Ειδικά Κόλπα Μακιγιάζ Ματιών που σας κάνουν να φαίνεστε Νεότερες Αμέσως.

Ειδικά Κόλπα Μακιγιάζ Ματιών που σας κάνουν να φαίνεστε Νεότερες Αμέσως.

Το μακιγιάζ μπορεί να είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για να χαρείτε την ηλικία σας όποια και να είναι αυτή και να ενισχύσετε τα φυσικά (και όμορφα!) χαρακτηριστικά σας.

Το καλά εφαρμοσμένο μακιγιάζ μπορεί να εξομαλύνει τις ατέλειες και να προσφέρει μια λάμψη στο πρόσωπό σας που μπορεί να ανεβάσει την εμφάνισή σας στο επόμενο επίπεδο, ενώ υπάρχουν και ορισμένες συμβουλές που μπορείτε να ενσωματώσετε στην καθημερινή σας ρουτίνα.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν λιγότερο γνωστές συμβουλές μακιγιάζ ματιών που όχι μόνο αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά σας, αλλά και εξαλείφουν τους μαύρους κύκλους και τραβούν την προσοχή στα καλύτερα προτερήματά σας, ώστε να αισθάνεστε υπέροχα με το δέρμα σας και τον εαυτό σας.

Για να μάθετε περισσότερα για τα κόλπα μακιγιάζ ματιών ώστε να αφαιρέσετε τα χρόνια από τα μάτια σας, μιλήσαμε με τον Nev Tomic, έναν επαγγελματία makeup artist και ιδρυτή των καλλυντικών La Beaute Fatale . Μας έδωσε  κορυφαίες συμβουλές  για νεανικά μάτια με τη βοήθεια του μακιγιάζ, ώστε να φαίνεστε και να νιώθετε ο καλύτερος και πιο σίγουρος εαυτός σας σε οποιαδήποτε ηλικία. Διαβάστε παρακάτω!

1. Απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους ή τις σακούλες κάτω από τα μάτια σας
Οι μαύροι κύκλοι έχουν πολλές αιτίες. Μπορεί να είναι κληρονομικά ή μπορεί να είναι αποτέλεσμα εξάντλησης, αλλεργιών, τριβής ματιών ή ακόμα και υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο. Οι σακούλες των ματιών είναι ήπιο πρήξιμο ή πρήξιμο κάτω από τα μάτια. Είναι κοινά προβλήματα καθώς μεγαλώνετε και οι ιστοί γύρω από τα μάτια σας εξασθενούν. Πώς όμως μπορείς να τα κρύψεις; 

«Ξεκινήστε σχεδιάζοντας ένα τρίγωνο από τη γραμμή των βλεφαρίδων μέχρι το πάνω μέρος του μάγουλου σας με ένα ελαφρύ concealer, αυτό θα βοηθήσει να μειώσετε την εμφάνιση των μαύρων κύκλων ή των σκιών κάτω από τα μάτια σας και να φωτίσετε την περιοχή για περισσότερο φως», λέει. 

Και, αν εξακολουθείτε να παρατηρείτε ενοχλητικούς μαύρους κύκλους ή σακούλες στα μάτια, υπάρχουν άλλα μέτρα που μπορείτε να λάβετε για να ανακουφίσετε αυτό το πρόβλημα. Υπάρχουν κρέμες ματιών , εγκεκριμένες από δερματολόγους ακόμη και τροφές που πρέπει να αποφεύγετε ( που μπορεί να σας εκπλήξουν όπως λόγου χάρη ένα απλό τοστ με λιωμένο τυρί το βράδυ -μπορεί να φουσκώσει τρομερά τα μάτια το επόμενο πρωί!) για πιο λείο δέρμα κάτω από τα μάτια σας.

2. Χρησιμοποιήστε ουδέτερους τόνους
Τόσο τα φωτεινά όσο και τα σκούρα χρώματα στο μακιγιάζ ματιών θα πρέπει να αποφεύγονται απο τις γυναίκες άνω των 40 ετών. Οι φωτεινές σκιές ματιών κάνουν τα μάτια σας να φαίνονται απροκάλυπτα δραματικά ενώ οι σκούρες σκιές τα κάνουν να φαίνονται μικρότερα. Έτσι, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε φυσικές και ανοιχτόχρωμες σκιές. 

«Προτίμησε περισσότερο τα ουδέτερα χρώματα, τους τόνους και τις αποχρώσεις γύρω από τα μάτια με ηπιότερα  eyeliners ώστε να επιτύχεις μια πιο νεανική εμφάνιση», λέει ο Tomic. «Τα σκούρα χρώματα έχουν την τάση να τραβούν την προσοχή στα πόδια της χήνας και στα βλέφαρα με κουκούλα». Απλώς βεβαιωθείτε ότι η σκιά ματιών και το eyeliner σας φαίνονται ισορροπημένα και καλά με το συγκεκριμένο χρώμα των δικ΄ων σας ματιών και αυτό αμέσως θα σας δώσει πολύ φως και ολοκάθαρο ζωντανό βλέμμα!

Ποια στυλ μακιγιάζ να αποφύγετε
Ομοίως, υπάρχουν στυλ μακιγιάζ που πρέπει να αποφεύγουν οι γυναίκες άνω των 40 ετών, αν δεν θέλουν να γεράσουν τα μάτια τους. “Η αποφυγή σε οτιδήποτε με εξαιρετική λάμψη είναι απαραίτητη. Εστιάστε σε ματ προϊόντα ομορφιάς, καθώς αυτό θα σας βοηθήσει να προσφέρετε ένα στυλ μακιγιάζ που θα είναι πιο συμπληρωματικό για τους τύπους δέρματος άνω των 40”, συμβουλεύει ο Tomic.

«Η βασική εμφάνιση του μακιγιάζ που πρέπει να ακολουθήσετε είναι ένα κλασικό σύμπλεγμα ομορφιάς χωρίς υγρό eyeliner, μάσκαρα ή χοντρές βάσεις, καθώς μπορούν να στεγνώσουν το δέρμα και να τραβήξουν την προσοχή στις ατέλειες».

Το eyeliner, η σκιά ματιών και το concealer, μπορούν πάντα να διακοσμήσουν την ομορφιά μας σε οποιαδήποτε απλώς με την εξέλιξη του χρόνου αλλάζει ο τρόπος! Το μακιγιάζ μπορεί να είναι ένα ισχυρό εργαλείο για να κρύψετε τις ρυτίδες και να αγκαλιάσετε τη φυσική ομορφιά σας. Δοκιμάστε οπωσδήποτε μερικές από τις συμβουλές μακιγιάζ της Tomic για την αντιγήρανση των ματιών σας!

Νερό μύρου. Για κουρασμένα δέρματα. Καταπολεμά το πρήξιμο βλεφάρων.

 

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr