Φανταχτερό Αποτέλεσμα για τους Μαύρους Κύκλους Και τις Ρυτίδες, με αυτή την Απλή Σπιτική Μάσκα.

Φανταχτερό Αποτέλεσμα για τους Μαύρους Κύκλους Και τις Ρυτίδες, με αυτή την Απλή Σπιτική Μάσκα.

Το μόνο που θα χρειαστείτε για να σβήσετε άμεσα τους μαύρους κύκλους και να φωτίσετε το κουρασμένο βλέμμα, είναι αλόη βέρα μαζί με πολτό μπανάνας. Θα αναμείξετε ισόποσα τα 2 υλικά και θα τα εφαρμόσετε κάτω από μάτια για 20 λεπτά.

Μαζί με τους μαύρους κύκλους εξαφανίζονται αι οι ρυτίδες.

Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

 

Να σημειωθεί ότι η φλεγμονή και ο ερεθισμός στα μάτια ή και το πρόσωπο είναι μέρος των προβλημάτων της φροντίδας  της επιδερμίδας.

Η βιταμίνη C και η ισταμίνη που υπάρχουν στη φλούδα της μπανάνας εξουδετερώνουν το πρόβλημα και καταπραΰνουν κάθε φαγούρα. Είναι επίσης μια φυσική ενυδατική κρέμα και επομένως ηρεμεί τη φλεγμονή.

Η μπανάνα κάτω απο τα μάτια, κάτω από τα μάτια σας, δροσίζει το δέρμα, το φωτίζει και του δίνει αμέσως τη φρέσκια ώθηση ενυδάτωσης που χρειάζεται ώστε να φαίνεται αλλά και να είναι υγιές.

Επίσης η αλόη προσθέτει πολλές βιταμίνες στα μάτια με φυσικό τρόπο.

Τα καλλυντικά έρχονται στην ζωή μας αθημερινά σαν πρόληση με πολλά νοθευμένα υλικά. Αυτή η μάσκα, φτιαγμένη στο σπίτι είναι αγνή και μπορείτε να βασιστείτε στην αθωότητα της.

Εύκολη αποθήκευση

Μπορείτε να την αποθηκεύσετε στο ψυγείο και να τη χρησιμοποιήσετε ξανά και ξανά για 3-4 ημέρες. Έτσι, μπορείτε να βασιστείτε στην επαναχρησιμοποίηση και να χαλαρώσετε !

Χωρίς φραγμό ηλικίας

Η μάσκα αλόης μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε ανεξαρτήτως ηλικίας και φέρνει πάντα τα ίδια αποτελέσματα. Αν θέλετε σιδερωμένες ρυτίδες στα μάτια και απαλλαγή απο τους μαύρους κύκλους αυτή η μάσκα με μπανάνα και αλόη θα σας σώσει!

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr