ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΌΝΟ ΠΛΕΝΟΝΤΑΣ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΌΝΟ ΠΛΕΝΟΝΤΑΣ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ

Το μυστικό στα κουμπιά του πλυντηρίου: Αυτή η λειτουργία εξοικονομεί χρόνο και εξασφαλίζει άψογο πλύσιμο!

Δυστυχώς, δεν έχουν όλοι στεγνωτήριο. Αυτό είναι ιδιαίτερα ατυχές , γιατί χωρίς αυτήν τη συσκευή πρέπει να βρείτε άλλους τρόπους για να στεγνώσετε τα ρούχα αποτελεσματικά και γρήγορα. Ωστόσο, αυτή η κατάσταση μπορεί επίσης να θεωρηθεί ως μια ευκαιρία για εξοικονόμηση χρημάτων στον λογαριασμό ρεύματος. Ευτυχώς, υπάρχει τρόπος να στεγνώσετε τέλεια τα ρούχα σας χωρίς στεγνωτήριο χρησιμοποιώντας μια συγκεκριμένη λειτουργία του πλυντηρίου.

Τι είναι αυτό το κουμπί στο πλυντήριο που σας επιτρέπει να στεγνώνετε τα ρούχα σας;
Λοιπόν, είναι μάλλον το κουμπί που όλοι σκέφτεστε: το περιστροφικό πόμολο. Η μοναδικότητα βρίσκεται στον τρόπο που χρησιμοποιούμε αυτό το χαρακτηριστικό που όλοι γνωρίζουμε.

Στην πραγματικότητα, εκτελούμε έναν κανονικό κύκλο πλύσης ως συνήθως.

Στο τέλος του κύκλου πλύσης, είναι απαραίτητο να ανοίξετε την πόρτα του πλυντηρίου και να τοποθετήσετε μια καθαρή, στεγνή πετσέτα στο τύμπανο του πλυντηρίου. Αυτή η πετσέτα πρέπει να τυλίγεται σαν λουκάνικο. Στη συνέχεια, κλείστε την πόρτα του πλυντηρίου και πατήστε το κουμπί στυψίματος, κατά προτίμηση στη μέγιστη ταχύτητα.

Αυτό σημαίνει ότι η πετσέτα απορροφά το υπερβολικό νερό κατά το στύψιμο των ρούχων. Στο τέλος του κύκλου στυψίματος, τα ρούχα είναι πρακτικά στεγνά. Αυτό σας επιτρέπει να συντομεύσετε το χρόνο στεγνώματος στο άπλωμα ενώ αποφεύγετε τον κίνδυνο τα ρούχα να παραμείνουν υγρά, να μην στεγνώσουν σωστά, να αναδίδουν δυσάρεστες οσμές ή να εμφανίσουν μούχλα ή βακτήρια.

Επιπλέον, αυτή η μέθοδος εξοικονομεί χρήματα επειδή εξαλείφει την ανάγκη χρήσης στεγνωτηρίου (αν και πρέπει να ληφθεί υπόψη ένας επιπλέον κύκλος στυψίματος). 

derecipes.com

Κάνε τα μαξιλάρια σου σαν καινούργια: Πως να τα έχεις πάντα καθαρά και φρέσκα

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr