5 μυστικά ομορφιάς που μόνο οι δερματολόγοι θα σου πουν

5 μυστικά ομορφιάς που μόνο οι δερματολόγοι θα σου πουν

Σε έναν τέλειο κόσμο, θα είχαμε ένα σύμβουλο ομορφιάς με δωρεάν τηλεφωνική κάλυψη 24/7 . Μέχρι να γίνει αυτό πραγματικότητα ας ανταλλάσσουμε απλώς πληροφορίες για μυστικά ομορφιάς.

Τα παρακάτω 5 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζονται οι δερματολόγοι ότι εξασφαλίζουν νεανικότητα στο δέρμα μας είναι:

Πάρτε στα σοβαρά τον ύπνο της ομορφιάς

Τον λένε ύπνο ομορφιάς γιατί οι δερματολόγοι υποστηρίζουν ότι όσο περισσότερο κρατάμε τα μάτια μας κλειστά είναι σαν να έχουμε ένα δερματικό βοηθό. Τουλάχιστον οκτώ ώρες ύπνου βοηθούν το κουρασμένο δέρμα που θέλει να ξεκουραστεί και να επαναφορτιστεί. Οι ορμόνες του στρες όπως η κορτιζόλη πέφτουν κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ οι ορμόνες ανάπτυξης αυξάνονται ταυτόχρονα-δημιουργώντας το τέλειο έδαφος αναπαραγωγής για την κυτταρική επισκευή που κάνει το δέρμα μας να φαίνεται καθαρό και λαμπερό. (Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει το καλύτερο ντεμακιγιάζ πριν πέσετε για ύπνο).

Η 14ωρη δίαιτα κάνει καλό στο δέρμα

Εδώ είναι μια απροσδόκητη είδηση. Όταν απέχετε από το φαγητό για 14 ώρες (δηλαδή οι 8 του ύπνου και 3 πριν και 3 μετά) θα δείτε μια τεράστια διαφορά όσον αφορά την υγεία του δέρματος σας. Αυτή η δίαιτα βοηθά στην ρύθμιση του μεταβολισμού και της ενέργειας ακόμα περισσότερο από τον ύπνο και επιτρέπει στο δέρμα να επισκευάζεται. Αν συνηθίσετε να το κάνετε θα δείτε το δέρμα σας πιο λαμπερό και πιο ενυδατωμένο.

Αντηλιακό, αντηλιακό, αντηλιακό

Εντάξει ήταν αναμενόμενο. Οι δερματολόγοι είναι επίμονοι σε αυτό και συνιστούν να μην πηγαίνετε πουθενά χωρίς ένα πολύ δυνατό αντηλιακό για το πρόσωπο, τον λαιμό και το στήθος. Επιμένουν να προστατεύουμε και τις άκρες του προσώπου , εκεί δηλαδή που αρχίζουν τα μαλλιά μας, αλλά και τα χείλη και τα χέρια. Προτείνουν μάλιστα να οδηγούμε με δερμάτινα γάντια. Όπως οι παλιές ντίβες, ε;

Τρώτε αντιοξειδωτικά

Πόσες φορές έχουμε ακούσει ότι είμαστε αυτό που τρώμε; Λοιπόν, στα νέα της εβδομάδας, οι δερματολόγοι συμμαχούν με τους διατροφολόγους που μας έχουν πει ξανά και ξανά να έχουμε γεύματα πλούσια σε αντιοξειδωτικά (σκεφτείτε τα μούρα και τα τα λαχανικά, γενικά να τρώμε όλο το ουράνιο τόξο!) Τα αντιοξειδωτικά είναι πολύ χρήσιμα για την αντι-γήρανση . Τα αντιοξειδωτικά βοηθούν το δέρμα σας να υπερασπιστεί τον εαυτό του από τις υπεριώδεις ακτίνες, από τη ρύπανση, από το στρες και από τα κακά σάκχαρα . Επίσης υπάρχουν κι αντιοξειδωτικά συμπληρώματα.

Μειώστε τη ζάχαρη

Η μείωση της ζάχαρης, η οποία, ναι, πιθανότατα το έχετε ακούσει , είναι το κλειδί για την αποτροπή των πρώιμων σημαδιών γήρανσης. Ευτυχώς, οι μη επεξεργασμένες πηγές ζάχαρης όπως τα φρούτα εξακολουθούν να είναι ιδανικές για τη ζάχαρη που θέλουμε να πάρουμε. Η ζάχαρη είναι φλεγμονώδης και η φλεγμονή σας κάνει να γερνάτε γρηγορότερα, προκαλώντας σκλήρυνση του δέρματος και ρυτίδες , λένε οι δερματολόγοι. Το δέρμα μοιάζει αγχωμένο, και κουρασμένο. Αν καταφέρετε να κόψετε την επεξεργασμένη ζάχαρη θα κάνετε ένα μεγάλο δώρο στο δέρμα και τον οργανισμό σας γενικότερα.

marymary.gr

24ωρη Κρέμα σύσφιξης με γάλα γαϊδούρας .

Suncare Face Cream Αντηλιακής Προστασίας με Υαλουρονικό Οξύ SPF50

Anti-spot λεύκανση Dermotherapy Κρέμα Ημέρας 50ml. Ειδική τιμή.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr