Kobido massage: Το επαναστατικό μασάζ στο πρόσωπο που αντικαθιστά το face lift!

Kobido massage: Το επαναστατικό μασάζ στο πρόσωπο που αντικαθιστά το face lift!

Eιναι αρκετές γυναίκες που θέλουν δραστικά μέτρα και προτιμούν τις πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις και φυσικά καλά κάνουν, αρκεί να το ψάξουν πρώτα σωστά και να εμπιστευτούν επαγγελματίες γιατρούς, γιατί έχουνε δει πολλά τα μάτια μας!

Στον αντίποδα πάντα υπάρχουν οι εναλλακτικές θεραπείες, που έρχονται να “αντικαταστήσουν” τα ενέσιμα ή τις χειρουργικές παρεμβάσεις.

Γνωρίζεις σίγουρα την γυμναστική στο πρόσωπο-face yoga, την χρήση των gua sha tools για μασάζ στο πρόσωπο, την κρυοθεραπεία με πάγο και τόσες ακόμα πρακτικές που βρίσκουν φανατικό κοινό!

Έτσι και το KoBiDo είναι μια παραδοσιακή ιαπωνική τεχνική μασάζ προσώπου, που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει την υγεία και την εμφάνιση του δέρματος.

Βρίσκει οπαδούς ήδη στο TikTok και υπόσχεται ανόρθωση των ιστών του προσώπου, απαλλαγή από την χαλάρωση στην περιοχή της κάτω γνάθου, στις ρινοπαρειακές πτυχές και στον λαιμό και γενικά πιο νεανική όψη!

Πιστεύω πάρα πολύ στη δυναμική και των εργαλείων μασάζ αλλά και των βασικών κινήσεων με τα δάχτυλα για ήπιο μασάζ στο πρόσωπο και πιο σφριγηλή επιδερμίδα.

Δες το βίντεο για να πάρεις μια πρώτη ιδέα και φυσικά θα σου γράψω αναλυτικά βήμα βήμα τις βασικές κινήσεις ώστε να εντάξεις το μασάζ, εάν γίνεται καθημερινά, στην skincare routine σου!

 

@klaudia.stach

#kobido #kobidomassage #kobieta Studio Figura Nowy Sacz ❤️

♬ Aesthetic – Tollan Kim

 

 

Ποιές είναι οι πιο σημαντικές κινήσεις σε ένα μασάζ Kobido;

#1.Kαθαρίζεις το πρόσωπο και το λαιμό με ένα απαλό καθαριστικό και ζεστό νερό. Αυτό θα αφαιρέσει μακιγιάζ, ρύπους ή λιπαρότητα από το δέρμα.

#2.Εφαρμόζες μια μικρή ποσότητα λαδιού προσώπου ή ορού. Αυτό θα διευκολύνει την εκτέλεση του μασάζ.

#3.Χρησιμοποιείς τα δάχτυλά σου για να κάνεις απαλό μασάζ στο πρόσωπο και το λαιμό.

#4.Ξεκινάς από το κέντρο του μετώπου και κινείσαι προς τα έξω, προς τους κροτάφους με κυκλικές κινήσεις και ελαφριά πίεση.

#5.Κάνεις μασάζ στην περιοχή των ματιών.

Χρησιμοποιείς τους δείκτες σου για να κάνεις μασάζ στην περιοχή πάνω από τα φρύδια και μετά κινείσαι προς τα κάτω στις κόγχες των ματιών.

Πάλι με απαλό μασάζ στην περιοχή γύρω από τα μάτια και κυκλικές κινήσεις.

#6.Μετακινείσαι προς τα κάτω στα μάγουλα και τη γραμμή του σαγονιού κάνοντας απαλό μασάζ στα μάγουλα και τη γραμμή του σαγονιού με ανοδική κίνηση.

Αυτό θα βοηθήσει στην ανύψωση του δέρματος και στη βελτίωση της ελαστικότητάς του.

Τέλος, δεν ξεχνάς να κάνεις μασάζ στο λαιμό.

Χρησιμοποιείς τις άκρες των δακτύλων σου για να κάνεις μασάζ στο λαιμό με μια ανοδική κίνηση προς το πηγούνι.

Ολοκληρώνεις το μασάζ χρησιμοποιώντας τις παλάμες σου για να πιέσεις απαλά και κράτησε το πρόσωπο για λίγα δευτερόλεπτα.

Αυτό θα βοηθήσει στη χαλάρωση των μυών και στη βελτίωση της κυκλοφορίας.

Η θεραπεία KoBiDo, που φυσικά είναι καλύτερο να ψάξεις ένα εξειδικευμένο κέντρο που την εφαρμόζει, είναι μια άκρως αποτελεσματική τεχνική μασάζ στο πρόσωπο, ήπιας πίεσης, που μπορεί να βοηθήσει στη συνολική βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος.

Πηγή φωτογραφιών: Unsplash

www.faysbook.gr

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

Αιθέριο Έλαιο Ελίχρυσος. Μοναδική Προσφορά!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr