Μάτια νεανικά ξανά χωρίς κουκούλες και χωρίς ρυτίδες

Μάτια νεανικά ξανά χωρίς κουκούλες και χωρίς ρυτίδες

Μάσκα ζελατίνης & ροδόνερου

Ένας συνδυασμός που κάνει τα μάτια σφιχτά ελαστικά και ανθεκτικά.

Η ζελατίνη θα βοηθήσει στην τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου  κάνοντας το δέρμα να φαίνεται πιο σφριγηλό, καθώς λειαίνει τις ρυτίδες και βοηθά στη διατήρηση της ελαστικότητας .
Η ζελατίνη είναι γεμάτη με κολλαγόνο -ένας φυσικός αντιγηραντικός παράγοντας για τον οποίο το δέμα μας πεινάει διαρκώς. Η ζελατίνη ικανοποιεί αυτή την ανάγκη. Το ροδόνερο επίσης κάνει νεανικά τα μάτια γιατί συνδράμει κι αυτό στην  αφθονία του κολλαγόνου με την φυσική βιταμίνη C που περιέχει.

Εφαρμόστε αυτή τη μάσκα ματιών μία ή δύο φορές την εβδομάδα πριν απλώσετε την αντιγηραντική κρέμα ματιών νύχτας.

– Ανακατέψτε 1 κουταλάκι του γλυκού ζελατίνη και ροδόνερο μαζί.

– Απλώστε το και αφήστε το μέχρι να στεγνώσει και ξεπλύνετε.

Ασπράδι αυγών.

Το ασπράδι του αυγού είναι ένα πολύ γνωστό συστατικό για τη σύσφιξη του δέρματος καθώς αυξάνει την ελαστικότητα του. Η τακτική χρήση με ασπράδι αυγού σε βλέφαρα με κουκούλα συσφίγγει το δέρμα και κάνει τα αποτελέσματα να διαρκούν περισσότερο. Για να το χρησιμοποιήσετε, χτυπήστε ελαφρά ένα ασπράδι αυγού και απλώστε το πάνω από τα πρησμένα  βλέφαρα. Περιμένετε μέχρι να στεγνώσει. Αργότερα, το ξεπλένουμε με χλιαρό προς δροσερό νερό.

Παγωμένο νερό ή παγάκια

Το παγωμένο νερό ή τα παγάκια  είναι πολύ αποτελεσματικά στη σύσφιξη των βλεφάρων με χαλαρό το πάνω βλέφαρο και πρησμένο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα παγάκι για κάθε βλέφαρο δύο φορές την ημέρα. Εναλλακτικά, μπορείτε να πλένετε το πρόσωπό σας με παγωμένο νερό δύο φορές την ημέρα.

Υπάρχει ακόμη μια μέθοδος που είναι πιο ζόρικη αλλά σούπερ αποτελεσματική. Το πρωί, μπορείτε να βυθίσετε το πρόσωπό σας σε παγωμένο νερό για 15-20 δευτερόλεπτα με ένα μεσοδιάστημα 30-40 δευτερολέπτων μεταξύ κάθε βουτιάς για 15-20 λεπτά. Θα νιώσετε αμέσως τη σύσφιξη του δέρματος. Για να μην αναφέρουμε,ότι ξυπνά το δέρμα και το κάνει να φαίνεται ανανεωμένο όλη την ημέρα. Θέλει όμως αντοχή και αποφασιστικότητα. Δεν είναι ανάγκη να το κάνετε εαν δεν το αντέχετε.

Φάτε σταφύλια
Τα σταφύλια έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ρεσβερατρόλη, η οποία βοηθά στην πρόληψη ή στην επιβράδυνση της κυτταρικής γήρανσης. Προσθέστε περισσότερα σταφύλια στην καθημερινή σας διατροφή και δείτε πώς η πτώση των βλεφάρων μπορεί να γίνει παρελθόν.

Σέρουμ Ματιών Λίφτινγκ Άμεσης Δράσης. Τιμή προσφοράς.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr