Πώς Μας Βοηθούν Τα Face Οils Στην Αντιγήρανση;

Πώς Μας Βοηθούν Τα Face Οils Στην Αντιγήρανση;

Τα face oils ή έλαια προσώπου είναι απαραίτητα και ιδιαίτερα ευεργετικά για ένα υγιές δέρμα. Οι λόγοι, πολλοί:

1) Προστατεύουν από την ανάπτυξη ελευθέρων ριζών

Πολλά φυτικά έλαια, τα οποία βρίσκονται στα φρούτα, όπως το passion fruit, είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά, με αποτέλεσμα να αποτρέπουν τη δημιουργία ελευθέρων ριζών στην επιδερμίδα μας, διατηρώντας την καθαρή και λαμπερή. Ένα γρήγορο πρωϊνό μασάζ, με λίγες σταγόνες λαδιού, θα αναζωογονήσει το πρόσωπό μας.

2) Βελτιώνουν την αντοχή της επιδερμίδας μας

Το λάδι προσώπου, μπορεί να αποτρέψει, ερεθισμούς οι οποίοι έχουν εμφανιστεί στην επιδερμίδα μας. Μάλιστα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί, ως θεραπεία αντιγήρανσης, καθ’ όλη την διάρκεια του νυχτερινού μας ύπνου. Λίγες σταγόνες αρκούν, για να ξεκουράσουν το πρόσωπό μας, και να του χαρίσουν την ηρεμία που του αξίζει.

3) Ενυδατώνουν την επιδερμίδα μας

Στην ηλικία, περίπου των 30, οι πρώτες ρυτίδες, εμφανίζονται διακριτικά, για να μας θυμίσουν πως αποκτήσαμε ακόμη έναν χρόνο σοφίας. Τα δέρμα αγριεύει, και αφυδατώνεται γρηγορότερα. Όπως και να έχει, ένα λάδι προσώπου, μπορεί να βοηθήσει στην μείωση της αφυδάτωσης, καθώς αποτρέπει την μείωση υγρασίας, που χρειάζεται η επιδερμίδα μας.

4) Κάνουν το δέρμα μας πιο σφριγηλό

Το λάδι προσώπου ανοίγει τους πόρους της επιδερμίδας, με αποτέλεσμα να διεισδύουν τα συστατικά των προιόντων. Μία καλή τεχνική για γρήγορα και σίγουρα αποτελέσματα, είναι να απλώσουμε την ενυδατική μας κρέμα, μετά το λάδι, ώστε το πρόσωπό μας, να απορροφήσει όλα τα ενεργά συστατικά της ενυδατικής.

Τέλος να προσθέσουμε, πως υπάρχουν λάδια προσώπου για όλες τις επιδερμίδες, από τις πιο ξηρές, μέχρι τις πιο μεικτές αλλά και τις λιπαρές. Μερικές σταγόνες αρκούν για να δώσουμε στο πρόσωπό μας τη λάμψη και την ξεκούραση που του ταιριάζει!

www.forwoman.gr

Έλαια ομορφιάς απο τα μυστικά ομορφιάς.

Έλαιο βερίκοκου ή βερικοκουκουτσέλαιο

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr