Το Μαγικό Φίλτρο Αδυνατίσματος. Γρήγορη Απώλεια Βάρους Με Αυτόν Τον Χυμό

Το Μαγικό Φίλτρο Αδυνατίσματος. Γρήγορη Απώλεια Βάρους Με Αυτόν Τον Χυμό

Χυμός σέλινου – ένα μαγικό φίλτρο  λόγω των πολυάριθμων πλεονεκτημάτων του για την υγεία, όταν πρόκειται ειδικά για την απώλεια βάρους και την αποβολή των τοξινών από το σώμα.  Ωστόσο, είναι γνωστό ότι καμία τροφή από μόνη της δεν μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους. Η καθαρή και υγιεινή διατροφή, οι κινήσεις του σώματος και το έλλειμμα θερμίδων είναι αυτά που βοηθούν στην υγιή απώλεια βάρους. Όταν τηρούντα΄ι ολα αυτά, τότε ο χυμός σέλινου επιταχύνει γρήγορα τον μεταβολισμό. 

Οφέλη από τα συστατικά που χρησιμοποιούνται στον χυμό σέλινου

Μίσχος σέλινου


Το σέλινο είναι σχετικά χαμηλό σε θερμίδες και παρέχει όγκο διαιτητικών ινών που απαιτούνται για την απώλεια βάρους. Η προσθήκη χυμού σέλινου στη διατροφή στην καθημερινή σας ρουτίνα σας βοηθά να αποκομίσετε πλήρη οφέλη από τις ίνες και τα μέταλλα του. Το σέλινο βοηθά επίσης στην τόνωση της πέψης και μειώνει το φούσκωμα. Το υψηλό ποσοστό νερού και ηλεκτρολυτών στο σέλινο βοηθά περαιτέρω στην πρόληψη της αφυδάτωσης. Αλλά σημειώστε ότι το σέλινο από μόνο του δεν μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια τροφής, αλλά η ιδέα είναι να αντικαταστήσετε τα ποτά με πολλές θερμίδες όπως ο καφές, το τσάι, τα ζαχαρούχα ποτά ή η σόδα με χυμό σέλινου είναι μια εξαιρετική και έξυπνη επιλογή εάν προσπαθείτε να χάσετε βάρος. Επιπλέον, σας βοηθά επίσης να παραμείνετε χορτάτοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αποτρέποντας έτσι την υπερκατανάλωση τροφής. Επίσης, είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά!

Τζίντζερ
Μελέτες και έρευνες έχουν δείξει ότι το υπερβολικό βάρος μπορεί να προκαλέσει οξειδωτικό στρες και φλεγμονή που προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες από το σώμα. Η αντιοξειδωτική ιδιότητα του τζίντζερ βοηθά στον έλεγχο αυτών των ελεύθερων ριζών και η αντιφλεγμονώδης ιδιότητά του μπορεί να αντιμετωπίσει τη φλεγμονή. Το τζίντζερ ως τροφή, συμπλήρωμα ή ως ποτό βοηθά στην προστασία του οργανισμού σας από την παχυσαρκία και τις χρόνιες ασθένειες που προκαλούνται ως παρενέργεια από την παχυσαρκία.

Το τζίντζερ περιέχει τζίντζερλες και σαγκόλ . Αυτές οι ενώσεις βοηθούν στην τόνωση πολλών βιολογικών δραστηριοτήτων στο σώμα σας όταν καταναλώνονται. Καθώς οι τζίντζερλες ενθαρρύνουν ορισμένες βιολογικές επιδράσεις στο σώμα σας, έχουν μια δράση κατά της παχυσαρκίας στο σώμα και βοηθούν την γρηγορότερη πέψη των τροφίμων, κάτι που συνολικά συμβάλλει στην απώλεια βάρους.

 

Αγγούρι
Αγγούρι – ένα δροσερό λαχανικό είναι γνωστό για τα πολυάριθμα οφέλη του για την υγεία που περιλαμβάνουν την πρόληψη της αφυδάτωσης και της δυσκοιλιότητας. Ως αποτοξινωτικό και καθαριστικό αποτέλεσμα στον οργανισμό. Το αγγούρι παρέχει βιταμίνη C και βιταμίνη Κ που είναι απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και είναι χρήσιμα για το ταξίδι απώλειας βάρους. Αυτό το λαχανικό με χαμηλές θερμίδες το καθιστά μια καταπληκτική επιλογή για τροφές φιλικές προς την απώλεια βάρους που περιλαμβάνουν ποτά αποτοξίνωσης, σαλάτες και σάντουιτς.

Μηλόξυδο
Το μηλόξυδο έχει αποδειχθεί ότι προάγει την πληρότητα, γεγονός που βοηθά περαιτέρω στη μείωση της πρόσληψης θερμίδων. Έχει επίσης αποδειχθεί ότι έχει κατασταλτικές επιδράσεις στην όρεξη που επιβράδυνε σημαντικά την κένωση του στομάχου και βελτίωσε το πεπτικό σύστημα. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι το μηλόξυδο δεν μπορεί από μόνο του να αλλάξει τον ΔΜΣ του ατόμου και το γεγονός ότι υποστηρίζει ότι βοηθά στην απώλεια βάρους είναι απίθανο, καθώς οι μελέτες σχετικά με αυτό είναι μικρές με τον ελάχιστο αριθμό συμμετεχόντων να δείχνει μέτρια αποτελέσματα.

Συνταγή για χυμό σέλινου για γρήγορη απώλεια βάρους και αποτοξίνωση
Δείτε πώς μπορείτε να ετοιμάσετε το χυμό σέλινου με όλα τα συστατικά των οποίων τα οφέλη συζητήθηκαν παραπάνω.

Υλικά που χρησιμοποιούνται –

1 κοτσάνι σέλινου
1 ίντσα φρέσκες ρίζες τζίντζερ
Ένα μικρό αγγούρι
1 κουταλιά της σούπας μηλόξυδο
Πρέζα αλάτι (ανάλογα με το γούστο και τις απαιτήσεις σας)

Μέθοδος –
Πάρτε ένα μπλέντερ και προσθέστε ψιλοκομμένα κομμάτια από 1 κοτσάνι σέλινου, 1 ίντσα ψιλοκομμένες φρέσκες ρίζες τζίντζερ και 1 μικρό ψιλοκομμένο αγγούρι. Τα ανακατεύουμε να ομογενοποιηθούν. Σημειώστε ότι δεν χρειάζεται να προσθέσετε νερό καθώς είναι πλούσια σε νερό που αναμειγνύονται εύκολα . Τώρα πάρτε ένα πανί μουσελίνας και στύψτε το χυμό από αυτό. Πάρτε ένα ποτήρι και προσθέστε αυτόν τον στυμμένο χυμό και προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας μηλόξυδο και μια πρέζα αλάτι, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της γεύσης σας. 

Πίνετε αυτόν τον χυμό με άδειο στομάχι κάθε μέρα.

Αποποίηση ευθυνών
Το περιεχόμενο σε αυτό το άρθρο είναι μόνο για γενικές πληροφορίες και πουθενά δεν υποκαθιστά την ιατρική γνωμάτευση. Εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε είδος ιατρικών προβλημάτων υγείας ή εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε, να λαμβάνετε πάντα τη συμβουλή του γιατρού πριν δοκιμάσετε θεραπείες, συμπληρώματα κ.λπ. Όχι ότι η απώλεια βάρους συμβαίνει μόνο με το έλλειμμα θερμίδων, καθαρές και υγιεινές διατροφικές συνήθειες με λίγο σωματικών κινήσεων όπως περπάτημα, ποδηλασία, γιόγκα, ασκήσεις, ζούμπα κ.λπ. Να θυμάστε πάντα ότι η απώλεια βάρους δεν συμβαίνει μόνο με συγκεκριμένες τροφές και δεν είναι στιγμιαία.

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

www.pexels.com

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

www.pexels.com

Αιθέριο Έλαιο Ελίχρυσος. Μοναδική Προσφορά!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr