Πέντε λάθη στο μακιγιάζ που σας κάνουν να φαίνεστε μεγαλύτερη, σύμφωνα με beauty expert -Και πώς να τα αποφύγετε

Πέντε λάθη στο μακιγιάζ που σας κάνουν να φαίνεστε μεγαλύτερη, σύμφωνα με beauty expert -Και πώς να τα αποφύγετε

Το σωστό μακιγιάζ μπορεί πραγματικά να απογειώσει κάθε εμφάνιση.

Ωστόσο η λάθος τεχνική μακιγιάζ μπορεί να είναι… καταστροφική. Θα μας προσθέσει χρόνια, θα μας κάνει να φαινόμαστε κουρασμένες και το πρόσωπό μας θα μοιάζει θαμπό. Εν ολίγοις δεν θα μας δώσει το άψογο αποτέλεσμα που θέλουμε.

Η χρήση προιόντων και τεχνικών στο μακιγιάζ που λατρεύαμε τις προηγούμενες δεκαετίες δεν ταιριάζουν στα τωρινά δεδομένα και καλύτερα να τις αφήσουμε εκεί που ανήκουν: στο παρελθόν.

Η beauty expert Hannah Betts συμβουλεύει το εξής «καθώς η τεχνολογία προχωρά, η μόδα αλλάζει και τα πρόσωπα εξελίσσονται αφήστε πίσω σας αυτό το υπέροχο τρικ που κάνατε το 2000 για να τελειοποιήσετε την γραμμή του eyeliner».

Eyeliner & foundation

Κλειδώστε το αγαπημένο σας eyeliner σε ένα συρτάρι και αντί για αυτό πιάστε ένα μολύβι ή μία μάσκαρα. Μπορείτε να βάλετε ένα καφέ μολύβι στις ρίζες των βλεφαρίδων σας. Επίσης μπορείτε να αραιώσετε το foundation με ενυδατική κρέμα και να αφήσετε στην άκρη το bronzer, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Κουρασμένο δέρμα

Συχνά σε μεγαλύτερες ηλικίες μας συμβουλεύουν να αποφεύγουμε τη λάμψη, αλλά σύμφωνα με την beauty expert μία υπερβολικά ματ υφή στο πρόσωπο μπορεί να μας κάνει να φαινόμαστε μεγαλύτερες. Γι’ αυτό καλό είναι να φοράτε το αντηλιακό σας και να προσθέσετε το highlighter της επιλογής σας.

Φρύδια

Τα αδύνατα φρύδια επιστρέφουν στη μόδα, ωστόσο η beauty expert εξακολουθεί να μην το συστήνει, ειδικά σε μεγαλύτερες ηλικίες καθώς οι τρίχες στα φρύδια όσο μεγαλώνουμε έχουν την τάση να μειώνονται. Επομένως συμβουλεύει να γεμίζετε τα φρύδια σας με ένα μολύβι κοντά στην φυσική απόχρωση των φρυδιών σας.

Λάθος σκιές

Η beauty expert αναφέρει ότι είναι πολύ εύκολο να κάνουμε λάθος όταν χρησιμοποιούμε σκιές σε χρώματα που δεν είναι της μόδας ή όταν βάζουμε υπερβολικά βαριά μάσκαρα.

Δεν παίρνετε έμπνευση

Τέλος η beauty expert σημειώνει πως καλό είναι να προσπαθούμε να παίρνουμε πάντα έμπνευση μέσω των social media από την γενιά Z και τις viral τάσεις ώστε να εξελισσόμαστε στο μακιγιάζ.

www.bovary.gr

Φυσικό Ντεμακιγιαζ με Αμυγδαλέλαιο. Γιατί η Επιδερμίδα Γίνεται τόσο Όμορφη Μαζί του και πως θα το Χρησιμοποιήσεις για να Λάμψεις

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr