Κρυολόγημα και  πονεμένος λαιμός .Αληθινά γιατροσόφια για θαυματουργές θεραπείες.

Κρυολόγημα και  πονεμένος λαιμός .Αληθινά γιατροσόφια για θαυματουργές θεραπείες.

Οι φυσικές λύσεις της γιαγιάς για το κρυολόγημα και τον ερεθισμένο λαιμό.

Καγιέν για τα κρυολογήματα και τον ερεθισμένο λαιμό

Αναμιγνύετε 2 φλιτζάνια ξίδι με ένα φλιτζάνι μέλι. Πίνετε ένα ποτήρι κρασιού από το μείγμα αυτό 3 φορές την ημέρα.

Γαργάρες για τον ερεθισμένο λαιμό.

Το χρησιμοποιούμε με το πρώτο  σημάδι φλεγμονής του λαιμού. Αναμιγνύετε δύο κουταλιές σούπας μέλι,1/2 κουταλιά σούπας πιπέρι καγιέν, 4 κουταλιές σούπας μηλόξιδο και 1 κουταλιά σούπας χυμό λεμονιού. Ρίχνετε το μείγμα σε  φλιτζάνι ζεστό νερό. Αναμιγνύετε καλά και το χρησιμοποιείτε για γαργάρες.

Φλεγμονή των αμυγδαλών,

Ρίχνετε μια μεγάλη χούφτα φασκόμηλο σε δύο φλιτζάνια νερό. Σιγοβράζετε για 15 λεπτά ή έως ότου μαλακώσει το φασκόμηλο. Βρέχετε ένα φανελένιο ύφασμα με το υγρό και τοποθετείτε τα φύλλα του φασκόμηλου στο ύφασμα προτού το τυλίξετε γύρω από το λαιμό. Βρέχετε άλλο ένα κομμάτι ύφασμα με το υγρό και το τυλίγετε επίσης γύρω από το λαιμό.

Αντικαθιστάτε κάθε λίγο το εξωτερικό κομμάτι υφάσματος, ώστε το εσωτερικό κατάπλασμα να παραμένει ζεστό. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, δίνετε στον ασθενή να πιει ένα δυνατό τσάι φασκόμηλου. Το πρήξιμο και η φλεγμονή θα υποχωρήσουν σε διάστημα ωρών.

Γαργάρες με ρόδι για τον ερεθισμένο λαιμό.

Αποξηραίνετε τη φλούδα ενός ροδιού. Ρίχνετε 2 κουταλιές της σούπας αποξηραμένο και τριμμένο φλοιό σε 2 φλιτζάνια νερό. Το φέρνετε σε βράση και χαμηλώνετε την φωτιά. Σιγοβράζετε το μείγμα έως ότου μειωθεί στο μισό. Στραγγίζετε και προσθέτετε 1/4 φλιτζάνι ζάχαρη. Κάνετε γαργάρες με το υγρό όταν χρειάζεται.

Χυμός παντζαριού για ερεθισμένο λαιμό.

Κάνετε γαργάρες με ωμό χυμό παντζαριού για να ανακουφιστεί ο ερεθισμένος λαιμός.

Μπράντι για ερεθισμένο λαιμό.

Προσθέτετε 1/2 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη σε 1/2 φλιτζάνι μπράντι. Αναμιγνύεται καλά και το πίνετε σιγά σιγά ώστε να ανακουφίσετε τον ερεθισμένο λαιμό.

Πρησμένοι αδένες.

Βάζετε 5 φύλλα κισσού σε 1 φλιτζάνι βραστό νερό και σιγοβράζετε για 10 λεπτά. Στραγγίζετε και  ψύχετε το υγρό. Πίνετε 1 κουταλιά σούπας 3 φορές την ημέρα. Συνεχίζετε την αγωγή έως ότου εξαφανιστεί το πρήξιμο.

Βότανα από τα μυστικά ομορφιάς.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr