Ασιατικό παραδοσιακό Πίλινγκ Ομορφιάς για να Γυαλίσει όλο το Σώμα. Αποτρέπει ραγάδες- κυτταρίτιδα

Ασιατικό παραδοσιακό Πίλινγκ Ομορφιάς για να Γυαλίσει όλο το Σώμα. Αποτρέπει ραγάδες- κυτταρίτιδα

Θα ξετρελαθείτε! Παντοτινή υγεία και λάμψη νεανικής φρεσκάδας με αυτό το σπιτικό πίλνγκ σώματος που γράφει ιστορία στο γυναικείο σώμα. Κάνει πολύ θελκτική και λαμπερή της γυναικεία επιδερμίδα και σίγουρα πρέπει να την εντάξετε στην ρουτίνα σας καθώς διατηρεί την ελαστικότητα του δέρματος ακόμη και στις περιοχές που ο ήλιος και η φθορά κάνουν τις επιθέσεις τους.

 

Είναι σούπερ αποτοξινωτικό για την επιδερμίδα και αφήνει εξαιρετικά λαμπερές φωτοσκιάσεις στο δέρμα του σώματος!

Συνταγή: Ανακατέψτε μαζί

½ φλιτζάνι αλεσμένο ρύζι (αλέστε το στο μπλέντερ),

½ φλιτζάνι γάλα καρύδας,

¼ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη

και 1 ½ κουταλιά της σούπας αλεσμένο τζίντζερ για να σχηματίσετε μια πάστα.

Χρησιμοποιήστε τα χέρια για να τρίψετε το μείγμα με κυκλικές κινήσεις παντού μετά το ντους. Μετά από λίγα λεπτά, το scrub θα γυαλίσει ολόκληρο το σώμα. Ξεβγάλετε με χλιαρό νεράκι.

Αφαιρεί κάθε νεκρό δέρμα  με ένα μείγμα υφών αρκετά ισχυρών και θα καταφέρετε  να αποκαλύψετε λεία, λαμπερά πόδια και χέρια και το υπόλοιπο δέρμα με τα ανοιξιάτικα ρούχα ή καλοκαιρινά σας ρούχα που είναι και αυτά καθοδόν .

Ιδιότητες

Το γάλα καρύδας είναι γεμάτο με θρεπτικά και ενυδατικά υγιή λίπη ενώ το τζίντζερ μειώνει τη φλεγμονή και αποτοξινώνει την επιδερμίδα δημιουργώντας ένα φίνο φινίρισμα. Οι απαράμιλλοι κόκκοι του ρυζιού κάνουν ένα εξαιρετικό φυσικό απολεπιστικό. Πέρα απο όλα όμως, το άμυλο από το ρύζι βοηθά να καταπραϋνθεί το κατεστραμμένο και ερεθισμένο δέρμα αλλά και όχι μόνο αυτό.

“Εξακοντίζει” τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου πίσω αποτρέποντας σταθερά την γήρανση. Πρόκειται για ένα φυσικό αντηλιακό που επιδιορθώνει παράλληλα τις βλάβες απο την ηλιακή ακτινοβολία.

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

www.pexels.com

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr