Φτιάξε Μόνη Σου, Τη Δική Σου Μάσκα Ομορφιάς Με 4 Συστατικά Που Υπάρχουν Σε Κάθε Σπίτι. Θα Εκπλαγείς Με Τα Αποτελέσματα!

Φτιάξε Μόνη Σου, Τη Δική Σου Μάσκα Ομορφιάς Με 4 Συστατικά Που Υπάρχουν Σε Κάθε Σπίτι. Θα Εκπλαγείς Με Τα Αποτελέσματα!

Η εμφάνιση της επιδερμίδας του προσώπου μας έχει μεγάλη σημασία για τη συνολική εντύπωση που αφήνουμε στους ανθρώπους γύρω μας, αφού το πρώτο πράγμα που βλέπουν είναι το πρόσωπό μας.

Η λαμπερή εμφάνιση του προσώπου μας απαιτεί συνεχή φροντίδα, με υγιεινά και αποτελεσματικά προϊόντα προσώπου, καθώς και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Ωστόσο, πολλοί παράγοντες επηρεάζουν το δέρμα στο πρόσωπό μας και δημιουργούν θέματα, όπως ουλές, ακμή, κηλίδες από τον ήλιο, ρυτίδες, λεπτές γραμμές, σπυράκια και σημάδια γήρανσης.

Για να επαναφέρουμε την ομορφιά και τη ζωντάνια του δέρματος, προσπαθούμε να το πετύχουμε με ακριβά εμπορικά προϊόντα, αλλά δυστυχώς, τα περισσότερα από αυτά είναι απλά αναποτελεσματικά και είναι φορτωμένα με επιβλαβείς χημικές ουσίες.

Ωστόσο, η ακόλουθη απλή και φυσική συνταγή θα καθαρίσει και θα ανανεώσει το πρόσωπό σας με έναν φθηνό και ασφαλή τρόπο!

Η ακόλουθη μάσκα είναι εντελώς φυσική και τα συστατικά της είναι όλα ευεργετικά για το δέρμα. Αφαιρεί όλες τις ακαθαρσίες και αφήνει υγιή και ομαλή επιδερμίδα.

Τα κύρια συστατικά της είναι μαγειρική σόδα και ξύδι μήλου, τα οποία βρίσκονται πιθανώς ήδη στην κουζίνα σας. Τα αποτελέσματά της θα σας καταπλήξουν!

Συστατικά:

Μαγειρική σόδα
Ξύδι μήλου
Μέλι
1/2 λεμόνι

Προετοιμασία:

Προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού ξύδι μήλου σε μισό ποτήρι νερό. Σε ένα άλλο δοχείο, προσθέστε λίγο μαγειρική σόδα και κατόπιν προσθέστε αργά το μίγμα νερού στο ξύδι. Προσθέστε το χυμό μισού λεμονιού και ανακατέψτε καλά μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα.

Χρήση:

Πλύνετε το πρόσωπό σας για να ανοίξετε τους πόρους και για να φύγουν όλα τα υπολείμματα του μακιγιάζ. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα μαλακό πανί για να στεγνώσετε το πρόσωπό σας. Απλώστε τη μάσκα ομοιόμορφα στο πρόσωπο και αφήστε τη να δράσει για 5-10 λεπτά.

Στη συνέχεια, ξεπλύνετε με ζεστό νερό και κατόπιν με κρύο νερό για να κλείσουν οι πόροι. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, το δέρμα σας θα ανακτήσει μια φυσική και υγιή λάμψη. Δοκιμάστε την!

fanpage.gr

5 σέρουμ σαλιγκαριού για φυσικό μπότοξ στην μισή τιμή!

Λάδι Στρουθοκαμήλου Απο Τα Μυστικά Ομορφιάς 

Έλαιο κολοκύθας για φυσικό μπότοξ.

Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr