Μολύβι ματιών μετά τα 50: Το τρικ για να είναι το βλέμμα πιο εντυπωσιακό

Μολύβι ματιών μετά τα 50: Το τρικ για να είναι το βλέμμα πιο εντυπωσιακό

Το έντονο βλέμμα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που αναζητούμε τις περισσότερες φορές στο μακιγιάζ.

Οι γυναίκες αναζητούν πάντα διαφορετικούς τρόπους να δώσουν έμφαση στα μάτια τους και να τα κάνουν να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο εκφραστικά. Το σίγουρο είναι ότι ένα έντονο, εκφραστικό βλέμμα είναι κάτι που δύσκολα προσπερνάμε.

Στη ηλικία όμως των 50+ υπάρχει ένα beauty trick που δεν γνωρίζουν όλες και αξίζει να το αποκαλύψουμε γιατί κάνει το βλέμμα μας φρέσκο και εντυπωσιακό. Η beauty blogger Nikol Johnson-Sanchez αποκάλυψε στο κανάλι της στο YouTube ότι καλό είναι όταν βάζουμε μαύρο μολύβι στα μάτια μας ή eyeliner, να βάφουμε και το εσωτερικό του πάνω βλεφάρου.

Η επιλογή αυτή δημιουργεί ένα σαγηνευτικό βλέμμα χωρίς να υπάρχουν κενά στο μάτι. Αυτό το τρικ αναδεικνύει υπέροχα τα αμυγδαλωτά μάτια. Ωστόσο, όταν χρησιμοποιείτε μολύβι ματιών μέσα στο μάτι, στην εσωτερική γραμμή του βλεφάρου, προσέξτε πολύ την ποιότητα του μολυβιού που έχετε επιλέξει. Αμφιβόλου ποιότητας μολύβια ματιών μπορεί να σας δημιουργήσουν ερεθισμούς στα μάτια.

Μολύβι ματιών μετά τα 50: Το τρικ για να είναι το βλέμμα πιο εντυπωσιακό
Οι σκιές, τα μολύβια ματιών, το eyeliner, αλλά και η μάσκαρα είναι τα καλλυντικά που μας βοηθάνε να πετύχουμε τονισμένα μάτια. Εμείς σε αυτό το άρθρο θα εστιάσουμε στο beaty trick που αφορά τις γυναίκες άνω των 50.

Η beauty blogger Nikol Johnson-Sanchez συμβουλεύει τις γυναίκες άνω των 50 να μην βάζουν μάσκαρα ή μολύβι ματιών στα κάτω βλέφαρα. Κάτι τέτοιο κάνει το βλέμμα να δείχνει κουρασμένο.

Δείτε το βίντεο:

bovary.gr

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

www.pexels.com

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

Γιατί τελικά είναι τόσο σημαντικό το stretching; – Ο λόγος που χρειαζόμαστε διατάσεις πριν και μετά από κάθε άσκηση

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr