Αψογη επιδερμίδα σε οποιαδήποτε ηλικία. Νιασιναμίδη και Υαλουρονικό οξύ καταργούν τους πλαστικούς.

Αψογη επιδερμίδα σε οποιαδήποτε ηλικία. Νιασιναμίδη και Υαλουρονικό οξύ καταργούν τους πλαστικούς.

Σπιτική πλαστική προσώπου που δεν έχει ανάγκη απο νυστέρι

Υπερήρωες ομορφιάς και ανάπλασης. Η νιασιναμίδη και το υαλουρονικό οξύ.

Η μαγευτική συνέργεια τώρα δύο υλικών.

Φανταστείτε τον εαυτό σας με δέρμα όχι απλά νεανικό, αλλά πάντα άψογο!

Αυτό κάνει η συνέργεια αυτών των δύο υπέροχων συστατικών που κάνουν περισσότερα από ότι υπόσχονται και τα αποτελέσματα μετά την εφαρμογή τους αιφνιδιάζουν ενώ μοιάζουν σχεδόν ανεξήγητα!

Η νιασιναμίδη, που συχνά χαρακτηρίζεται ως  ελιξίριο νεότητας, είναι μια εκθαμβωτική μορφή βιταμίνης Β3 που ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος.  Με την προώθηση της παραγωγής κολλαγόνου και την ενίσχυση του προστατευτικού φραγμού του δέρματός, η νιασιναμίδη δρα ακούραστα για να σβήσει τα ίχνη του χρόνου. Ξεθωριάζει τα σημάδια γήρανσης αφήνοντας πίσω της έναν καθαρό, αψεγάδιαστο καμβά.

Υαλουρονικό οξύ: δυνατό όπλο ενυδάτωσης. Το θαύμα που κλειδώνει την υγρασία και διασφαλίζει ότι το δέρμα  παραμένει παχύρρευστο και δροσερό. Καταπολεμά το ξεραμένο, κουρασμένο δέρμα και δίνει φρέσκια δύναμη και ελαστικότητα.

Δυναμικό δίδυμο υαλουρονικού οξέος και νιασιναμίδης.

 

Η νιασιναμίδη, μια ακτινοβόλος μορφή βιταμίνης Β3, έχει ανέλθει παγκοσμίως. Είναι ασφαλής για όλους τους τύπους δέρματος. Δρα σαν μαγικό ραβδί στο δέρμα και προκαλεί βαθιά αντιγήρανση με σταθερά αποτελέσματα που λείτουργουν μάλιστα και αθροιστικά σε βάθος χρόνου. Όχι μόνο καθαρίζει την επιφάνεια του δέρματός αλλά λειαίνει επίσης τις ρυτίδες, και δρα ως φύλακας έναντι των επιπτώσεων της γήρανσης του ήλιου.

Το ρεπερτόριο του Niacinamide εκτείνεται πέρα από το συνηθισμένο. Σας χαρίζει ομοιόμορφο τόνο δέρματος, αξιοζήλευτη υφή και επιδερμίδα που δεν είναι τίποτα λιγότερο από τέλεια.

Νιασιναμίδη: Γιατί αποτελεί επανάσταση και δημιουργει ανεξαρτησία απο τους πλαστικούς χειρουγούς στην πρόοδο του χρόνου.

Σε αντίθεση με το αντίστοιχο του, το υαλουρονικό οξύ, η νιασιναμίδη παρουσιάζει ποικίλα οφέλη. Είναι ένα υδατοδιαλυτό πολυόργανο που κάνει τα μαγικά του στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΝΕΙ.

Η νιασιναμίδη μπορεί να συρρικνώσει ορατά  τους ενοχλητικούς πόρους, να συσφίξει το δέρμα και να λιώσει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Είναι το εισιτήριό σας για πιο λεία και λαμπερή επιδερμίδα. Αντιμετωπίζει: Ανομοιόμορφο τόνο δέρματος & Αμβλύτητα.

Είναι σαν μια ασπίδα, που προστατεύει το δέρμα από περιβαλλοντικές βλάβες, ενώ ταυτόχρονα θεραπεύει τις βλάβες που προηγήθηκαν. Στην ουσία, η νιασιναμίδη είναι ο αφανής ήρωας που έλειπε από τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας. Το θαύμα που έλειπε.

  • Οι δυνατότητες της νιασιναμίδης

  •  Πιο λεία επιφάνεια δέρματος
    -Γόμα ρυτίδων
     -Ασπίδα κατά της γήρανσης
     -Ομοιόμορφος τόνος δέρματος
    -Πιο φωτεινή επιδερμίδα
    -Ενισχυμένο Δερματικό Φραγμό
     -Φθορές

Ο δρόμος προς το αψεγάδιαστο δέρμα που αψηφά την ηλικία είναι στρωμένος με τις χρυσές υποσχέσεις της νιασιναμίδης. 

Η μαγευτική συνέργεια τώρα μεταξύ νιασιναμίδης και υαλουρονικού οξέος για σπιτική πλαστική προσώπου που δεν έχει ανάγκη απο νυστέρι.

 

Η νιασιναμίδη

Παρέχει την δύναμη των φυσικών κεραμιδίων. Αυτό το θαυμαστό συστατικό, κρατά το κλειδί για τη ζωτικότητα του δέρματός .

Φανταστείτε μια ουσία που όχι μόνο προάγει την παραγωγή φυσικών κεραμιδίων, αλλά και εργάζεται ακούραστα για να θρέψει την ευεξία του δέρματός. Με την ικανότητά του να μειώνει το μέγεθος των πόρων του δέρματος, να εξομαλύνει τον τόνο και την υφή και να φωτίζει την επιδερμίδα σας, αλλάζει πραγματικά το παιχνίδι. Πείτε αντίο στη φλεγμονή και την ερυθρότητα καθώς καταπραΰνει το δέρμα , αποτρέποντας ταυτόχρονα την υπερβολική παραγωγή σμήγματος και τον σχηματισμό  των ενοχλητικών κηλίδων ακμής.

Και δεν είναι μόνο αυτό – πηγαίνει βαθύτερα, αποκαθιστώντας τα φυσικά λιπίδια του δέρματός εκκινώντας τον μεταβολισμό των κυττάρων για σφριγιλή νεανική λάμψη. Επιπλέον, είναι το τέλειο βοηθητικό εργαλείο, ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα των αγαπημένων σας ενυδατικών προϊόντων.

 Υαλουρονικό Οξύ, το καλύτερα κρυμμένο μυστικό της επιδερμίδας.

Υαλουρονικό οξύ -δυνατότητες με υψηλό περιεχόμενο

Υαλουρονικό οξύ σέρουμ -τζελ.

Σε αντίθεση με τα πιο διάσημα αντίστοιχά του, αυτή η ενυδατική κρέμα που μοιάζει με ζάχαρη κάνει θαύματα κάτω από την επιφάνεια. Βρίσκεται φυσικά στο δέρμα, τα μάτια, τις αρθρώσεις και τους συνδετικούς ιστούς σας, είναι μια διαυγής, κολλώδης ουσία που μοιάζει με gel με αξιοσημείωτες ενυδατικές ιδιότητες.

Καθώς μεγαλώνουμε, η παραγωγή υαλουρονικού οξέος από το δέρμα μας αρχίζει να μειώνεται.  Αυτός ο ενισχυτικός δραστικός ήρωας περιποίησης δέρματος μπορεί να εφαρμοστεί τοπικά για την καταπολέμηση αυτών των  σημαδιών γήρανσης, όπως οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές. Είτε σε μορφή τζελ, ορού ή μάσκας, η χρήση υαλουρονικού οξέος στο σπίτι είναι παιχνιδάκι, κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα.

Αυτό που ξεχωρίζει το υαλουρονικό οξύ είναι η απαράμιλλη ικανότητά του να διατηρεί το δέρμα σας ενυδατωμένο, ξεπερνώντας κατά πολύ τη νιασιναμίδη. Είναι σαν ένας μαγνήτης υγρασίας, ικανός να κρατήσει έως και χίλιες φορές το βάρος του σε νερό. Αυτό το ισχυρό συστατικό αντλεί την υγρασία από τα βάθη του χορίου σας στην επιφάνεια, διασφαλίζοντας ότι το δέρμα σας παραμένει ελαστικό και σφριγηλό.

Έχουμε όλα τα στοιχεία για να ενισχύσουμε την νεανικότητα του δέρματος μας φυσικά στο σπίτι, με τα εξαιρετικά οφέλη του υαλουρονικού οξέος. Η ενυδάτωση είναι αρχικά το νούμερο 1 για τη διατήρηση της νεότητας και για μια φρέσκια επιδερμίδα όσα χρόνια και αν περάσουν. Εαν δεν είσαι επαρκώς ενυδατωμένη ούτε η σύσφιξη μπορεί να επιτύχει όσες προσπάθειες και αν κάνεις ,καθώς θα διατηρείς άνυδρους και ατροφικούς ιστούς που δεν μπορούν να υποστηρίξουν ακμαίο περίγραμμα.

Ενυδάτωση, ο χτύπος της καρδιάς της ομορφιάς

 Το υαλουρονικό οξύ παίζει τον ρόλο της θρεπτικής βροχής, σβήνοντας τη δίψα του δέρματός σας και αφήνοντάς το απαλό και ελαστικό. Είναι  φάρμακο για την ξηρότητα και τη θαμπάδα και χαρίζει μια παχουλή, ελαστική και νεανική λάμψη.  Επιπλέον, είναι ένας φύλακας, που προστατεύει  από τις ελεύθερες ρίζες,  τους  παράγοντες δηλαδή πρόωρης γήρανσης και ερεθισμού.

Υαλουρονικό οξύ και νιασιναμίδη – Ένα αρμονικό ντουέτο

 Αυτοί οι δύο βιρτουόζοι απευθύνονται σε όλους τους τύπους δέρματος, υπερασπιστές ενός υγιούς δερματικού φραγμού και  της ενυδάτωσης.

Ωστόσο, κάτω από την αρμονική τους επιφάνεια, ξεδιπλώνεται μια συναρπαστική απόκλιση. Το υαλουρονικό οξύ, μια ένωση σακχάρου που παράγει η ίδια η Φύση στο σώμα μας, σβήνει αμέσως το ξεραμένο δέρμα, ενώ η νιασιναμίδη, μια βιταμίνη Β που βρίσκεται σε τρόφιμα όπως το κρέας, το ψάρι και τα μανιτάρια, αναδομεί υπομονετικά το φρούριο του δέρματός σας με την πάροδο του χρόνου.

Η Ομορφιά Κάτω από την Επιφάνεια

Βαθιά μέσα στα στρώματα του δέρματός σας, το καθένα έχει τους μοναδικούς του ρόλους. Το υαλουρονικό οξύ, όπως μια γρήγορη βροχή, ενισχύει τα επίπεδα υγρασίας στα κύτταρα ενώ η νιασιναμίδη ενισχύει τη δομή του δέρματός σας ενισχύοντας τα κεραμίδια, τη χοληστερόλη και τα λιπαρά οξέα. Είναι μια αργή και σταθερή αποκατάσταση της φυσικής άμυνας του δέρματός σας κατά της αφυδάτωσης.

Η νιασιναμίδη, από την άλλη πλευρά, είναι ο βετεράνος πολεμιστής με πληθώρα αποδεικτικών στοιχείων που υποστηρίζουν την αντιγηραντική του ανδρεία. Τροφοδοτεί την παραγωγή κολλαγόνου, καταπολεμώντας τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Και δεν είναι μόνο αυτό – έχει τη δύναμη να σταματήσει τη μετανάστευση της μελανίνης, διατηρώντας τη φωτεινή ισορροπία του δέρματός σας.

Εάν το λαμπερό δέρμα είναι η φιλοδοξία σας, η νιασιναμίδη παίρνει το στέμμα. Διαθέτει απαράμιλλη ικανότητα να αναζωογονεί το ξηρό, άτονο δέρμα, ξεπερνώντας τη λάμψη του υαλουρονικού οξέος.

Ομοιόμορφος τόνος και υφή

Όταν πρόκειται για ομοιόμορφη επιδερμίδα και μεταξένια υφή, η νιασιναμίδη στέκεται ψηλά, αφήνοντας το υαλουρονικό οξύ στη σκιά.

Η Τέλεια Αρμονία

Φανταστείτε αυτούς τους δύο βιρτουόζους ομορφιάς να κάνουν ένα ντουέτο. Η νιασιναμίδη ενορχηστρώνει τη σύνθεση κεραμιδίων, λιπαρών οξέων και χοληστερόλης στο εξωτερικό στρώμα του δέρματός σας, ενισχύοντάς το έναντι της απώλειας νερού. Το υαλουρονικό οξύ, ο πάντα παρών συνεργάτης, διασφαλίζει ότι το δέρμα σας πίνει υγρασία από μέσα, διατηρώντας την επιφάνεια υπέροχα ενυδατωμένη. Μαζί, σχηματίζουν μια ισχυρή ενυδατική και αντιγηραντική συμμαχία, ζωγραφίζοντας έναν καμβά φωτεινότητας.

 

Για να αξιοποιήσετε αυτό το μαγευτικό δίδυμο, ξεκινήστε με έναν φρέσκο καμβά – καθαρίστε δηλαδή επιμελώς το πρόσωπό σας και στη συνέχεια, απλώστε στην καθαρή σας επιδερμίδα το υαλουρονικό οξύ για να κάνει τα θαύματά του και να απορροφήσετε την υγρασία από μέσα. Στο τέλος απλώστε τη νιασιναμίδη και να είστε σίγουροι ότι μόλις κάνατε την πιο επιτυχημένη ιατρική σας συνεδρία με καλλυντικά σε ρόλο δερματολόγων!

Το υαλουρονικό οξύ και η νιασιναμίδη δεν είναι αντίπαλες ουσίες, αλλά δύο δυνάμεις σε μια για ένα κοινό καλό: το δέρμα σας. Με αυτό το δυναμικό ντουέτο της αντιγηραντικής μας ιστορίας, η επιδερμίδα σας θα ανθίσει με σίγουρα βήματα και θα δείτε ένα αριστούργημα νεότητας και ενυδάτωσης να συντελείτε πάνω στο πρόσωπο σας.

Νιασιναμίδη: Το πολυτάλαντο συστατικό. Καθαρό Σέρουμ Σε Τιμή Προσφοράς.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr