!

Λάδι ιπποφαές. Eπανόρθωση ιστών μετά απο έκθεση στον ήλιο. Λαμπερά μαλλιά.

Λάδι ελίχρυσος. Ισχυρό αναπλαστικό αντιρυτιδικό.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr