Ποιό είναι το λάδι που βοηθάει στην τέλεια στοματική υγεία; (Λεύκανση-αποτοξίνωση-και πόλεμο των μικροβίων);

Ποιό είναι το λάδι που βοηθάει στην τέλεια στοματική υγεία; (Λεύκανση-αποτοξίνωση-και πόλεμο των μικροβίων);

Το λάδι απο Σουσάμι!

Το σησαμέλαιο τροφοδοτεί γενικά την καλή υγεία. Σχεικά με τα δόντια όσο περίεργο και αν σας φαίνετε, θα  μπορούσατε να αντικαταστήσετε το στοματικό διάλυμα σας με αυτό!

Δεν είναι και τόσο πρωτάκουστο το γεγονός. Πρόκεται για παλιά ιστορία.

Το να ξεπλένεις το στόμα σου με λάδι, είναι μια θεραπεία πολλών γενεών για υγιή δόντια και ούλα.

Σχεικά με το σησαμέλαιο εάν βάλεις  μια κουταλιά της σούπας στο στόμα σου και συγκρατώντας το τρίψεις τα δόντια σου με την οδοντόβουρτσα, αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για σωστή στοματική υγεινή και θα έχεις κάνει μια καλή πράξη για τον εαυτό σου. Τα σωστά φροντισμένα δόντια, μας προφυλάσσουν απο πολλά προβλήματα υγείας.

Επίσης  δοκιμάστε στο ξεκίνημα της μέρας σας, όταν σηκωθείτε το πρωί απο τον ύπνο, να βάλετε μια κουταλιά της σούπας σησαμέλαιο κάτω απο την γλώσσα σας. Συγκρατήστε το για 20 λεπτά και στριφογυρίστε το κάτω απο την επιφάνεια της γλώσσας εαν θέλετε. Μόλις το φτύσετε θα δείτε μαυρίλα! Αυτή η μαυρίλα είναι η αποτοξίνωση που κάνει στον ανθρώπινο οργανισμό το συγκεκριμένο λάδι! Δεν πρόκειται για μαυρίλα που προέρχεται μόνο απο τα δόντια αλλά απο το γενικότερο σύστημα του ανθρώπινου οργανισμού.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί εδώ και να δοθεί έμφαση σε κάτι πολύ σημαντικό. Πρόσφατες διεθνείς μελέτες ανακάλυψαν ότι η χρήση σησαμέλαιου μπορεί να τερματίσει την πλάκα και την ουλίτιδα. Μπορεί επίσης να ξεπλύνει τους μικροοργανισμούς που προκαλούν κακή αναπνοή!

Το παρόν κείμενο συστήνεται για πρόληψη και φροντίδα και δεν το προτείνουμε ως ιατρική καθοδήγηση και συμβουλή.

 

Ζωή Κυροπούλου

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

φωτό: /www.pexels.com

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr