Φτιάξε μόνη σου απλά σίγουρα και γρήγορα το δικό σου λάδι πορτοκαλιού για ρυτίδες και ραγάδες.

Φτιάξε μόνη σου απλά σίγουρα και γρήγορα το δικό σου λάδι πορτοκαλιού για ρυτίδες και ραγάδες.

Πως θα φτιάξεις μόνη σου λάδι πορτοκαλιού

(για την ομορφιά σου) σε ένα λεπτό!

Είναι γνωστό πως το λάδι πορτοκαλιού δίνει απίστευτη λάμψη στο πρόσωπο ενώ εξασφαλίζει (με μακρόχρονη συστηματική χρήση) ένα σώμα χωρίς κυτταρίτιδα. Τι θα πρέπει να κάνεις ώστε να έχεις πάντα στο ράφι σου λάδι πορτοκαλιού;
Ως γνωστόν το λάδι πορτοκαλιού τρέφει την επιδερμίδα με ελαστικότητα και κολλαγόνο! Ετοιμάσου λοιπόν!

Συνταγή για σπιτικό πορτοκαλέλαιο! Το μαγικό!

Βάζετε ένα φλιτζάνι ηλιέλαιο να πάρει μια βράση και το αποσύρετε. Κατόπιν ρίχνετε αποξηραμένες φλούδες από 2 πορτοκάλια σε κομματάκια, (χωρίς το λευκό τους μέρος) και το αφήνετε για έως και 7 ημέρες σε θερμοκρασία δωματίου μέσα σε ένα βάζο. Σουρώνετε και είναι έτοιμο! Τόσο απλά! Καλές ομορφιές!

Για να αποξηράνετε τα πορτοκάλια θα πρέπει να είναι ακέρωτα  και να τα αφήσετε  σε ξηρό μέρος μέχρι  να ξεραθούν. Πολλές γυναίκες τον χειμώνα τα αφήνουν πάνω στο καλοριφέρ ενώ το καλοκαίρι στο μπαλκόνι για να τα χτυπάει ο ήλιος. Είναι έτοιμα σε 2 μέρες.  Θα καταλάβετε ότι οι φλούδες σας είναι έτοιμες όταν χάσουν την ελαστικότητα τους και σπάσουν, μόλις προσπαθήσετε να τις διπλώσετε.

Το μυστικό: αν βαριέστε να το παρασκευάσετε υπάρχει κι άλλη λύση. Σε ένα φλιτζάνι αμυγδαλέλαιο, θα προσθέσετε 15 με 20 σταγόνες αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού! Αυτή η λύση φέρνει αποτέλεσμα αλλά δεν είναι και τόσο πετυχημένη και αυθεντική.

Σημείωση: Μην ξεχάσεις να προσθέτεις ο λάδι σου και στις μάσκες σου. Μέσα στα οφέλη της είναι ότι αποχρωματίζει και τι πανάδες!
Καλή επιτυχία!

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

φωτό: /www.pexels.com

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr