Πώς να απαλλαγείτε από το διπλό πηγούνι Σπιτικές Εγγυημένες λύσεις & Τέλος το διπλό πηγούνι

Πώς να απαλλαγείτε από το διπλό πηγούνι Σπιτικές Εγγυημένες λύσεις & Τέλος το διπλό πηγούνι

Οι αιτίες για την ύπαρξη διπλού πηγουνιού μπορεί να είναι πολύ διαφορετικές. Οι αδύνατες γυναίκες θα μπορούσαν ακόμα να έχουν διπλό πηγούνι λόγω γενετικής, κατακράτησης νερού, κακών διατροφικών συνηθειών ή ανθυγιεινών επιλογών τρόπου ζωής. Εάν θέλετε να χάσετε το διπλό πηγούνι σας, φροντίστε να έχετε μια υγιεινή διατροφή, να φροντίζετε το δέρμα σας και μην ξεχνάτε τις ειδικές ασκήσεις που μπορούν να βοηθήσουν να αδυνατίσετε την περιοχή του πηγουνιού. 

Οι καλύτερες ασκήσεις διπλού πηγουνιού:
Η άσκηση των μυών του σαγονιού και του προσώπου σας βοηθά να συσφίξετε το δέρμα του προσώπου σας και να καταπολεμήσετε το σωματικό λίπος που συσσωρεύτηκε σε αυτήν την περιοχή και προκάλεσε το διπλό πηγούνι σας. Στο μπροστινό μέρος του λαιμού μας και κάτω από το πηγούνι μας βρίσκεται ο πλατύς μυς. Εάν αυτός ο μυς αρχίσει να πέφτει, δημιουργεί ένα διπλό πηγούνι (γνωστό και ως λαιμός γαλοπούλας). Οι παρακάτω ασκήσεις τονώνουν τον πλατύσμιο μυ και είναι πραγματικά εξαιρετικές για το λίπος στο πηγούνι. Επαναλάβετε τακτικά για καλύτερα αποτελέσματα και για να απαλλαγείτε από το διπλό πηγούνι σας.

Lift

Άνοιξε διάπλατα το στόμα σου.
Τώρα προσπαθήστε να τραβήξετε το κάτω χείλος σας προς τη μύτη σας.
Μετακινήστε την κάτω γνάθο πάνω-κάτω.
Κύλησε το κεφάλι σου

Μια άλλη άσκηση περιλαμβάνει απαλή στροφή του κεφαλιού σας δεξιόστροφα και μετά αριστερόστροφα, κρατώντας τη σπονδυλική σας στήλη ίσια όλη την ώρα.

Με ανοιχτό το στόμα, μετακινήστε την κάτω γνάθο σας από δεξιά προς τα αριστερά.
Επαναλάβετε τουλάχιστον 5 λεπτά καθημερινά για καλύτερα αποτελέσματα.
Πείτε φωνήεντα

Προφέρετε τα φωνήεντα (A, E, I, O, και U) ευρέως και δυνατά.
Επαναλάβετε 15 φορές την ημέρα για καλύτερα αποτελέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ  ΑΣΚΗΣΕΙΣ

Άλλαξε θέση ύπνου και θα χάσετε το διπλό πηγούνι!
Για να μειώσετε περαιτέρω το πρήξιμο και την κατακράτηση υγρών στο πρόσωπο, κοιμηθείτε ανάσκελα με το κεφάλι ελαφρώς ανυψωμένο. Αυτή η θέση επιτρέπει στα υγρά να ρέουν από το πρόσωπό σας. Χρησιμοποιήστε ένα επιπλέον μαξιλάρι έτσι ώστε το κεφάλι σας να είναι τουλάχιστον δύο εκατοστά πάνω από το σώμα σας.

Το μάσημα τσίχλας βοηθά να απαλλαγείτε από το διπλό πηγούνι
Η τσίχλα είναι μια καλή θεραπεία για το διπλό πηγούνι (αν προκαλείται από αδύναμους, χαλαρωμένους μύες) χωρίς παρενέργειες. Για να απαλλαγείτε από το διπλό πηγούνι, είναι σημαντικό να εκπαιδεύετε τακτικά τους μύες του προσώπου σας και έτσι να τους σφίγγετε. Το μάσημα τσίχλας ασκεί το σαγόνι και τους μύες του προσώπου σας και θα τονώσει το πηγούνι σας.

Styling ενάντια στο διπλό πηγούνι
Κάντε το περίγραμμα του προσώπου σας και χρησιμοποιήστε μια πούδρα (μια απόχρωση πιο σκούρα από το δέρμα σας) για να ενισχύσετε το σαγόνι σας. Αυτό μπορεί ειλικρινά να σας κάνει να φαίνεται σαν να έχετε ένα λεπτό και λεπτό πηγούνι.
Ένα μεσαίο κούρεμα που ακουμπάει ακριβώς κάτω από το πηγούνι θα καλύψει το πρόβλημα καλύτερα.
Φορέστε μια φαρδιά, ανοιχτή λαιμόκοψη για να τραβήξετε την προσοχή από το πηγούνι.
Αποφύγετε να φοράτε πουκάμισα και μπλούζες με ψηλό λαιμό ή ζιβάγκο.
Καλύτερη στάση για να μειώσετε το διπλό πηγούνι

Σταματήστε να σκύβετε!

Η στάση παίζει μεγάλο ρόλο στη μείωση του διπλού πηγουνιού. Όταν κάθεστε για μεγάλες περιόδους με το κεφάλι κάτω και τους ώμους σας πέφτουν προς τα εμπρός, αναπτύσσετε μια πολύ κακή στάση! Το σώμα σας χάνει την ευλυγισία και το πιο σημαντικό, οι μύες στο μπροστινό μέρος του λαιμού σας εξασθενούν. Αυτό προάγει ένα ευνοϊκό περιβάλλον για διπλό πηγούνι. Ενώ εργάζεστε ή διαβάζετε, να έχετε πάντα το κεφάλι σας όσο πιο ίσιο γίνεται και να προσπαθείτε να κάθεστε ή να στέκεστε σε ευθεία και σε άνετη θέση.

Ενυδατώστε το δέρμα σας για να μειώσετε το διπλό πηγούνι
Το πρόσωπο απαιτεί ενυδάτωση για να μειώσει το διπλό πηγούνι! Εφαρμόστε οποιαδήποτε συνιστώμενη λοσιόν ή ενυδατική κρέμα στο λαιμό για ενυδάτωση και για να μειώσετε το φαρδύ δέρμα στην περιοχή του πηγουνιού.

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr