Μπάνιο στην θάλασσα με περίοδο. Γίνεται;

Μπάνιο στην θάλασσα με περίοδο. Γίνεται;

Αυτή η λαχτάρα για ανεμελιά μέσα στα γαλάζια νερά της θάλασσας και κάτω απο τον ήλιο, δεν συγκρίνεται με τίποτα αλλά μπορείτε την γευτείτε αν έχετε περίοδο; Τελικά όλοι οι ειδικοί συμφωνούν πως το μπάνιο στη θάλασσα κατά τη διάρκεια της περιόδου σας είναι απολύτως εφικτό και μπορεί να είναι μια άνετη εμπειρία αρκεί να ακολουθηθεί από μερικές σκέψεις και προετοιμασίες. Ακολουθούν μερικές συμβουλές που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο ασφαλείς και σίγουρες ώστε να κάνετε μπάνιο στη θάλασσα ενώ έχετε έμμηνο ρύση:

1. Χρησιμοποιήστε κατάλληλα προϊόντα εμμήνου ρύσεως: Επιλέξτε ένα προϊόν για την εμμηνόρροια με το οποίο νιώθετε αυτοπεποίθηση και άνετα όταν βρίσκεστε στο νερό. Τα ταμπόν είναι γενικά μια δημοφιλής επιλογή για κολύμπι, καθώς μπορούν να διαχειριστούν αποτελεσματικά την εμμηνορροϊκή ροή χωρίς να απορροφούν νερό. Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις οδηγίες στη συσκευασία για την εισαγωγή και την αφαίρεση.

2. Επιλέξτε ένα κατάλληλο μαγιό: Επιλέξτε ένα μαγιό που σας παρέχει το επιθυμητό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν να φορούν σκουρόχρωμο παντελόνι ή σορτς για να αποκρύψουν τυχόν διαρροή. Μπορείτε επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο να φορέσετε ένα μαγιό ειδικά για την εμμηνόρροια, σχεδιασμένο με ενσωματωμένη προστασία από διαρροές.

3. Το χρονοδιάγραμμα είναι το κλειδί: Εάν είναι δυνατόν, προγραμματίστε την επίσκεψή σας στην παραλία όταν η έμμηνος ρύση σας είναι πιο ελαφριά, καθώς αυτό μπορεί να βοηθήσει στην ελαχιστοποίηση τυχόν πιθανών διαρροών. Πολλά άτομα διαπιστώνουν ότι οι πρώτες μέρες της περιόδου τους έχουν πιο έντονη ροή, οπότε ίσως θελήσετε την επίσκεψη σας στην παραλία τις τελευταίες ημέρες του κύκλου σας.

4. Παροχές μπάνιου: Ελέγξτε εάν υπάρχουν προσβάσιμες και καθαρές εγκαταστάσεις μπάνιου και ντους κοντά σας, ώστε να μπορείτε να αλλάξετε το προϊόν της περιόδου σας όπως χρειάζεται. Είναι πάντα χρήσιμο να έχετε μαζί σας εφεδρικό απόθεμα ταμπόν ή επιθεμάτων.

5. Να είστε προετοιμασμένοι: Συσκευάστε μερικά επιπλέον προϊόντα εμμήνου ρύσεως, μαντηλάκια και μια μικρή σακούλα που σφραγίζεται για διακριτική απόρριψη. Με αυτόν τον τρόπο, θα είστε προετοιμασμένες σε περίπτωση που χρειαστεί να αλλάξετε ταμπόν ενώ βρίσκεστε στην παραλία.

6. Αυτοπεποίθηση και χαλάρωση: Να θυμάστε ότι πολλές γυναίκες απολαμβάνουν την θάλασσα και την ανεμελιά της κολυμπούν ενώ έχουν έμμηνο ρύση, και είναι μια φυσική σωματική διαδικασία. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε, να απολαύσετε την παραλία και να επικεντρωθείτε στο να περάσετε καλά. Η έμμηνος ρύση σας δεν πρέπει να σας εμποδίζει να συμμετέχετε σε δραστηριότητες που σας αρέσουν.

7.Άλλες δοκιμασμένες λύσεις.

Εάν χρησιμοποιείτε τυπικά συνδυασμένα ορμονικά αντισυλληπτικά χάπια, έχετε την επιλογή να καθυστερήσετε ή να παραλείψετε την περίοδό σας για δραστηριότητες όπως το κολύμπι ή οι διακοπές.  Ορισμένα ορμονικά αντισυλληπτικά είναι ειδικά σχεδιασμένα για να σας επιτρέπουν να έχετε περίοδο μόνο μία φορά κάθε τρεις μήνες. Εάν είστε συχνή κολυμβήτρια και δεν θέλετε να χρησιμοποιείτε ταμπόν ή άλλες εναλλακτικές λύσεις, συνιστάται να συμβουλευτείτε τον γυναικολόγο σας για να συζητήσετε αυτές τις επιλογές και να καθορίσετε τι λειτουργεί καλύτερα για σενα.”

“Ανησυχείτε για το αν οι άλλοι θα ξέρουν ότι έχετε περίοδο;

Για να αποφύγετε λεκέδες ή διαρροές, μπορείτε να επιλέξετε ένα σκουρόχρωμο μαγιό ή να φορέσετε ένα επιπλέον στρώμα σερβιέτας εφόσον το μαγιό σας υποστηρίζει κάτι τέτοιο με ασφάλεια. Χρησιμοποιώντας ένα ταμπόν θα σταματήσετε την αιμορραγία.

Εάν Θέλετε επιπλέον επιβεβαίωση, μπορείτε να ζητήσετε από έναν φίλο να σας ειδοποιήσει για τυχόν διαρροές ή να επισκεφθείτε γρήγορα την τουαλέτα για έλεγχο. Να θυμάστε ότι η έμμηνος ρύση είναι μια φυσική διαδικασία που βιώνουν πολλές γυναίκες στην θάλασσα.

Το κολύμπι μπορεί πραγματικά να ανακουφίσει τις κράμπες περιόδου και να μειώσει τα συμπτώματα του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου. καθώς η άσκηση απελευθερώνει ενδορφίνες που λειτουργούν ως φυσικά αναλγητικά και βελτιώνουν τη συνολική ευεξία σας.

Θυμηθείτε, οι προσωπικές προτιμήσεις και τα επίπεδα άνεσης ποικίλλουν, επομένως είναι σημαντικό να επιλέξετε τις επιλογές που σας ταιριάζουν καλύτερα. Εάν έχετε οποιεσδήποτε συγκεκριμένες ανησυχίες ή ιατρικές καταστάσεις, είναι πάντα καλή ιδέα να συμβουλευτείτε τον γυναικολόγο σας για εξατομικευμένες συμβουλές. Καλά μπάνια!

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

www.pexels.com

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας♥

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

 

Αιθέριο Έλαιο Ελίχρυσος. Μοναδική Προσφορά!

Έλαιο κολοκύθας για φυσικό μπότοξ.

Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

Αιθέριο έλαιο Σιτρονέλας. Εντομοαπωθητικό!

Σέρουμ Βιταμίνης C & Ε.

Τα πιο Αποτελεσματικά Προϊόντα για την Κυτταρίτιδα.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr