Ξαφνικός Πόνος στο Στήθος.- Δεν Είναι Πάντα Καρδιά- τι Άλλο Μπορεί να Συμβαίνει

Ξαφνικός Πόνος στο Στήθος.- Δεν Είναι Πάντα Καρδιά- τι Άλλο Μπορεί να Συμβαίνει

Επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι συνδέουν τον πόνο στο στήθος με μια καρδιακή προσβολή, μπορεί να φοβηθείτε εάν αισθανθείτε ένα μη φυσιολογικό συναίσθημα στο στήθος σας. Ωστόσο, άλλα θέματα που σχετίζονται με την υγεία μπορεί να προκαλέσουν πόνο ή δυσφορία στο στήθος.

Για παράδειγμα, οι πνεύμονες, τα πεπτικά όργανα, οι μύες, ο θώρακας, τα οστά και η καρδιά, βρίσκονται όλα μέσα ή κοντά στην θωρακική κοιλότητα και διάφορες καταστάσεις σε αυτές τις περιοχές μπορούν να προκαλέσουν πόνο στο στήθος

(Wexner Medical Center).

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το 25% των ενηλίκων υποφέρει από μη καρδιακό πόνο στο στήθος.

Στο δωμάτιο επειγόντων περιστατικών, έως και το 75% των ατόμων που παραπονούνται για πόνο στο στήθος επιστρέφουν στο σπίτι με άλλη διάγνωση που απέχει κατά πολύ από καρδιακά προβλήματα και διαγνώσεις

( Cleveland Clinic ).

Φυσικά, εξακολουθεί να είναι απαραίτητο να γνωρίζετε τους κινδύνους καρδιακής νόσου καθώς και τα πιο διαδεδομένα σημάδια καρδιακής προσβολής, αλλά μπορεί να είναι παρήγορο να γνωρίζετε ότι οι περισσότεροι πόνοι στο στήθος θα έχουν μια πιο καλοήθη εξήγηση.

Η πλειονότητα των σοβαρών μορφών πόνου στο στήθος χτυπά γρήγορα και δεν υποχωρεί . Καθώς ο πόνος στο στήθος είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να σχετίζεται με απειλητικές για τη ζωή ασθένειες, το Ιατρικό Κέντρο Wexner συμβουλεύει ότι δεν είναι ποτέ κακή ιδέα να αναζητήσετε ιατρική βοήθεια εάν ανησυχείτε.

unsplash.com

Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

Σέρουμ πεπτιδίων. Η επανάσταση στην ανάπλαση.

Λάδι Στρουθοκαμήλου Απο Τα Μυστικά Ομορφιάς 

Τα 10 πιο υγιεινά είδη τσαγιού – Τι προσφέρει το καθένα

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr