Εύκολη DIY συνταγή για τζελ φρυδιών

Εύκολη DIY συνταγή για τζελ φρυδιών

Αν έπρεπε να δώσουμε ένα μοναδικό tip σχετικά με την περιποίηση φρυδιών, τότε αυτό θα ήταν, να μην παραμελείτε ποτέ το brow gel.

Ναταλία Πηλείδη

Το τζελ φρυδιών είναι ένα must have προϊόν για πιο πυκνά και καλοσχηματισμένα φρύδια. Προσφέρει έξτρα χρώμα και ένταση στα φρύδια, γεμίζει τυχόν κενά και κρατάει τα φρύδια στη θέση τους για ώρες.

Αν βέβαια, δεν έχετε ακόμη επενδύσει σε ένα τζελ φρυδιών, ή σας έχει τελειώσει αυτό που έχετε, τότε μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας το δικό σας DIY brow gel!

Πρόσφατα, η beauty creator Rose Friederike, μοιράστηκε μέσω του προφίλ της στο instagram, το πιο εύκολο hack για να δημιουργήσετε ένα αυτοσχέδιο τζελ φρυδιών με 4 μόνο προϊόντα, που σίγουρα έχετε ήδη στο νεσεσέρ σας.

Θα χρειαστείτε ελάχιστη βαζελίνη, μία απόχρωση σκιάς ματιών που να ταιριάζει στο φυσικό χρώμα των φρυδιών σας, μία λακ μαλλιών και τέλος ένα βουρτσάκι φρυδιών (extra bonus tip: μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε μία παλιά ή αχρησιμοποίητη οδοντόβουρτσα).

Η DIY συνταγή

Προσθέστε σ’ ένα μικρό μπολ μία μικρή ποσότητα βαζελίνης. Στη συνέχεια βάλτε ελάχιστη σκιά από την απόχρωση που επιλέξατε και ανακατέψτε μέχρι να γίνει ένα ομογενές μείγμα. Τέλος, ψεκάστε λίγη λακ στο κοκτέιλ αυτό, και χρησιμοποιώντας το καθαρό βουρτσάκι πάρτε ελάχιστη ποσότητα και εφαρμόστε στα φρύδια, βουρτσίζοντάς τα προς τα πάνω.

Και voila! DIY τζελ φρυδιών με 4 μόνο προϊόντα και σε λιγότερο από 2 λεπτά!

www.instyle.gr

Σέρουμ Ματιών Λίφτινγκ Άμεσης Δράσης. Τιμή προσφοράς.

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr