Φυσικές λύσεις και συμβουλές για να βάψεις τα γκρίζα μαλλιά

Φυσικές λύσεις και συμβουλές για να βάψεις τα γκρίζα μαλλιά

Στις περισσότερες από εμάς αρέσει το φυσικό μαύρο χρώμα των μαλλιών μας. Θέλουμε να το διατηρήσουμε και να διατηρήσουμε τα μαλλιά υγιή και δυνατά ταυτόχρονα. Ωστόσο, πολλοί από εμάς αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα του γκριζαρίσματος των μαλλιών μας με την ηλικία ή κάποιοι αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα των φυσικών μαύρων μαλλιών μας να κοκκινίζουν ή να χάνουν το φυσικό τους χρώμα. Η απώλεια του φυσικού χρώματος των μαλλιών σας μπορεί να οφείλεται σε διάφορους παράγοντες. Μπορεί να είναι εσωτερικό, όπως ακατάλληλη διατροφή, ορμονικές αλλαγές ή έλλειψη ύπνου. Μπορεί ακόμη και να είναι εξωτερικό, όπως η χρήση υπερβολικών προϊόντων styling ή η θερμότητα ή το μη σωστό βούρτσισμα των μαλλιών.

Φυσικές συμβουλές για την περιποίηση των μαύρων μαλλιών

Συμβουλές για φυσικά μαύρα μαλλιά:

 Μασάζ με λάδι για μαύρα μαλλιά:
Αν σας αρέσει το υπέροχο μαύρο χρώμα των μαλλιών σας και θέλετε να το διατηρήσετε, το πρώτο λάδι που σας έρχεται στο μυαλό είναι το έλαιο amla. Μπορείτε να κάνετε καθημερινά μασάζ στο κεφάλι με λάδι amla και αυτό θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το μαύρο χρώμα των μαλλιών σας. Μπορείτε να κρατήσετε το λάδι amla εύχρηστο και να το ζεστάνετε λίγο πριν το απλώσετε στα μαλλιά. Απλώστε αυτό το λάδι σε όλο το μήκος των μαλλιών και κρατήστε το για 20 λεπτά πριν ξεπλυθείτε με ένα ήπιο σαμπουάν.

3. Χτενίστε σωστά:
Το χτένισμα είναι επίσης μια από τις καλύτερες συμβουλές για να σώσετε το μαύρο χρώμα των μαλλιών σας. Για αυτό μπορείτε να χτενίζετε τα μαλλιά σας με φαρδιές οδοντωτές βούρτσες αντί για χοντρές οδοντωτές χτένες. Αυτό θα σας βοηθήσει να απλώσετε το φυσικό λάδι των ριζών σας σε όλο το μήκος των μαλλιών. Αυτό θα του δώσει φυσική λάμψη.

 Styling:
Πρέπει να μειώσετε την ποσότητα των προϊόντων μαλλιών που χρησιμοποιείτε για τη διατήρηση των μαύρων μαλλιών. Θα πρέπει να κόβετε τις άκρες σας και να κόβετε σωστά κατά καιρούς για να μην έχει σχισμένες άκρες. Αυτό θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα μαύρα μαλλιά σας στο φυσικό τους χρώμα και να λάμπουν για πολύ. .

Ειδικές θεραπείες κλινικής για μαύρα μαλλιά:
Εάν πιστεύετε ότι τα μαλλιά σας χρειάζονται κάποια ειδική περιποίηση ή δεν μπορείτε να κόψετε το styling ή την εφαρμογή θερμότητας στα μαλλιά σας, τότε θα πρέπει να συμβουλευτείτε τις θεραπείες που προσφέρουν οι ειδικές κλινικές. Μπορείτε να πάτε για θεραπείες όπως εντατική περιποίηση ή αποκατάσταση κερατίνης. Αυτό σώζει επίσης μόνιμα τα μαύρα μαλλιά σας.

 Συμβουλευτείτε το γιατρό σας:
Εάν αντιμετωπίζετε υπερβολική τριχόπτωση ή απώλεια φυσικού χρώματος από τα μαύρα μαλλιά σας ή αντιμετωπίζετε πρόωρο γκριζάρισμα των μαλλιών, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν καλό τριχολόγο. Μπορεί να σας προτείνει το σωστό πρόγραμμα διατροφής αλλά και επιπλέον συμπληρώματα που μπορεί να χρειάζεται το σώμα σας.

 Άμλα και λεμόνι για μαύρα μαλλιά:
Μία από τις καλύτερες συμβουλές για τα μαύρα μαλλιά είναι να χρησιμοποιήσετε amla. Το Amla έχει αποδειχθεί ότι διατηρεί τα μαλλιά φυσικά μαύρα. είναι πολύ καλύτερο από το να βάζεις χρώμα στα μαλλιά. Είναι ένας φυσικός τρόπος για να διατηρήσετε τα μαλλιά μαύρα και υποθέτω ότι αυτός είναι ο λόγος που τα περισσότερα από τα λάδια μαλλιών περιέχουν amla σε αυτά. Αναμείξτε τη σκόνη amla με νερό και λίγο χυμό λεμονιού και ξεπλύνετε τα μαλλιά σας καθημερινά με αυτό το διάλυμα για φυσικά μαύρα μαλλιά.

9. Mango για μαύρα μαλλιά:
Ο βασιλιάς των φρούτων εκτός από πολύ νόστιμος βοηθάει και στην αποκατάσταση του φυσικού μαύρου χρώματος των μαλλιών. Τα άγουρα μάνγκο είναι τα καλύτερα για αυτό το σκοπό. Ξεφλουδίστε μερικά άγουρα μάνγκο και προσθέστε μερικά φύλλα μάνγκο και ανακατέψτε τα με λίγο λάδι. Τώρα αυτό το διάλυμα πρέπει να διατηρηθεί στον ήλιο για μεγάλο χρονικό διάστημα και αυτό που λαμβάνετε είναι μια καταπληκτική λύση για την ανάκτηση του χαμένου μαύρου μελανιού των μαλλιών. 

Χυμός πορτοκαλιού για μαύρα μαλλιά:
Αυτό το θρεπτικό φρούτο μπορεί πολύ καλά να θεωρηθεί ως μια φυσική θεραπεία για τις γκρίζες τρίχες . Πολτοποιήστε το πορτοκάλι και προσθέστε λίγη λίγη σκόνη amla για να κάνετε μια πάστα και στη συνέχεια εφαρμόστε το στο τριχωτό της κεφαλής και σε ελάχιστο χρόνο θα σας βοηθήσει να επαναφέρετε το χρώμα των μαλλιών. 

 Χυμός λεμονιού με λάδι καρύδας για μαύρα μαλλιά:
Αυτή είναι μια εξαιρετική και πολύ αρχαία θεραπεία για τη θεραπεία του γκριζαρίσματος των μαλλιών. Ζεστάνετε το λάδι καρύδας ζεσταίνοντάς το αργά και στη συνέχεια στύβετε ένα λεμόνι στο λάδι. Απλώστε το μείγμα στο τριχωτό της κεφαλής και κάντε πολύ καλά μασάζ. Αυτές είναι ίσως οι παλαιότερες αλλά και πιο χρήσιμες συμβουλές για τη φροντίδα των μαύρων μαλλιών.

 Φραγκοστάφυλο για μαύρα μαλλιά:
Μία από τις καλύτερες συμβουλές για φυσικά μαύρα μαλλιά είναι να χρησιμοποιήσετε αυτό το καταπληκτικό φρούτο. Πρώτα απ ‘όλα, ανακατέψτε τη σκόνη φραγκοστάφυλου με μισό στυμμένο χυμό λεμονιού και απλώστε αργά και σταθερά στο τριχωτό της κεφαλής, κρατήστε το για περίπου μία ώρα και μετά λουστείτε.

 Πάστα κρεμμυδιού για μαύρα μαλλιά:
Τα κρεμμύδια έχουν μια θαυματουργή επίδραση στα γκρίζα μαλλιά. Για φυσικά μαύρα μαλλιά τρίψτε το κρεμμύδι σε ένα μείγμα και θα πάρετε μια πολτώδη πάστα κρεμμυδιού, εφαρμόστε αυτή την πάστα στο τριχωτό της κεφαλής που θα θρέψει τις ρίζες καθώς και τους θύλακες. Ξεπλύνετε την πάστα με ένα ήπιο σαμπουάν, η τακτική χρήση της πάστας κρεμμυδιού έχει καλή επίδραση στα μαλλιά και διατηρεί τα μαλλιά μαύρα.

 Καρότο για μαύρα μαλλιά:
Το καρότο είναι πολύ χρήσιμο για τη διατήρηση της ανάπτυξης των μαλλιών και φυσικά μαύρα. Αντί να βάζετε χυμό καρότου στα μαλλιά σας, η καλύτερη τεχνική είναι να πίνετε χυμό καρότου. Είναι μια ορατή θεραπεία για τις γκρίζες τρίχες και τα αποτελέσματα μπορούν να φανούν αρκετά νωρίς. Είναι μια εξαιρετική συμβουλή για φυσικά μαύρα μαλλιά.

Τα παραπάνω είναι μερικές από τις καλύτερες συμβουλές για μαύρα μαλλιά. Χρησιμοποιώντας τις παραπάνω φυσικές θεραπείες τα αποτελέσματα είναι σίγουρα . Εάν υποφέρετε από υποβάθμιση του χρώματος των μαλλιών, χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε από τις παραπάνω φυσικές συμβουλές για μαύρα μαλλιά και ζήστε μόνοι σας και με ασφάλεια τα θεαματικά αποτελέσματα!

Έλαιο Καρυδας σε Λίτρο! Τιμή προσφοράς!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr