Δοκιμάστε Αυτές Τις Φυσικές Οικιακές Θεραπείες Για Τη Λεύκανση Των Δοντιών

Δοκιμάστε Αυτές Τις Φυσικές Οικιακές Θεραπείες Για Τη Λεύκανση Των Δοντιών

Γνωρίζετε ότι το υπεροξείδιο του υδρογόνου σκοτώνει τα βακτήρια στο στόμα σας; Είναι γνωστό ως ένας από τους καλύτερους φυσικούς λευκαντικούς παράγοντες.

Τα όμορφα λευκά δόντια προσθέτουν ένα χαμόγελο στο πρόσωπο όλων. Από την άλλη, τα βρώμικα και κίτρινα δόντια καταστρέφουν αυτή την ομορφιά. Οι άνθρωποι ξοδεύουν χρήματα σε διάφορα χημικά προϊόντα στη σημερινή εποχή, αλλά έχετε σκεφτεί ποτέ τις σπιτικές θεραπείες;

Αυτό το άρθρο θα μιλήσει για επτά φυσικές θεραπείες για τη λεύκανση των δοντιών.

Επτά οικιακές θεραπείες για λεύκανση δοντιών

Μαγειρική σόδα: Beauty hack για σχεδόν όλα τα δερματικά σας προβλήματα, αλλά ξέρατε ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τη λεύκανση των δοντιών σας. Είναι αλκαλικό και χονδροειδές, το οποίο αφαιρεί τον λεκέ από τα δόντια σας και κρατά μακριά τα βακτήρια. Αυτή η σόδα έχει φυσικές λευκαντικές και καθαριστικές ιδιότητες. Ως εκ τούτου, είναι ένα κρίσιμο συστατικό οδοντόκρεμας. Αναμείξτε ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα με 2-3 κουταλάκια του γλυκού νερό. Πάρτε μια ελεύθερη ποσότητα και βουρτσίστε τα δόντια σας με αυτό το μείγμα. Για να δείτε καλά αποτελέσματα επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία μερικές φορές. Η μαγειρική σόδα κρατά μακριά τα βακτήρια δημιουργώντας ένα αλκαλικό περιβάλλον στο στόμα.

Μηλόξυδο: Το ACV είναι γνωστό για τις πολλές ευεργετικές του επιδράσεις στο ανθρώπινο σώμα, αλλά μπορεί να σας βοηθήσει να φωτίσετε το χαμόγελό σας. Το ACV έχει ένζυμα και προβιοτικά, τα οποία βοηθούν στην εξόντωση βακτηρίων και ιών. Για να λευκάνετε με ACV, χρειάζεστε 1-2 κουταλάκια του γλυκού ACV. Πρώτα, τρίψτε το στα δόντια σας για ένα έως δύο λεπτά με το δάχτυλό σας. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε το στόμα σας αραιώνοντάς το με νερό για να καθαρίσετε τα δόντια. Μετά το πλύσιμο, ξεπλύνετε το στόμα σας μερικές φορές με καθαρό νερό. Ωστόσο, η καθημερινή χρήση δεν συνιστάται ιδιαίτερα καθώς αυτό το οξύ μπορεί να διαβρώσει το σμάλτο των δοντιών.

Πάστα σκόνης κουρκουμά: Ο κουρκουμάς μπορεί να βοηθήσει στην αφαίρεση επιφανειακών λεκέδων στα δόντια και στην πλάκα και να κάνει τα δόντια σας πιο λευκά και υγιή. Ο κουρκουμάς μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για οδοντιατρική φροντίδα στο σπίτι. Η κουρκουμίνη στον κουρκουμά είναι αντιβακτηριδιακή και αντιφλεγμονώδης και έτσι προλαμβάνει τις μολύνσεις των ούλων. Βοηθά επίσης στην αφαίρεση της πλάκας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με λάδι καρύδας. Ανακατέψτε μια πρέζα κουρκουμά με 1/2 κουταλάκι του γλυκού λάδι καρύδας. Εφαρμόστε στα δόντια σας και αφήστε το για 5 λεπτά Ξεπλύνετε το στόμα σας και βουρτσίστε καλά μετά από αυτό.

Ελαιόλαδο: Το λάδι καρύδας έχει εκπληκτικά αποτελέσματα, και τώρα εφαρμόζονται και στο χαμόγελό σας. Είναι μια παλιά παραδοσιακή τεχνική, και αν δεν σας πειράζει η γεύση του λαδιού καρύδας, κάνει θαύματα. Βάλτε μια κουταλιά λάδι καρύδας και σβήστε το για 10 με 15 λεπτά. Στη συνέχεια, φτύστε το λάδι και τελειώστε βουρτσίζοντας τα δόντια σας. Επαναλάβετε όπως απαιτείται καθημερινά, εβδομαδιαία kr μηνιαία. δεν θα βλάψει. Το λάδι καρύδας έχει λαυρικό οξύ, το οποίο καταπολεμά τα βακτήρια και λειτουργεί καλά για τα δόντια και τα ούλα.

Αξία του οδοντικού νήματος και του βουρτσίσματος: Κάποιος αποχρωματισμός των δοντιών έρχεται φυσικά με την ηλικία και είναι ως επί το πλείστον αποτέλεσμα της συσσώρευσης πλάκας. Το τακτικό νήμα και το βούρτσισμα μπορούν να μειώσουν τα βακτήρια στο στόμα σας αποτρέποντας τη συσσώρευση πλάκας, η οποία βοηθά επίσης τα δόντια σας να παραμείνουν λευκά. Επιπλέον, το νήμα αφαιρεί τα βακτήρια που οδηγούν στην πλάκα και η οδοντόκρεμα τρίβει απαλά τους λεκέδες στα δόντια σας.

Υπεροξείδιο του υδρογόνου: Το υπεροξείδιο του υδρογόνου είναι φυσική λεύκανση που βοηθά στην αλλαγή του χρώματος των δοντιών. Διεισδύει στο εσωτερικό των δοντιών και αφαιρεί ενώσεις που προκαλούν αποχρωματισμό των δοντιών. Για οικιακή χρήση, αγοράστε υπεροξείδιο του υδρογόνου 3%. Ανακατέψτε 1 μέρος του με τέσσερα κομμάτια νερού και ανακατέψτε αυτό το μείγμα για 2-4 λεπτά για 15 ημέρες.

Φλούδες πορτοκαλιού ή λεμονιού: Τα εσπεριδοειδή όπως τα λεμόνια και τα πορτοκάλια μπορεί να βοηθήσουν στη λεύκανση των δοντιών. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε λεμόνι και πορτοκάλι στα δόντια σας. Ωστόσο, αφού εφαρμόσετε τις φλούδες στα δόντια σας, πρέπει να φροντίσετε να ξεπλύνετε το στόμα σας μερικές φορές με απλό νερό.

www.thehealthsite.com

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr