Rosehip το νούμερο 1 έλαιο κατά της γήρανσης.

Rosehip το νούμερο 1 έλαιο κατά της γήρανσης.

Το Rosehip ήταν πάντα το νούμερο 1 έλαιο κατά της γήρανσης και στη σύσφιξη προσώπου σώματος.

Τα οφέλη από το λάδι με σπόρους τριανταφυλλιάς:

Διεισδύει βαθιά στο δέρμα
Αναπλάθει τα κύτταρα του δέρματος
Αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου
Πλούσιο σε Βιταμίνη C
Πλούσιο σε λιπαρά οξέα
Επαναφέρει την ελαστικότητα του δέρματος
Εξαφανίζει τις κηλίδες ηλικίας/ηλίου
Μειώνει τα σπασμένα τριχοειδή αγγεία
Ενυδατώνει

Το λάδι της τριανταφυλλιάς έχει συνδεθεί με πολλά οφέλη, όπως η βελτίωση του ανοσοποιητικού, η υγεία της καρδιάς, η απώλεια βάρους και η γήρανση του δέρματος.

Το έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς είναι γεμάτο λιπαρά οξέα, τρανς-ρετινοϊκό οξύ (μια φυσική μορφή βιταμίνης Α), βιταμίνη C , βιταμίνη Ε και βήτα καροτίνη. «Υπάρχουν αρκετές κλινικές μελέτες που έχουν διεξαχθεί που δείχνουν την αποτελεσματικότητα του ελαίου από σπόρους τριανταφυλλιάς σε διάφορες δερματικές παθήσεις. Βοηθά στη λάμψη του δέρματος και κατά της υπερμελάγχρωσης, στην ηρεμία των φλεγμονωδών δερματικών παθήσεων (συμπεριλαμβανομένης της ακμής) και στη βελτίωση της λειτουργίας του δερματικού φραγμού.

Τι κάνει το λάδι τριανταφυλλιάς στο πρόσωπό σας;
Υπάρχουν τόσα πολλά οφέλη από το λάδι τριανταφυλλιάς, που δεν χωράνε σε μια σελίδα ακόμη και ηλεκτρονική. 

1. Βοηθά στην ενυδάτωση
Ως μαλακτικό φυτικό έλαιο, το έλαιο τριανταφυλλιάς είναι αρκετά αποτελεσματικό στο να διατηρεί το δέρμα απαλό, λείο και ενυδατωμένο. Η μοναδική του ισορροπία σε ωμέγα-3, -6 και -9 λιπαρά οξέα το καθιστά ιδανικό για ξηρό, αφυδατωμένο δέρμα.

2. Επιδιορθώνει τις βλάβες
Το λάδι τριανταφυλλιάς λειτουργεί για να διορθώσει τυχόν ρωγμές σε ένα κατεστραμμένο φραγμό δέρματος που επιτρέπει στην πολύτιμη υγρασία σας να διαρρεύσει. Μπορείτε να ευχαριστήσετε τα λιπαρά οξέα για αυτό.

3. Εξομαλύνει το δέρμα και την υφή του δέρματος
Το έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς είναι γεμάτο αντιοξειδωτικά που βοηθούν στη βελτίωση της υφής του δέρματος και στον τόνο του . Η βιταμίνη C είναι  διάσημη για την αποτελεσματικότηταςς της στο ξεθώριασμα των ουλών ακμής και των μαύρων κηλίδων , αλλά βοηθά επίσης στις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

4. Προστατεύει
Οι ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από πράγματα όπως η ρύπανση και οι ακτίνες UV επιταχύνουν τη γήρανση του δέρματος και οδηγούν σε ρυτίδες και απώλεια σφριγηλότητας. Ως αντιοξειδωτικό, το έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς εξουδετερώνει αυτές τις ελεύθερες ρίζες, προστατεύει το δέρμα από τις βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες και προλαμβάνει τα σημάδια της.

5. Βοηθά στην ηρεμία της ακμής
Μελέτες δείχνουν ότι το δέρμα με τάση ακμής έχει έλλειψη σε λινολεϊκό οξύ (ένα λιπαρό οξύ ) και ξέρετε ποιό λάδι σε φυσική και αγνή μορφή παρουσιάζει υψηλά επίπεδα αυτής της ουσίας; Το λάδι αγριοτριανταφυλλιάς!

6. Μειώνει τις ουλές

Το έλαιο τριανταφυλλιάς έχει χρησιμοποιηθεί για δεκαετίες για τη θεραπεία πληγών ή/και ουλών. Η ευεργετική επίδραση αυτού του ελαίου έχει αποδοθεί στην υψηλή περιεκτικότητά του σε απαραίτητα λιπαρά και ακόρεστα οξέα

7. Βελτιώνει την εμφάνιση των ραγάδων
Μπορεί κάτι να μας απαλλάξει πλήρως από τις ραγάδες ; Όχι, αλλά το λάδι τριανταφυλλιάς χρησιμοποιείται συνήθως σε μίξεις κατά των ραγάδων για πρόληψη και είναι ένα συστατικό που οι διεθνώς πιστοποιημένοι δερματολόγοι συστήνουν με κλειστά μάτια να το αναζητάτε στις κρέμες για ραγάδες. Βοηθά διαπιστωμένα και επιστημονικά τεκμηριωμένα στην ανθεκτικότητα του δέρματος και στην αντίσταση του στην γήρανση.

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε λάδι τριανταφυλλιάς κάθε μέρα;
Ναι, κάθε πρωί και απόγευμα σε καθαρή επιδερμίδα. Το λάδι τριανταφυλλιάς  δεν αφήνει λιπαρή αίσθηση. Ακόμα κι  οι πιο λιπαροί τύποι δέρματος μπορούν επίσης να προσθέσουν μια σταγόνα λάδι από σπόρους τριανταφυλλιάς στην ενυδατική τους κρέμα το πρωί και να τα ανακατέψεουν στην παλάμη τους πριν την απλώσουν.

Λάδι άγριου τριαντάφυλλου. Δέρμα χωρίς κηλίδες, ρυτίδες, ραγάδες.

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr