Η τροφή που με το μέταλλο που περιέχει, αυξάνει τα μαλλιά.

Η τροφή που με το μέταλλο που περιέχει, αυξάνει τα μαλλιά.

Η αφροδισιακή τροφή που διεγείρει την ανάπτυξη των μαλλιών

Πρόκειται για ένα τρόφιμο υψηλής περιεκτικότητας ψευδαργύρου, ένα βασικό μέταλλο για την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών

Τα υγιή, δυνατά και πλούσια μαλλιά τονώνουν την αίσθηση αυτοπεποίθησης κάθε γυναίκας. Εάν βλέπεις περισσότερες τρίχες στη βούρτσα των μαλλιών σου κάθε πρωί ή παρατηρείς περισσότερη από τη συνηθισμένη απώλεια μαλλιών καθώς περνάει η εβδομάδα, ίσως πρέπει να εστιάσεις πιο προσεκτικά στα επίπεδα άγχους, αλλά και στη διατροφή σου.

Αποδεικνύεται ότι υπάρχει μια τροφή που μπορείς να προσθέσεις στη διατροφή σου όταν τα μαλλιά σου αρχίσουν να αραιώνουν, η οποία μπορεί πραγματικά να βοηθήσει στην τόνωση της ανάπτυξης των μαλλιών: τα στρείδια.

Είναι γνωστό ότι οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν είτε σχέση αγάπης είτε μίσους με αυτό το οστρακοειδές, αλλά σύμφωνα με ειδικούς υγείας, είναι μια εξαιρετική πηγή ψευδαργύρου. Και αυτό το ορυκτό είναι ένα απαραίτητο θρεπτικό συστατικό για τα μαλλιά, ενώ είναι και ο λόγος που τα στρείδια έγιναν γνωστά ως αφροδισιακά. Ο ψευδάργυρος βοηθά στη διατήρηση υγιών επιπέδων ντοπαμίνης, η οποία με τη σειρά της μπορεί να επηρεάσει τη σεξουαλική λειτουργία.

Σύμφωνα με έρευνες, η ανεπάρκεια ψευδαργύρου έχει συνδεθεί με την τριχόπτωση. Η συνιστώμενη ημερήσια διατροφική πρόσληψη ψευδαργύρου για έναν ενήλικα άνδρα είναι 11 mg και 8 mg για μια ενήλικη γυναίκα, ενώ μόνο μια μερίδα 100 γραμμαρίων στρείδια περιέχει έως και 16,6 γραμμάρια ψευδάργυρου.

jenny.gr

Νιασιναμίδη: Το πολυτάλαντο συστατικό. Καθαρό Σέρουμ Σε Τιμή Προσφοράς.

 

Πως θα εξαφανίσετε τους ανοιχτούς πόρους.

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr