Λάμψε σαν διαμάντι με σπιτικές μάσκες κρασιού

Λάμψε σαν διαμάντι με σπιτικές μάσκες κρασιού

 

Τα αντιοξειδωτικά  είναι τα καλύτερα αντιγηραντικά συστατικά και οι πολυφαινόλες που περιέχονται στο κρασί είναι μια αντιοξειδωτική δύναμη με προεξέχουσα ισχύ στην δράση των ανθρώπινων κυττάρων στην ζωτική ενέργεια και στην αναγέννηση τους.

Γι αυτό τον λόγο όλο και περισσότερες εταιρείες καλλυντικών και ομορφιάς διακρίνονται με προϊόντα που περιέχουν πολυφαινόλες.

Προτιμάτε  τους ορούς και τις κρέμες με «πολυφαινόλες», «εκχυλίσματα σταφυλιού» ή «ρεσβερατρόλη» (πρόκειται για την πολυφαινόλη που βρίσκεται στα σταφύλια). 

 Με συνεχή χρήση, αυτών των στοιχείων στην ομορφιά το δέρμα καλύπτεται πλήρως και γίνεται εξαιρετικά λαμπερό. Αυτή είναι μια ιδιαιτερότητα που όλες οι γυναίκες την αναζητούμε στα ακριβότερα καλλυντικά.  Το κόκκινο κρασί σύμφωνα με κλινικές δοκιμές συμβάλει  στη μείωση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων αλλά και στη βελτίωση της συνολικής εμφάνισης του δέρματος καθώς και στην νεανική τόνωση του.

5 DIY εμπλουτισμένα με κρασί που θα λατρέψετε

Toner προσώπου για πιο σφιχτό δέρμα
Θα χρειαστείς:

Ροδόνερο
Ξύδι από κόκκινο κρασί

Μέθοδος:

Βήμα 1: Σε ένα μικρό μπουκάλι ψεκασμού, προσθέστε 4 κουταλάκια του γλυκού ροδόνερο μαζί με 2 κουταλιές της σούπας κόκκινο κρασί.

Βήμα 2: Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε στο ψυγείο. Χρησιμοποιήστε αυτό το νέφος εντός 7 ημερών. Απλώς ταμπονάρετε λίγο τόνερ με τη βοήθεια ενός βαμβακιού. Αφήστε το να δράσει για λίγο και μετά ξεπλύνετε με νερό.

Ένα ειδικό scrub προσώπου
Θα χρειαστείς:

Κρασί
Αλεσμένος καφές
Μέθοδος:

Βήμα 1: Σε ένα μπολ, προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας αλεσμένο καφέ. Εναλλακτικά, η χρήση αλεσμένου ρυζιού ή ζάχαρης θα κάνει επίσης το κόλπο.

Βήμα 2: Στη συνέχεια, προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας κόκκινο αμπέλι. Ανακατέψτε τα συστατικά μέχρι να έχετε μια υφή που μοιάζει με τρίψιμο . Απλώστε το στο πρόσωπό σας και κάντε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις για 5 έως 7 λεπτά. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε με νερό.

Μάσκα προσώπου που προκαλεί λάμψη


Θα χρειαστείς:

Γιαούρτι
Μέλι
Ροζέ κρασί
Μέθοδος:

Βήμα 1: Σε ένα μπολ, προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι πλήρες.

Βήμα 2: Στη συνέχεια, προσθέστε 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι μαζί με 1 κουταλιά της σούπας ροζέ κρασί . Ανακατέψτε τα υλικά μαζί και απλώστε το σε όλο σας το πρόσωπο.

Βήμα 3: Αφήστε το να δράσει για 15 έως 20 λεπτά πριν το ξεπλύνετε με νερό.

 

Μάσκα για την καταπολέμηση της ακμής

Θα χρειαστείς:

Πράσινο τσάι
Ασπράδι αυγού
Κρασί
Μέθοδος:

Βήμα 1: Ανοίξτε ένα φακελάκι πράσινου τσαγιού και ρίξτε τα υλικά σε ένα μπολ.

Βήμα 2: Στη συνέχεια, προσθέστε ένα ασπράδι αυγού στο ίδιο μπολ. Ανακατεύουμε τα δύο υλικά και προσθέτουμε 2 κουταλιές της σούπας κόκκινο κρασί. Ανακατέψτε το καλά.

Βήμα 3: Απλώστε τη μάσκα στο πρόσωπο και το λαιμό σας. Αφήστε το να δράσει για 10 με 15 λεπτά πριν το ξεπλύνετε με νερό.

Για νεανική όψη δέρματος
Θα χρειαστείς:

Αλόη
Ροδόνερο
ερυθρό κρασί
Αιθέριο έλαιο λεβάντας

Μέθοδος:

Βήμα 1: Σε ένα μπολ, προσθέστε 1½ κουταλιά της σούπας τζελ αλόης βέρα μαζί με 1 κουταλάκι του γλυκού ροδόνερο.

Βήμα 2: Στη συνέχεια, προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας κόκκινο κρασί μαζί με 2 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας.

Βήμα 3: Ανακατέψτε καλά τα υλικά και απλώστε τα σε όλο σας το πρόσωπο. Αφήστε το να δράσει για 15 έως 20 λεπτά πριν το ξεπλύνετε με νερό.

Επιλεγμένη εικόνα: Pexels

Λάδι ελίχρυσος. Ισχυρό αναπλαστικό αντιρυτιδικό.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr