Doll Skin: Αυτά τα 3 μυστικά θα σου εξασφαλίσουν κουκλίστικη επιδερμίδα

Doll Skin: Αυτά τα 3 μυστικά θα σου εξασφαλίσουν κουκλίστικη επιδερμίδα

Δεν πρόκειται αυτή τη φορά για κάποια μέθοδο που αφορά στο μακιγιάζ.

Νίνα Μουσούρη

 

Είτε το ονομάζουμε glass, είτε “porcelain”, είτε “doll skin”, η ουσία παραμένει κοινή: όλες μιλάμε για την super λαμπερή και αψεγάδιαστη επιδερμίδα όπως αυτές που έχουν οι κούκλες και σίγουρα θα θέλαμε να έχουμε και εμείς. Ωστόσο, το ερώτημα είναι πώς ακριβώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτή τη μαγική υφή. Φυσικά, το καλό και το σωστό skincare παίζει αρκετά σημαντικό ρόλο, όμως η διαφορά πάντα βρίσκεται στα μυστικά και στη συγκεκριμένη περίπτωση στα 3 tips για τα οποία θα σου μιλήσουμε παρακάτω.

Έμφαση στη διέγερση παραγωγής κολλαγόνου

Γνωρίζουμε καλά ότι το κολλαγόνο είναι απαραίτητο για να έχουμε σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα.

Έτσι, καθώς όσο μεγαλώνουμε- από τα είκοσι και μετά- η παραγωγή κολλαγόνου μειώνεται κατά 1% κάθε χρόνο, είναι σημαντικό να επενδύσουμε τόσο σε μια ρουτίνα με τα κατάλληλα προϊόντα ομορφιάς που θα διεγείρει την παραγωγή του, αλλά και σε κάποιο συμπλήρωμα διατροφής που θα μας προτείνει ο γιατρός μας για να ενισχύσουμε την παραγωγή κολαγγόνου στον οργανισμό μας.

Με αυτό τον τρόπο θα ενισχύσουμε την ελαστικότητα του δέρματός μας και θα κάνουμε τις λεπτές γραμμές να φαίνονται μικρότερες. Σημαντικά βήματα για μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

Face Milk

Σε γενικές γραμμές ξέρουμε ότι τα toners δεν είναι απαραίτητο να υπάρχουν στη ρουτίνα μας. Ωστόσο, αν θέλουμε να εξασφαλίσουμε μια άκρως δροσερή όψη στην επιδερμίδα μας, μια γαλακτώδης λοσιόν, πλούσια σε λιπίδια και αντιοξειδωτικά συστατικά, που διατηρούν το δέρμα ενυδατωμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί να δώσει στο δέρμα την extra λάμψη που επιθυμούμε.

SPF προϊόν που ενισχύει τη λάμψη

Η αντηλιακή προστασία είναι το Α και το Ω για να διατηρήσουμε την λάμψη και την υγιή όψη στην επιδερμίδα μας. Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι υπάρχουν ορισμένα αντηλιακά προϊόντα που περιέχουν στη σύνθεσή τους βοτανικά έλαια, προσφέροντας προστασία αλλά και ακαταμάχητη λάμψη.

ELLE.GR

unsplash.com

Τα μαλλιά σου δείχνουν διαρκώς λιπαρά; 3 tips που κανένας δεν σου έχει πει (μέχρι σήμερα)

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr