Αμυγδαλέλαιο, το μυστικό για θεαματικές βλεφαρίδες

Αμυγδαλέλαιο, το μυστικό για θεαματικές βλεφαρίδες

Πως το θαυματουργό αμυγδαλέλαιο, θα κάνει τις βλεφαρίδες σου πιο ελκυστικές.
Το αμυγδαλέλαιο είναι πλούσια πηγή βιταμινών και ανόργανων στοιχείων. Περιέχει βιταμίνη Β, Α, Ε και F, ιχνοστοιχεία και πρωτεΐνες. Είναι ένα ισχυρό, φυσικό προϊόν, με θρεπτικά συστατικά και χρησιμοποιείται σε πολλά καλλυντικά.

Οι ιδιότητες του ευεργετούν την επιδερμίδα, τα μαλλιά, τα νύχια και τις βλεφαρίδες. Το αμυγδαλέλαιο διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου. Ως αποτέλεσμα, απαλύνει τις λεπτές ρυτίδες και εμποδίζει την πρόωρη γήρανση. Ακόμη, είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε που το καθιστά εξαιρετικό τόσο για το δέρμα όσο και για τα μαλλιά. Έχει αντιοξειδωτικά συστατικά και βοηθά στην ενυδάτωση του δέρματος. Διαθέτει επουλωτικές ιδιότητες, όπως και κατευναστική και ηρεμιστική επίδραση στο δέρμα.

Πέρα από τις ιδιότητές του, που είναι θαυματουργές για το δέρμα, το αμυγδαλέλαιο, είναι σημαντικό για τα μαλλιά και τις βλεφαρίδες. Βοηθά στην ανάπτυξη των βλεφαρίδων και των φρυδιών και τις δυναμώνει. Αν θέλεις δυνατές, πυκνές και μακριές βλεφαρίδες, μπορείς να το εντάξεις στο καθημερινό ή εβδομαδιαίο beauty routine σου.

Οι βλεφαρίδες είναι ευαίσθητες και η καθημερινή χρήση προϊόντων μακιγιάζ μπορεί να τις αποδυναμώσει. Επειδή το αμυγδαλέλαιο είναι κατευναστικό, μπορείς να το χρησιμοποιείς καθημερινά για το ντεμακιγιάζ των ματιών σου, καθώς θρέφει και τονώνει την ευαίσθητη εκείνη περιοχή. Ακόμη, βοηθά στην επιμήκυνση των βλεφαρίδων, κάνοντάς τις πιο εντυπωσιακές.

Πως να το χρησιμοποιείς:
Καθάρισε το πρόσωπό σου από το μακιγιάζ. Όπως είπαμε παραπάνω, το αμυγδαλέλαιο, αφαιρεί απαλά το μακιγιάζ, και καθαρίζει το πρόσωπο. Επέμεινε στα μάτια, για να θρέψεις έτσι τις βλεφαρίδες.

Αφού αφαιρέσεις το μακιγιάζ, άπλωσε μερικές σταγόνες του σε ένα βουρτσάκι βλεφαρίδων, και πέρασέ το όπως κάνεις και με την μάσκαρα. Από την ρίζα μέχρι τις άκρες, άπλωσε το έλαιο ευγενικά και άφησέ το στις βλεφαρίδες σου για 15 λεπτά. Στο τέλος, αφαίρεσε το με ένα βαμβάκι και θα δεις πως οι βλεφαρίδες σου είναι ήδη ενυδατωμένες.

www.cozyvibe.gr

Αμυγδαλέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς !

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr