Πως θα έχεις γυάλινο δέρμα με γάλα καρύδας. (Και Πως Θα Φτιάξεις Απλά Και Γρήγορα Το Δικό Σου Γάλα)!

Πως θα έχεις γυάλινο δέρμα με γάλα καρύδας. (Και Πως Θα Φτιάξεις Απλά Και Γρήγορα Το Δικό Σου Γάλα)!

Και οι πιο αποτελεσματικοί τρόποι χρήσης γάλακτος καρύδας για την περιποίηση του δέρματος

Το γάλα καρύδας είναι γνωστό για την πλούσια, κρεμώδη γεύση του και μπορεί να προσθέσει μια ξεχωριστή γεύση σε οποιοδήποτε πιάτο. Ωστόσο, αυτό το άρθρο αφορά κάτι άλλο.

Πως θα φτιάξεις το γάλα καρύδας.

Ανακατεύουμε τη σάρκα καρύδας και το νερό και στη συνέχεια σουρώνουμε το μείγμα. Το παχύρρευστο λευκό υγρό που προκύπτει είναι  γάλα καρύδας. Έχει εκπληκτικά οφέλη για το δέρμα μας, όπως βαθύ καθαρισμό, λάμψη δέρματος, έλεγχο ακμής, ενυδάτωση κ.λπ. Μάθετε παρακάτω μερικούς πολύ αποτελεσματικούς τρόπους χρήσης του γάλακτος καρύδας για την περιποίηση του δέρματος.

Τα οφέλη του 
Περιέχει μια καλή ποσότητα λιπαρών οξέων, που βοηθούν στη διάλυση των ακαθαρσιών και των νεκρών κυττάρων του δέρματος τα οποία έχουν κολλήσει στους πόρους. Το γάλα καρύδας μπορεί να διεισδύσει βαθιά και να τους βοηθήσει να αποφράξουν.

Είναι μια πλούσια πηγή βιταμίνης C και Ε. Οι δύο αυτές βιταμίνες λειτουργούν εξαιρετικά καλά για να φωτίσουν τον τόνο του δέρματός μας. Η βιταμίνη C παρέχει αντιοξειδωτική υποστήριξη. Ενισχύει την περιεκτικότητα σε κολλαγόνο το οποίο βοηθά στη διατήρηση ενός νεανικού, τεντωμένου και λαμπερού δέρματος. Η βιταμίνη Ε, ένα άλλο ισχυρό αντιοξειδωτικό, έχει οφέλη αποχρωματισμού.

Περιέχει λαυρικό οξύ, ένα λιπαρό οξύ μέσης αλυσίδας, το οποίο έχει αντι-ιικές, αντιβακτηριακές καθώς και αντισηπτικές ιδιότητες. Αυτές οι ιδιότητες βοηθούν στην καταπολέμηση της ακμής.

Το γάλα καρύδας λειτουργεί ως μια εξαιρετική φυσική ενυδατική κρέμα για το δέρμα μας. Είναι μια πλούσια πηγή υγιεινών λιπαρών οξέων. Αυτά τα λιπαρά  μπορούν να αναζωογονήσουν και να ενυδατώσουν τα κύτταρα κάνοντας το δέρμα απαλό, ελαστικό και λαμπερό.

Οφέλη κατά της γήρανσης.

Διατηρεί τη φυσική ελαστικότητα του δέρματος και αποτρέπει την εμφάνιση ρυτίδων και γραμμών, ενισχύοντας την περιεκτικότητα του δέρματος σε κολλαγόνο. Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στην καταπολέμηση της φωτογήρανσης.

Μπορεί να ενισχύσει την υπεριώδη άμυνα του δέρματός εξουδετερώνοντας τη δραστηριότητα των ελεύθερων ριζών.

Τα λιπαρά οξέα και το φυσικό έλαιο που βρίσκεται στο γάλα καρύδας είναι πολύ ευεργετικά για την καταπραϋντική επίδραση του ηλιακού εγκαύματος. Η τοπική εφαρμογή γάλακτος καρύδας μπορεί να μειώσει την ερυθρότητα, να αποτρέψει το ξεφλούδισμα του δέρματος και να προσθέσει υγρασία στο φλεγμονώδες δέρμα, επιταχύνοντας έτσι τη διαδικασία επούλωσης.

 

 

 

Πώς να προετοιμάσετε γάλα καρύδας στο σπίτι.
Πάρτε μία ή δύο ώριμες καρύδες και τρίψτε τις. Βάζουμε την τριμμένη καρύδα στο μπλέντερ.
Ζεσταίνουμε λίγο νερό και λίγο πριν αρχίσει να βράζει, αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε το νερό στο μπλέντερ πάνω από την τριμμένη καρύδα.
Ξεκινήστε το ανακάτεμα και συνεχίστε για δύο λεπτά.
Σουρώστε το μείγμα.
Και μαζέψτε το σπιτικό σας γάλα καρύδας!

Πώς να χρησιμοποιήσετε το γάλα καρύδας για την περιποίηση του δέρματος;

Εφαρμόστε γάλα καρύδας για περιποίηση δέρματος

Πάρτε λίγο γάλα καρύδας σε ένα μπολ και βυθίστε ένα βαμβάκι. Σκουπίστε το πρόσωπό σας  για να απαλλαγείτε από τους ρύπους. Ρίξτε λίγο κρύο νερό στο πρόσωπο και στεγνώστε. Επαναλάβετε αυτή τη θεραπεία με γάλα καρύδας για περιποίηση δέρματος καθημερινά.

Σέρουμ παγωμένο.

Κάντε παγάκια το γάλα καρύδας και θα μείνετε εντυπωσιασμένη με το γυάλινο πρόσωπο σας! Ξεκινήστε απο το πρωί. Σκύψτε στον νιπτήρα σας και απλώστε το παγάκι σε καθαρό πρόσωπο. Ακολουθήστε την πρωινή σας ρουτίνα και ξεχάστε το. Όσο θα περνάει η ώρα θα γίνεστε ακόμη ωραιότερη! Η επιδερμίδα θα μοιάζει με βελούδο και γυαλί!

Γαλάκτωμα προσώπου.

Για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ σας, προσθέστε 2 μέρη ελαιόλαδου σε 1 μέρος γάλα καρύδας . Αυτό όχι μόνο καθαρίζει το πρόσωπό σας, αλλά θρέφει το δέρμα σας σε βάθος. Σημείωση: Τρίψτε απαλά.

 

 

Η μάσκα που δεν θα σε αφήσει να κάνεις ποτέ ρυτίδες!

Είναι επίσης πλούσιο σε χαλκό και προλαμβάνει τις ρυτίδες, τη χαλάρωση του δέρματος και τις κηλίδες γήρανσης.

Μπορείτε να μουλιάζετε 6-7 αμύγδαλα όλη τη νύχτα και να ξεφλουδίζετε τη φλούδα τους το πρωί. Αλέστε τα σε μια λεία πάστα και προσθέστε 5-6 σταγόνες γάλα καρύδας. Ανακατέψτε καλά και απλώστε αυτή την πάστα στο πρόσωπό σας για 15 λεπτά και ξεπλύνετε με κρύο νερό. Δίνει απίστευτη ομορφιά και κυρίως θαυμαστή ελαστικότητα.

Έλαιο Καρυδας σε Λίτρο! Τιμή προσφοράς!

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr