ΠΩΣ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΣΑΣ

ΠΩΣ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΣΑΣ

Μπορεί να φροντίζετε στο έπακρο το δέρμα σας, αλλά πρέπει να συμφωνήσετε ότι η ρύπανση, το άγχος και η έκθεση στον ήλιο μπορούν εύκολα να αφαιρέσουν την αρχική σας επιδερμίδα.

Τότε είναι που το δέρμα σας αρχίζει να φαίνεται άτονο και άψυχο. Εδώ είναι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να ανοίξετε τον τόνο της επιδερμίδας σας…

Μείνετε ενυδατωμένοι
Εάν υπάρχει μια υπόσχεση φροντίδας του δέρματος που πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας, αυτή είναι να διατηρήσετε το σώμα σας ενυδατωμένο. Πίνοντας τουλάχιστον 3 λίτρα νερό κάθε μέρα θα εξασφαλίσετε ότι όλες οι τοξίνες από το σώμα θα ξεπλυθούν και τα κύτταρα σας θα ενυδατωθούν. Αυτό θα αντανακλά με τη μορφή μιας καλύτερης επιδερμίδας, ελαστικότητας και ενυδάτωσης !

Γυμναστείτε τακτικά
Εάν θέλετε πραγματικά το δέρμα σας να γίνει πιο ανοιχτόχρωμο , φροντίστε να ασκείστε. Όταν γυμνάζεστε, οι μικροσκοπικές αρτηρίες στο δέρμα σας ανοίγουν επιτρέποντας έτσι περισσότερο αίμα να φτάσει στην επιφάνεια του δέρματος – κάτι που βοηθά στην παροχή θρεπτικών συστατικών στο δέρμα σας που μπορούν να επιδιορθώσουν τη ζημιά που προκαλούν οι περιβαλλοντικοί ρύποι.

Ορίστε ένα καθεστώς περιποίησης δέρματος
Εάν ανησυχείτε μήπως το δέρμα σας χάσει την αρχική του επιδερμίδα, η χρήση των κατάλληλων προϊόντων περιποίησης δέρματος θα μπορούσε να είναι μια σοφή κίνηση. 

www.bebeautiful.in

Ροδέλαιο. Σύσφιξη, τόνωση, λάμψη. Ιδανικό για καπνίστριες!

 

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr